Anula75 24.06.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Właśnie problem w tym że bez materiałów i to mnie załamuje Jakby było jak mówisz to jabym już go pewnie z rąk nie wypuściła i byłaby umowa podpisana, a tak stoję w punkcie wyjścia. A co gorsza dwaj inni majstrowie zrezygnowali bo im się brygady rozsypały. Czyżby dziś był ten sądny dzień A Tobie mogę jedynie pogratulować postępów na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 24.06.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dzięki. Ale nie mam okien ani drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.06.2005 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Oj my to chyba nie zaczniemy tej budowy Wszystko przeciwko nam. Poprosiliśmy o kosztorys Waszego majstra. Jak nam fax przysłał to mi włosy na głowie stanęły dęba. Czy ja wylądam jakbym spała na pieniądzach?? Powiedzcie czy da się z nim negocjować jego propozycję? Zaśpiewał nam prawie 70.000 za stan surowy otwarty z dachem (jeśli nie pamiętacie to całość ma 180m2) w tym dwadzieścia parę za dach. Mam niejasne wrażenie że facet zaczyna się coraz bardziej cenić Goomisi juz krzyknął cenę dość sporą, ale u Was to zaszalał na maksa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.06.2005 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Może z materiałami? Hej! Whisper,przyjacielu! Mam elektrykę,alarm i częściowo wodę+kanalizę. "Mam wodę,światło,gaz i zaśpiewam jeszcze raz..." Hmmm... robię elektrykę mam wodę doprowadzoną do domu będę miał alarm mam kanalizę nie mam okien ani drzwi... Remis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 25.06.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Mam niejasne wrażenie że facet zaczyna się coraz bardziej cenić Goomisi juz krzyknął cenę dość sporą, ale u Was to zaszalał na maksa... No to chyba będzie on sobie sam ten dom budował Ja zabieram się za szukanie nowej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.06.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Hmmm... robię elektrykę mam wodę doprowadzoną do domu będę miał alarm mam kanalizę nie mam okien ani drzwi... Remis? Remis! Pamiętaj. Kto wygra. Stawia krzynkę na swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 A do tej krzynki można się doczepić Gratulki postępów na Waszych budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.06.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Dodam.Okna obmierzone-do ostatecznej wyceny.Będzie mahoń meranti ,P4,WKII.Od poniedziałku tynki wewnątrz.Jednocześnie schody wejściowe i wjazd do garażu,drenaż,oczyszczalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Nareszcie jakieś wiadomości Gratuluje i myślę że lepiej mieć cierpliwość niż nerwy na źle wykonaną robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 05.07.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Whisperki, rozmawiałam dzisiaj z naszym tynkarzem p. Markiem jest zachwycony waszymi ścianami. Pyta czemu my takich nie mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Czyżby ten pan Stasio byl aż tak denerwujący ze swoimi pytankami Mnie zresztą też strasznie wścieka gdy ktos zadaje dużo oczywistych pytań ale może Pan Stasio chce jak najbardziej dokladnie spelnić wasze życzenia Cierpliwości Wszystko kiedyś się kończy i Pan Stasio tez musi kiedyś skończyć Prawdopodobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Lepiej niech pyta niż ma robić źle bo to czasami grozi poważnymi kosekwencjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Lepiej niech pyta niż ma robić źle bo to czasami grozi poważnymi kosekwencjami No oczywiście ale niech nie doprowadza Whispera i Luśki do drastycznych posunięć I niech nie wyczerpuje ich calej cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 05.07.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Cóż... cieszmy się, że pan Staś się nie jąka do tego wszystkiego, bo już mogłyby być starty w ludziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.07.2005 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Cóż... cieszmy się, że pan Staś się nie jąka do tego wszystkiego, bo już mogłyby być starty w ludziach Martka... sama nie wiesz jak jesteś bliska prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaKa 05.07.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Fajnie się czyta, zwłaszcza jak siedzi się w mieszkanku w bloku i nie ma się na głowie budowy . Ale nie ukrywam, że zazdroszczę tych problemów budowlanych. Ja na razie tylko tak gościnnie na forum, bo w najbliższym czasie budowa mi nie grozi, chociaż to moje największe marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.07.2005 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Fajnie się czyta, zwłaszcza jak siedzi się w mieszkanku w bloku i nie ma się na głowie budowy . Ale nie ukrywam, że zazdroszczę tych problemów budowlanych. Ja na razie tylko tak gościnnie na forum, bo w najbliższym czasie budowa mi nie grozi, chociaż to moje największe marzenie Czytaj, czytaj, to albo Cię najdzie ochota, alb Ci się odechce A jak już zaczniesz budować, to przy czytaniu dzienników możliwe jest jeszcze: - zaniepokojenie (ooops, a ja zrobiłem inaczej) - przerażenie (ooops, nie dość że zrobiłem inaczej to w dodatku źle) - zdołowanie (wszyscy już są tak zaawansowani a u mnie nic się nie dzieje) ... i parę innych równie fajnych nastrojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.07.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Lepiej niech pyta niż ma robić źle bo to czasami grozi poważnymi kosekwencjami No oczywiście ale niech nie doprowadza Whispera i Luśki do drastycznych posunięć I niech nie wyczerpuje ich calej cierpliwości Kiedys ktos mi powiedział - Nie martw się budowa nauczy Cię cierpliwości i miał rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 06.07.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Whisper cosnie pisze dziś nic.Myślicie, że ktoś poległ na placu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.07.2005 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Stasia dziś nie było - pojawi się dopiero po tynkach. Ja bawiłem się gipsem i szlifierką kątową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts