pattaya 06.06.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 My tylko na stoisku Prajs, mamy tam znajomego z ciekawymi rabatami Prajs? Czy oni mają sklep też w Blue City? Kupiliśmy tam podwójną umywalkę,sedes,drzwi prysznicowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 06.06.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 tak, w Blue Citi też mają. My zamówiliśmy: panel prysznicowy, kabinę, kibelki, bidety, wannę z hydro, umywalkę, lustro i parę innych rzeczy nizbędnych w każdym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 06.06.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 To powiedzcie ile rabatu można wyciągnąć?Dopiero wpłaciliśmy zaliczkę.Czekamy aż wszystko ściągną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.06.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ładną macie działkę, śliczne brzózki (moje ulubione drzewko). Projekt też ładny.Niech Wam się dobrze i szybko buduje. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 06.06.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 To powiedzcie ile rabatu można wyciągnąć? Dopiero wpłaciliśmy zaliczkę.Czekamy aż wszystko ściągną. nie chcę zdradzać tajemnic firmowych alem negocjować zawsze warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 07.06.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam Wszystkich serdecznie. Ja od niedawna buszuję po forum muratora bo dopiero zimą zakupiliśmy działeczkę. Będziemy się budować w Mrokowie, więc zdecydowanie w okolicach Whisperów i większości osób odwiedzających tę stronę. Od prawie początków obserwujemy Wasze dokonania i trzeba pogratulować tempa. Kiedyś już prosiłam o numer do Waszej ekipy, otrzymałam (za co dziękuję bardzo ) i nawet dzwoniłam, jak się dogadamy z majstrem to może i u nas domek szybko urośnie Mieliśmy ochotę skorzystać z zaproszenia na działkę i wziąć udział w Waszym pikniku, ale ja niestety zawsze dzień po terminie odczytuję że właśnie takie spotkanie grupy miało miejsce Mam nadzieję ze następnym razem nie przegapię ogłoszenia-zaproszenia. W końcu nie ma jak korzystanie z doświadczeń tych co już wiele za sobą mają. Jeszcze raz gratuluję tempa i ślicznego domku Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.06.2005 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Anula, wpaść to możesz i bez imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 07.06.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 No to chyba musimy się w końcu wybrać, bo inaczej to będziemy to tak odkładać w nieskończoność. A możesz przybliżyć jak tam do Was dotrzeć? Oprócz tego że napewno rozpoznam Wasz dach o którym się tu tak wiele pisało , są jeszcze jakieś znaki szczególne bądź drogowskazy ? Pozdrawiam Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.06.2005 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 No to chyba musimy się w końcu wybrać, bo inaczej to będziemy to tak odkładać w nieskończoność. A możesz przybliżyć jak tam do Was dotrzeć? Oprócz tego że napewno rozpoznam Wasz dach o którym się tu tak wiele pisało , są jeszcze jakieś znaki szczególne bądź drogowskazy ? Pozdrawiam Anula Poszło na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.06.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Uff...wreszcie się dorwałam do komputera. Whisperki kochane, dziękujemy za gościnę. Było świetnie. Działkę Luśka wyczarowała cudnie... Dom piękny, o dachówce nie wspomnę. Takiego dachu to NIKT nie ma! A na koniec jeszcze wyjątkowo piękną tęczę nam na niebie Whispery namalowały. Popisy takie, ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.06.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Jak tam reakcja Maksia na widok królowej Onieśmielony byl Wszechmocny czy raczej Królowa Dachów Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Jak tam reakcja Maksia na widok królowej Onieśmielony byl Wszechmocny czy raczej Królowa Dachów Pozdrówka Byłem, widziałem... kto był bardziej onieśmielony, ja czy królowa? hmmm raczej powiedzialbym ze to Królowa sie spłoszyła.. ale tak czy siak chałupka elegancka, duza, przestrzenna... Whisperówka prezentuje sie okazale, rezydencja godna żony Prezesa i jego samego pozdr. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Maksiu to teraz czekamy na zdjęcia z tej wycieczki Whisperki a co tam u Was jaki dalszy plan dzialania bo jak narazie to widze że imprezowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Maksiu to teraz czekamy na zdjęcia z tej wycieczki Whisperki a co tam u Was jaki dalszy plan dzialania bo jak narazie to widze że imprezowy ja tam wiem jaki plan..Whisper wszystko mi opowiedzial.. ale nie bede odbieral mu tej przyjemnosc, niech sam sie pochali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Maksiu nawet w to nie wątpił że Ty wiesz Ale czekam na relację osobiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 10.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witam Wisper, odwiedzilismy Cie niezapowiedzianie na budowie, ale niestety mielismy pecha nikogo nie bylo. Chwilke podziwialismy Wasz domek, ale sie nikt nie zjawil wiec zawrocilismy. Z moich oberwacji wynika z pewnoscia jedno, macie bardzo czujnego sasiada. Jak tylko podjechalismy wyszedl na ganek i w ciszy obserwowal coz bedziemy robic. Nie wiem jakie macie z nim stosunki, ale jesli dobre i bedzie opowiadal o odwiedzinach zielonego peugeocika, to my Dopiero jak odjechalismy spowrotem powrocil do swych zajec Domek macie duzy ale robi jeszcze lepsze wrazenie na zywo niz na zdjeciach, jeszcze raz gratuluje. A co do odwiedzin, to napewno je powtorzymy, ale moze tym razem najpierw zadzwonie Pozdrawiam Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 10.06.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Jak ten ICH dom na żywo robi większe wrażenie niż w rzeczywistości.. to ja.... GO- niechcę widzieć!!! Mnie już i tak , z zazdrości krew zalewa ( czysto polskie uczucie) a co dopiro w realu???? Podziwiam i ....dech zapiera.....Działeczka, domek, jego kształt , forma- idealnie współgrają.....Macie z czego być dumni....pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.06.2005 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Witam Wisper, odwiedzilismy Cie niezapowiedzianie na budowie, ale niestety mielismy pecha nikogo nie bylo. Chwilke podziwialismy Wasz domek, ale sie nikt nie zjawil wiec zawrocilismy. Uuuu... myśmy się zmyli do domu koło piątej chyba. Jeśli brama była zamknięta i samochodu nie było widac, to pewnie nas nie było... Buuu Ale chyba w niedzielę po południu się pojawię jeszcze rów na wodę kończyć więc wtedy zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Jak ten ICH dom na żywo robi większe wrażenie niż w rzeczywistości.. to ja.... GO- niechcę widzieć!!! Mnie już i tak , z zazdrości krew zalewa ( czysto polskie uczucie) a co dopiro w realu???? Podziwiam i ....dech zapiera.....Działeczka, domek, jego kształt , forma- idealnie współgrają.....Macie z czego być dumni....pozdrowienia. Bylo nie bylo wszak to posiadlość Prezesostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 10.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Patrz.A ja nie wiedziałem,że z Prezesem obcuję...Nawet na kolana nie padłem.Nawet w rękaw nie cmoknąłem.Miodem i wazeliną nie zalałem.O ja biedny!Co teraz ze mną będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts