Whisper 10.06.2005 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Patrz. A ja nie wiedziałem,że z Prezesem obcuję... Nawet na kolana nie padłem. Nawet w rękaw nie cmoknąłem. Miodem i wazeliną nie zalałem. O ja biedny! Co teraz ze mną będzie? Spokojnie, będzie Ci wybaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 10.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Oh,my Lord! Już,już wstaję z kolan.Te łzy to ze szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 11.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Uuuu... myśmy się zmyli do domu koło piątej chyba. Jeśli brama była zamknięta i samochodu nie było widac, to pewnie nas nie było... Buuu Ale chyba w niedzielę po południu się pojawię jeszcze rów na wodę kończyć więc wtedy zapraszam A to sie minelismy o jakies pol godzinki. A jesli moge zapytac co znaczy w niedziele popoludniu? Jesli masz na mysli wczesne popoludnie (12-17) to z mila checia Was odwiedzimy. Pozdrawiam Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.06.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Po ilości gości sądząc to Whisperówka to strasznie gościnna posiadlość będzie Ciekawe co wszystkich tak przyciąga Pozycja Prezesa Slawa Królowej Dachów Urok tego miejsca Gościnność Pani Prezesowej Luśki Whisperowej Czy może też jakieś jeszcze inne ukryte walory o których nie wszyscy wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.06.2005 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Anula75:Raczej koło 17tej... andrzejka: ja to tam na budowę jeżdżę, nie wiem jak inni Oj, zbiera mi się na wpis do dziennika, i zebrać mi sie nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Panie Prezesie a sekretarka zwolniona No to nie ma wyjścia i pisac, pisać bo czekamy na zdjęcia też Już od tygodnia wpisu w dzienniku niet A poczytaloby się co tam w Whisperówce skoro odwiedzić nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.06.2005 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Zmuszę się jeszcze dziś. Tylko żeby mi się zdjęcia udało wrzucić, bo wczoraj miałem problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 11.06.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Ach te terminy. Niestety my o 19.00 musimy byc po drugiej stronie Warszawy i byłoby to zbyt skomplikowane. Będziemy więc musieli wszystko przesunąć na później. Jeśli będziecie w swej posiadłości któregoś popołudnia w przyszłym tygodniu to z chęcią byśmy przyjechali Pozdrawiam Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Widzę że wizyta udana Prace idą do przodu A ja dalej pytam co dalej ? Piekny bociek czy to oznacza to co myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Budowa idzie pełną parą, jak widać!!Dach rzeczywiście śliczny! no i bocian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.06.2005 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Uwaga! Bocian przyleciał do sąsiadów. Jeszcze raz powtarzam: do sąsiadów. Nie zastał ich, więc się przechadzał. Do nas interesu nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.06.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Uwaga! Bocian przyleciał do sąsiadów. Jeszcze raz powtarzam: do sąsiadów. Nie zastał ich, więc się przechadzał. Do nas interesu nie miał A szkoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Uwaga! Bocian przyleciał do sąsiadów. Jeszcze raz powtarzam: do sąsiadów. Nie zastał ich, więc się przechadzał. Do nas interesu nie miał oj z tym bocianem to coś czuje pismo nosem, że nie mówisz całej prawy... coś się Luśce jakoś tak oczy świeciły jakby coś tam się wydarzyło optymistycznego... Oj wcale sie nie zdziwie jak niedługo pojawią się małe prezeski... m. ps. czy czytuł prezesa jest dziedziczny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Uwaga! Bocian przyleciał do sąsiadów. Jeszcze raz powtarzam: do sąsiadów. Nie zastał ich, więc się przechadzał. Do nas interesu nie miał Mówisz nie zastał sąsiadów no to "przesyłkę" musiał gdzieś zostawić przecież szkoda tak na darmo lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.06.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Uwaga! Bocian przyleciał do sąsiadów. Jeszcze raz powtarzam: do sąsiadów. Nie zastał ich, więc się przechadzał. Do nas interesu nie miał Mówisz nie zastał sąsiadów no to "przesyłkę" musiał gdzieś zostawić przecież szkoda tak na darmo lecieć Monka ma rację, co tak będzie darmo latał Mysle że taki tytuł prezesa to obowiązkowo dziedziczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.06.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Whisper a może wy jeszcze o tym nie wiecie że przesyłka zostawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.06.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.06.2005 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Najpierw infrastruktura, potem dziedzictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.06.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Czy mam już zacząć składać gratulki (to tak a propos bociana)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.06.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Najpierw infrastruktura, potem dziedzictwo Patrząc na Waszą infrastrukturę to dziedzice mogą już się szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts