mpb1971 09.07.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Gohna, a już chciałam iśc po prośbie Nie mów "chciałam". Cos mi się kojarzy, że mpb1971 niedawno wzięła transzę... może jeszcze nie wszystko wydała a może założymy " klub wspierających się przed wypłatą kolejnej transzy "? nazwa za długa..., może ktoś wpadnie na lepszy pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Muszę pogadać z Kaczorem D., żeby zmienić rzeczoznawcę o tym samym myślałam. Przed nami jeszcze jedna transza i choć to pewnie za jakiś czas, to już boję się mysleć. Jak trzeba będzie to mogę pismo napisać do Kaczora. Chociaż on uczynny jest, pewnie i bez pisma się obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 10.07.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Whisper - spółdzienia kominkowa jak najbardziej może być Gohna - Towarzystwo Pomocy Przedtranszowej - całkiem niezły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.07.2005 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Gohna, a już chciałam iśc po prośbie Nie mów "chciałam". Cos mi się kojarzy, że mpb1971 niedawno wzięła transzę... może jeszcze nie wszystko wydała a może założymy " klub wspierających się przed wypłatą kolejnej transzy "? nazwa za długa..., może ktoś wpadnie na lepszy pomysł? Żadnego klubu! Jak faceta nie dorwę jutro, to po prostu Ruskich na niego naślę No dobra. Żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Jak dla mnie to Lusia ma rację - przyjadą okna - trzeba spać. Lepiej się pomęczyć (?) na budowie niż stracić okna. A ja znam co najmniej kilka przypadków kradzieży okien po wstawieniu. Jeden z nich dotyczy ekipy, która w dzień montowła, a w nocy przyjechała wymonotwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 11.07.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 A ja miałem taki przypadek,że panienka w banku się "machnęła" i nakazała automatyczne przelanie drugiej transzy po 31,05. Ja zbieram FV (60% udokumentowane musiało być) a tu transza na koncie Zresztą,odkąd mi obrobili konto to już nie wierzę w skuteczność zabezpieczeń bankowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 11.07.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Whisperku, koniecznie zmieńcie rzeczoznawcę! Tak mi chodzi po głowie, żeby z naszym rzeczoznawcą dogadać się w następujący sposób: zamiast przyjeżdżania na budowę, on tylko wchodzi sobie do dziennika na forum, ściąga zdjęcia i gotowe Oszczędza na benzynie, czasie i kliszy Eee... pewnie i tak sie nie zgodzi... Uściski YaMarzena, co od dzisiaj czerwone rurki kocha... ps. A może KONTO - Klub Oczekujących Na Transzę Osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.07.2005 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Udało mi się w końcu skontaktować z rzeczoznawcą. Nie dał wyceny, bo... nie wiedział komu. Grrrrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 13.07.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Mój też sięodnalazł - nie był bo nie miał telefonu i nie miał jak się umówić.W każdym razie wczoraj rozliczył kolejną transze i no problem.Przynajmniej z jego strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 18.07.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Wciąż bez kasy? Do kitu z takim bankiem Ja już bym pewnie dzwoniła we wszystkie możliwe miejsca i robiła totalny raban za takie opóźnienie... Nerwowa jestem i tyle Dlatego też u nas wszystko z bankami załatwia Wojtek, siła spokoju, tfu! Trzymam kciuki za szybki przelew na konto! YaMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.07.2005 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Wciąż bez kasy... nic, zobaczymy co powiedzą jutro w samo południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Powiem krotko Whisper -masz talent cyrkowy Tak fruwac na wiezbie To kiedy parapetowa ??? Trzymam kciuki za transze i Wy sie trzymajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.07.2005 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Powiem krotko Whisper -masz talent cyrkowy Tak fruwac na wiezbie To kiedy parapetowa ??? Trzymam kciuki za transze i Wy sie trzymajcie To nie talent cyrkowy tylko chwilowo przytłumiony koniecznością lęk wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.07.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Whipser trzymam kciuki za pieniązki mam nadzieję że będą w końcu na koncie Wyobrazam sobie jaki masz humor, współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Powiem krotko Whisper -masz talent cyrkowy Tak fruwac na wiezbie To kiedy parapetowa ??? Trzymam kciuki za transze i Wy sie trzymajcie To nie talent cyrkowy tylko chwilowo przytłumiony koniecznością lęk wysokości. jezuniu Whisper przepraszam , mam nadzieje , ze Cie nie urazilam i ze na jakiegos grilla sie jednak wciaz bede mogla zapisac lek wysokosci tez mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.07.2005 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Powiem krotko Whisper -masz talent cyrkowy Tak fruwac na wiezbie To kiedy parapetowa ??? Trzymam kciuki za transze i Wy sie trzymajcie To nie talent cyrkowy tylko chwilowo przytłumiony koniecznością lęk wysokości. jezuniu Whisper przepraszam , mam nadzieje , ze Cie nie urazilam i ze na jakiegos grilla sie jednak wciaz bede mogla zapisac lek wysokosci tez mam Nie, nie uraziłaś Grill wciąż aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 ufffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.07.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 No ku.....wa mać Tego numeru z ZE to ja bym nie odpuścił. Oczywiście Dyrektor, URE, telewizja itd itp. A jaki Ty masz obowiązek odbierać prąd? Jest to gdzieś w umowie napisane? (aż sam swoją sprawdzę). Dostawałeś rachunki? Przecież nawet jak nie korzystałeś to za linie powinieneś płacić - przy najmniej być sięzorientował, że masz prąd. Wal do URE i spokojnie z prawnikiem (są tam dostępni od ręki- gratis) omów sprawę. Ja to przerobiłem jak walczyłem ze swoim ZE. Nie polecam ale bardzo skuteczną metodą jest wziąć do samochodu (najlepiej ciemnego) kilku kolegów (gabarytowych) i po wyjściu urzędasa z Urzędu zaproponować mu kulturalnie podwózkę. Na pewno się nie zgodzi a mi parę razy w życiu pomogło. Jak nie można normalnie to trzeba używać tego samego miecza co chamstwo. Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 19.07.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Przyznam że ta historia z ZE tylko mnie utwierdza w tym że ten urząd to nadaje sie tylko do zupełnej przebudowy. To jeden z niewielu urzędów działąjących w pełni według starego systemu. Nie wiem jak to możliwe że to wciąż tak być może mimo, że tylu klientów narzeka. Szczerze zmartwiła mnie ta historia, bo już się boję co to będzie u nas u nas nawet nie chcą wcześniej myśleć o założeniu skrzynki. Trzymam za Was kciuki Whisper. Możesz jutro dyrektorowi nawtykać rózniez od nas. Zresztą wielu forumowiczów się pewnie dołączy Pozrawaim Anula75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.07.2005 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Nurni, jak przyjdę do domu to pierwszą rzeczą będzie dokładne przeczytanie umowy. Jutro postaram się spotkać z szefem konstancińskiego ZEWTu, w razie czego mam też kontakt na osobę z URE zajmującą się tym właśnie ZEWTem. Zobaczymy co z tego wyniknie. A na dodatek wciąż brak decyzji o wypłacie kolejnej transzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts