Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

Pismo... taaak... pismo... :)

http://www.clubic.com/photo/000000C800066791.jpg

Lubię :)

Tylko w takim razie poczekam chyba aż mi wydadzą warunki przyłączenia na 20kW i zażądają zwiększonej opłaty. Warunki będę miał żeby mi elektryk zaczął majsterkować doprowadzenie do domu, a w sprawie opłaty pójdzie pismo... z kopią do URE może?

Taaaak... pismo. Lubię... :)

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Obiecaj, że co bardziej soczyste fragmenty pisma zacytujesz na forum, co? A swoją drogą to można zrozumieć z tego tyle, że karzą Wam płacić za prąd, którego jeszcze nie podłączyli. Coraz lepiej. Tylko czekać aż mi wystawią rachunek za wywóz śmieci, których jeszcze nie mam. To znaczy mam, ale nie tam, gdzie mi mogą wystawić rachunek....oj, nie ważne. Wasz prąd ważny. A transza już jest? Może chociaż to Ci humor poprawi?

Hej Whisper

Skąd ja to znam Whisper, ja przez Energię ProKoncern straciłam połowę moich gęstych włosów, co spowodowało iż niedawno je ścięłam, ale miałam tak samo, co ja się wychodziłam za tym prądem, :x fakt jak ja zobaczyłam skrzynkę na granicy mojej i sąsiada działki to zaraz zadzwoniłam co z tym dalej, panowie odbierali mi ją 2 tygodnie :evil: a potem drugie tyle trwało pisanie protokołu z odbioru tej skrzynki, co chwilę jakiś pan był na urlopie KOSZMAR a potem problemy z dokumentami do umowy o korzystanie z prądu brrrrr to trwało i trwało :evil:

Mam nadzieję, że ci się uda okiełznać rozwścieczone państwo prądowe, powodzenia.

No to ja nie wiem czym tu się martwić. Nic nie płacisz a robota się kręci. To po co Ci ta transza? http://gify.mjw.pl/gify/smiech/00000001.gif

No, skrolowi zapłaciłem, a i to nie wszystko :wink:, ale na tynkarzy już nie mam... Cholera, dobrze że oni interku tam nie mają :lol:

No co Ty ?!??!?! :o

Naprawdę jest kasa ? :-?

Nieprawdopodobne !

Miesiąc zbierałeś dokumenty do załatwienia kredytu, miesiąc czekałeś na analizy i wyliczenia czy Cię stać, podpisałeś umowę (milinon stron 6 punktowym pismem), dałeś im całą swoją przyszłość w zastaw, przynosisz faktury i zdjęcia i rzeczoznawca przyjeżdża i ...dostałeś transzę?

Niedopuszczalne jak oni mogli :o :wink: 8)

A potem się dziwią, że rzesza terrorystów rośnie chętnych krwi bankowców zglobalizowanych.

Czyli nie zdefraudowałeś ? :lol:

Pozdrowionka

kiedy zajrzałam dziś do hipoteki, kolega Kaczor Donald - blady, pięścią podtrzymując głowę, żeby nie spadła na biurko - oznajmił słabym głosem - poszła transza dla Whispera... :lol: tak więc niniejszym gratuluję, opowiem niedługo jak z naszą trzecią ( I NA SZCZĘŚCIE OSTATNIĄ ) transzą z ogólnie lubianego banku bla...bla...bla... :wink: