Whisper 19.07.2005 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Pismo... taaak... pismo... http://www.clubic.com/photo/000000C800066791.jpg Lubię Tylko w takim razie poczekam chyba aż mi wydadzą warunki przyłączenia na 20kW i zażądają zwiększonej opłaty. Warunki będę miał żeby mi elektryk zaczął majsterkować doprowadzenie do domu, a w sprawie opłaty pójdzie pismo... z kopią do URE może? Taaaak... pismo. Lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.07.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Obiecaj, że co bardziej soczyste fragmenty pisma zacytujesz na forum, co? A swoją drogą to można zrozumieć z tego tyle, że karzą Wam płacić za prąd, którego jeszcze nie podłączyli. Coraz lepiej. Tylko czekać aż mi wystawią rachunek za wywóz śmieci, których jeszcze nie mam. To znaczy mam, ale nie tam, gdzie mi mogą wystawić rachunek....oj, nie ważne. Wasz prąd ważny. A transza już jest? Może chociaż to Ci humor poprawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.07.2005 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.07.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 O rany...Whisper, chcesz o tym porozmawiać? Może jakoś Cię mogę rozweselić...? http://gify.mjw.pl/gify/party/00000013.gif http://gify.mjw.pl/gify/party/00000071.gif http://gify.mjw.pl/gify/party/00000045.gif http://gify.mjw.pl/gify/party/00000054.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.07.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Jagna, najfajniejsza jesteś jako Myszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.07.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Słoneczko, dlatego ją dałam na deser, jak już nic nie zadziała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 20.07.2005 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Whisper bądź dzielny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.07.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Prądem go Whisper, prądem. Z urzędów do akceptowania umów monopolistów jest jeszcze Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta. Jego zbrojne ramięto Federacja Konsumentów, jak cięw niej nie wyślą do URE to masz wsparcie urzędowo-moralne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 20.07.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Hej Whisper Skąd ja to znam Whisper, ja przez Energię ProKoncern straciłam połowę moich gęstych włosów, co spowodowało iż niedawno je ścięłam, ale miałam tak samo, co ja się wychodziłam za tym prądem, fakt jak ja zobaczyłam skrzynkę na granicy mojej i sąsiada działki to zaraz zadzwoniłam co z tym dalej, panowie odbierali mi ją 2 tygodnie a potem drugie tyle trwało pisanie protokołu z odbioru tej skrzynki, co chwilę jakiś pan był na urlopie KOSZMAR a potem problemy z dokumentami do umowy o korzystanie z prądu brrrrr to trwało i trwało Mam nadzieję, że ci się uda okiełznać rozwścieczone państwo prądowe, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.07.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Whisper - nie zazdroszczę sytuacji prądowej Wszystko załatwiaj pisemnie prosto do dyrekcji, dzwoń najlepiej codziennie, rozmowa z URE też nie zaszkodzi. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 No i ominęło cie spotkanie na energetycznym szczycie Pozostaje kontakt pisemny Nie osobisty ale baardzo skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.07.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 No to ja nie wiem czym tu się martwić. Nic nie płacisz a robota się kręci. To po co Ci ta transza? http://gify.mjw.pl/gify/smiech/00000001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.07.2005 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 No to ja nie wiem czym tu się martwić. Nic nie płacisz a robota się kręci. To po co Ci ta transza? http://gify.mjw.pl/gify/smiech/00000001.gif No, skrolowi zapłaciłem, a i to nie wszystko , ale na tynkarzy już nie mam... Cholera, dobrze że oni interku tam nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 21.07.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Przyznam, że widać jak Wasza budowla zamienia się w piękną budowlę, mimo że na brak kłopotów i wrażeń nie możecie narzekać. Tym większe gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Whisper masz przeprawę z tym bankiem - trzymam kciuki żeby pieniązki w końcu pojawiły się na Waszym koncie Domek z oknami prezentuje się jeszcze piekniej Tynki jak marzenie, coraz większego uroku nabiera ta Wasza Whisperówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.07.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Jest transza na koncie! Ty jeszcze dobrze sprawdź, może się pomylili i miało to iść do kogoś innego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 21.07.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 No co Ty ?!??!?! Naprawdę jest kasa ? Nieprawdopodobne ! Miesiąc zbierałeś dokumenty do załatwienia kredytu, miesiąc czekałeś na analizy i wyliczenia czy Cię stać, podpisałeś umowę (milinon stron 6 punktowym pismem), dałeś im całą swoją przyszłość w zastaw, przynosisz faktury i zdjęcia i rzeczoznawca przyjeżdża i ...dostałeś transzę? Niedopuszczalne jak oni mogli A potem się dziwią, że rzesza terrorystów rośnie chętnych krwi bankowców zglobalizowanych. Czyli nie zdefraudowałeś ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.07.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 No to sytuacja dojrzała do GRATULACJI! Niniejszym - gratuluję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Czyli fry będą zapłacone I na tynkarzy już masz Ale ile ja zdrowia dziś straciłem to nikt nie wie... A czy ktoś mówił, że będzie łatwo, szybko i przyjemnie Ważne, że kasa jest i można działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 21.07.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 kiedy zajrzałam dziś do hipoteki, kolega Kaczor Donald - blady, pięścią podtrzymując głowę, żeby nie spadła na biurko - oznajmił słabym głosem - poszła transza dla Whispera... tak więc niniejszym gratuluję, opowiem niedługo jak z naszą trzecią ( I NA SZCZĘŚCIE OSTATNIĄ ) transzą z ogólnie lubianego banku bla...bla...bla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts