Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Wszystkich serdecznie.

Ja od niedawna buszuję po forum muratora bo dopiero zimą zakupiliśmy działeczkę. Będziemy się budować w Mrokowie, więc zdecydowanie w okolicach Whisperów i większości osób odwiedzających tę stronę. Od prawie początków obserwujemy Wasze dokonania i trzeba pogratulować tempa. Kiedyś już prosiłam o numer do Waszej ekipy, otrzymałam (za co dziękuję bardzo :) ) i nawet dzwoniłam, jak się dogadamy z majstrem to może i u nas domek szybko urośnie :)

Mieliśmy ochotę skorzystać z zaproszenia na działkę i wziąć udział w Waszym pikniku, ale ja niestety zawsze dzień po terminie odczytuję że właśnie takie spotkanie grupy miało miejsce :(

Mam nadzieję ze następnym razem nie przegapię ogłoszenia-zaproszenia. W końcu nie ma jak korzystanie z doświadczeń tych co już wiele za sobą mają.

Jeszcze raz gratuluję tempa i ślicznego domku

Anka

No to chyba musimy się w końcu wybrać, bo inaczej to będziemy to tak odkładać w nieskończoność. A możesz przybliżyć jak tam do Was dotrzeć? Oprócz tego że napewno rozpoznam Wasz dach o którym się tu tak wiele pisało :), są jeszcze jakieś znaki szczególne bądź drogowskazy ?

Pozdrawiam Anula

No to chyba musimy się w końcu wybrać, bo inaczej to będziemy to tak odkładać w nieskończoność. A możesz przybliżyć jak tam do Was dotrzeć? Oprócz tego że napewno rozpoznam Wasz dach o którym się tu tak wiele pisało :), są jeszcze jakieś znaki szczególne bądź drogowskazy ?

Pozdrawiam Anula

Poszło na priv:)

Uff...wreszcie się dorwałam do komputera.

Whisperki kochane, dziękujemy za gościnę. Było świetnie. Działkę Luśka wyczarowała cudnie... Dom piękny, o dachówce nie wspomnę. Takiego dachu to NIKT nie ma! A na koniec jeszcze wyjątkowo piękną tęczę nam na niebie Whispery namalowały. Popisy takie, ot co :wink:

Jak tam reakcja Maksia na widok królowej :roll: :roll: :roll:

Onieśmielony byl Wszechmocny czy raczej Królowa Dachów :wink:

Pozdrówka

Byłem, widziałem... kto był bardziej onieśmielony, ja czy królowa? hmmm raczej powiedzialbym ze to Królowa sie spłoszyła.. ale tak czy siak chałupka elegancka, duza, przestrzenna... Whisperówka prezentuje sie okazale, rezydencja godna żony Prezesa i jego samego :D

pozdr.

m.

Maksiu to teraz czekamy na zdjęcia :) z tej wycieczki :)

Whisperki a co tam u Was jaki dalszy plan dzialania bo jak narazie to widze że imprezowy :wink: :)

ja tam wiem jaki plan..Whisper wszystko mi opowiedzial.. ale nie bede odbieral mu tej przyjemnosc, niech sam sie pochali :D

Witam Wisper,

odwiedzilismy Cie niezapowiedzianie na budowie, ale niestety mielismy pecha nikogo nie bylo. Chwilke podziwialismy Wasz domek, ale sie nikt nie zjawil wiec zawrocilismy.

Z moich oberwacji wynika z pewnoscia jedno, macie bardzo czujnego sasiada. Jak tylko podjechalismy wyszedl na ganek i w ciszy obserwowal coz bedziemy robic. Nie wiem jakie macie z nim stosunki, ale jesli dobre i bedzie opowiadal o odwiedzinach zielonego peugeocika, to my :)

Dopiero jak odjechalismy spowrotem powrocil do swych zajec :)

Domek macie duzy ale robi jeszcze lepsze wrazenie na zywo niz na zdjeciach, jeszcze raz gratuluje.

A co do odwiedzin, to napewno je powtorzymy, ale moze tym razem najpierw zadzwonie :)

Pozdrawiam Anula

Jak ten ICH dom na żywo robi większe wrażenie niż w rzeczywistości.. to ja.... GO- niechcę widzieć!!! 8) 8) Mnie już i tak , z zazdrości krew zalewa ( czysto polskie uczucie) a co dopiro w realu????

Podziwiam i ....dech zapiera.....Działeczka, domek, jego kształt , forma- idealnie współgrają.....Macie z czego być dumni....pozdrowienia.

Witam Wisper,

odwiedzilismy Cie niezapowiedzianie na budowie, ale niestety mielismy pecha nikogo nie bylo. Chwilke podziwialismy Wasz domek, ale sie nikt nie zjawil wiec zawrocilismy.

Uuuu... myśmy się zmyli do domu koło piątej chyba. Jeśli brama była zamknięta i samochodu nie było widac, to pewnie nas nie było... Buuu :(

Ale chyba w niedzielę po południu się pojawię jeszcze rów na wodę kończyć więc wtedy zapraszam :)

Jak ten ICH dom na żywo robi większe wrażenie niż w rzeczywistości.. to ja.... GO- niechcę widzieć!!! 8) 8) Mnie już i tak , z zazdrości krew zalewa ( czysto polskie uczucie) a co dopiro w realu????

Podziwiam i ....dech zapiera.....Działeczka, domek, jego kształt , forma- idealnie współgrają.....Macie z czego być dumni....pozdrowienia.

Bylo nie bylo wszak to posiadlość Prezesostwa :wink: :p