Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

Właśnie problem w tym że bez materiałów i to mnie załamuje :cry:

Jakby było jak mówisz to jabym już go pewnie z rąk nie wypuściła i byłaby umowa podpisana, a tak stoję w punkcie wyjścia.

A co gorsza dwaj inni majstrowie zrezygnowali bo im się brygady rozsypały. Czyżby dziś był ten sądny dzień :(

A Tobie mogę jedynie pogratulować postępów na budowie :)

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj my to chyba nie zaczniemy tej budowy :( Wszystko przeciwko nam.

Poprosiliśmy o kosztorys Waszego majstra. Jak nam fax przysłał to mi włosy na głowie stanęły dęba. Czy ja wylądam jakbym spała na pieniądzach?? :)

Powiedzcie czy da się z nim negocjować jego propozycję? Zaśpiewał nam prawie 70.000 :o za stan surowy otwarty z dachem (jeśli nie pamiętacie to całość ma 180m2) w tym dwadzieścia parę za dach.

Mam niejasne wrażenie że facet zaczyna się coraz bardziej cenić :( Goomisi juz krzyknął cenę dość sporą, ale u Was to zaszalał na maksa... :o :o :o

Może z materiałami? :roll:

Hej!

Whisper,przyjacielu!

Mam elektrykę,alarm i częściowo wodę+kanalizę. :lol:

"Mam wodę,światło,gaz i zaśpiewam jeszcze raz..."

Hmmm...

robię elektrykę

mam wodę doprowadzoną do domu

będę miał alarm

mam kanalizę

nie mam okien ani drzwi...

Remis?

• 2 weeks później...

Czyżby ten pan Stasio byl aż tak denerwujący ze swoimi pytankami :roll: :roll: :roll: :wink:

Mnie zresztą też strasznie wścieka gdy ktos zadaje dużo oczywistych pytań :evil: ale może Pan Stasio chce jak najbardziej dokladnie spelnić wasze życzenia :roll: :roll:

Cierpliwości :wink: Wszystko kiedyś się kończy :lol: i Pan Stasio tez musi kiedyś skończyć :p

Prawdopodobnie :wink:

Fajnie się czyta, zwłaszcza jak siedzi się w mieszkanku w bloku i nie ma się na głowie budowy :D . Ale nie ukrywam, że zazdroszczę tych problemów budowlanych. Ja na razie tylko tak gościnnie na forum, bo w najbliższym czasie budowa mi nie grozi, chociaż to moje największe marzenie :)

Fajnie się czyta, zwłaszcza jak siedzi się w mieszkanku w bloku i nie ma się na głowie budowy :D . Ale nie ukrywam, że zazdroszczę tych problemów budowlanych. Ja na razie tylko tak gościnnie na forum, bo w najbliższym czasie budowa mi nie grozi, chociaż to moje największe marzenie :)

Czytaj, czytaj, to albo Cię najdzie ochota, alb Ci się odechce :wink: A jak już zaczniesz budować, to przy czytaniu dzienników możliwe jest jeszcze:

- zaniepokojenie (ooops, a ja zrobiłem inaczej)

- przerażenie (ooops, nie dość że zrobiłem inaczej to w dodatku źle)

- zdołowanie (wszyscy już są tak zaawansowani a u mnie nic się nie dzieje)

... i parę innych równie fajnych nastrojów :wink:

Lepiej niech pyta niż ma robić źle bo to czasami grozi poważnymi kosekwencjami :o :roll: :wink: :)

No oczywiście ale niech nie doprowadza Whispera i Luśki do drastycznych posunięć :roll: :wink: I niech nie wyczerpuje ich calej cierpliwości :wink:

Kiedys ktos mi powiedział - Nie martw się budowa nauczy Cię cierpliwości i miał rację :)