goomisia 09.07.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Whisper? Nie myslales o tym, zeby sie przekwalifikowac na Spidermana? Do twarzy Ci z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Ależ Ty jesteś wszechstronny, prace w podziemiach i na wysokościach nie są Ci obce. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Whisper widze że prace idą do przodu A właściel jaki wysportowany Że Ty tam jeszcze nie spisz z tymi rurkami i kablami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 09.07.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Whisper, Jeśli Cię to pocieszy, to mam ten sam kłopot z panem z banku.U mnie problem jest trochę grubszy: Jeszcze nie był, a obiecał.Za tynki zapłacę, bo mam jeszcze, ale wylewki mogą nie zdążyć.I będzie wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 To u nas działa to wantastycznie, mam nadzieje że Wasi panowie się znajdą i dostaniecie pieniązki Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 To u nas działa to wantastycznie, mam nadzieje że Wasi panowie się znajdą i dostaniecie pieniązki Trzymam kciuki Jak się nie znajdzie mój, to wezmę innego. Tylko żal tych paru złotych, co to je pan rzeczoznawca wziął za wizytę... No i CZASU żal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Whisper, Jeśli Cię to pocieszy, to mam ten sam kłopot z panem z banku. U mnie problem jest trochę grubszy: Jeszcze nie był, a obiecał. Za tynki zapłacę, bo mam jeszcze, ale wylewki mogą nie zdążyć. I będzie wstyd. No taaak... to jedna osoba do proszenia o pożyczkę mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 09.07.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 No cóż... Twój dzisiejszy dziennik rozwiał i moje złudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 No cóż... Twój dzisiejszy dziennik rozwiał i moje złudzenia Kto tu jeszcze może mieć kasę... Myśl Marka, myśl ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 09.07.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Hm... Leon? Bo widzisz - Leon nie wiem, czy zaczął, ale na początku i tak zawsze się wydaje, ze pieniędzy jest huk. Nawet jeśli zaczął, to z pewnościąrealizuje swój plan budowania samodzielnie. Wniosek: kasa potrzebna mu jest nieczęsto i mniej niż nam. Myślisz, że się podzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Ja się trochę boję, że Leon to taki... mocno oszczędny jest. I nie pożyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 09.07.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Albo pożyczy z odsetkami.Ale masz inny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Nie płacić? Wstyd straszny chyba... Ja jeszcze nigdy... No nie po bożemu to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 09.07.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 no nie pociesze was wcale, u nas jak pan rzeczoznawca cyknął zdjęcia, to czekaliśmy dwa tygodnie aż pieniądze wpłynęły na konto , a przecież to mój bank a ile siwych włosów przybyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 09.07.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 ...ten bank to tak nie do końca mój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 09.07.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Gohna, a już chciałam iśc po prośbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Wiesz Mpb, przedtem Kaczor szybciutko się z transzą uwinął, a teraz opóźnienie wynika z tego cholernego rzeczoznawcy. Komórka nie odpowiada od ponad miesiąca, nie wiem, zmienił czy co? Poprzednim razem udało mi się dodzwonić na stacjonarkę, ale tym razem i to nie dział. Facet jest niepoważny i tyle Muszę pogadać z Kaczorem D., żeby zmienić rzeczoznawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Gohna, a już chciałam iśc po prośbie Nie mów "chciałam". Cos mi się kojarzy, że mpb1971 niedawno wzięła transzę... może jeszcze nie wszystko wydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Martka, a co z kominkiem? Może byśmy jakąś "spółdzielnię" założyli? Tarnawa może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 09.07.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Muszę pogadać z Kaczorem D., żeby zmienić rzeczoznawcę o tym samym myślałam. Przed nami jeszcze jedna transza i choć to pewnie za jakiś czas, to już boję się mysleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts