andrzejka 21.07.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Tan Kaczor to dopiero ma musi czuc na sobię presję całego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 21.07.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Gratulacje Whisper, teraz to już można się upić... ze szczęścia Stać Cię, co nie? YaMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.07.2005 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Gratulacje Whisper, teraz to już można się upić... ze szczęścia Stać Cię, co nie? YaMarzena Oj stać I na panienki pójść mogę, i uchlać się jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.07.2005 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 kiedy zajrzałam dziś do hipoteki, kolega Kaczor Donald - blady, pięścią podtrzymując głowę, żeby nie spadła na biurko - oznajmił słabym głosem - poszła transza dla Whispera... tak więc niniejszym gratuluję, opowiem niedługo jak z naszą trzecią ( I NA SZCZĘŚCIE OSTATNIĄ ) transzą z ogólnie lubianego banku bla...bla...bla... Kaczor Donald mnie chyba dziś znienawidział do reszty. Momentami dzwoniłem do niego co 15 minut, a jak nie dzwoniłem to przysyłałem SMSa. Jakie on joby musiał na mnie słać offline, to ja się nigdy nie dowiem, ale się domyślam. O ile ja rozmyślam nad zmianą rzeczoznawcy, to Kaczor może rozmyślać nad zmianą klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.07.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Gratulacje Whisper, teraz to już można się upić... ze szczęścia Stać Cię, co nie? YaMarzena Oj stać I na panienki pójść mogę, i uchlać się jak należy To znaczy ze Luska bedzie wolna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 21.07.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 kiedy zajrzałam dziś do hipoteki, kolega Kaczor Donald - blady, pięścią podtrzymując głowę, żeby nie spadła na biurko - oznajmił słabym głosem - poszła transza dla Whispera... tak więc niniejszym gratuluję, opowiem niedługo jak z naszą trzecią ( I NA SZCZĘŚCIE OSTATNIĄ ) transzą z ogólnie lubianego banku bla...bla...bla... Kaczor Donald mnie chyba dziś znienawidział do reszty. Momentami dzwoniłem do niego co 15 minut, a jak nie dzwoniłem to przysyłałem SMSa. Jakie on joby musiał na mnie słać offline, to ja się nigdy nie dowiem, ale się domyślam. O ile ja rozmyślam nad zmianą rzeczoznawcy, to Kaczor może rozmyślać nad zmianą klienta Kaczor na szczęście jest normalnym człowiekiem ( tfu... jakie głupie zdanie - kaczor-człowiekiem ) i słowem nie wspomniał, że " tak częst o nim myslałeś". Ponarzekaliśmy wspólnie na chore dyrektywy i ludzi, którzy się za nimi kryją. Niestety po wysłaniu zaliczki na drzwi wewnętrzne moje zasoby pienięzne powaznie się skurczyły, MUSZĘ się przygotować na walkę o wypłatę kolejnej transzy. Chyba osiwieję... Ale na pewno poszukam innego rzeczoznawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.07.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Jest transza na koncie! http://www.olkalybowa.republika.pl/fajerwerki/fajerwerki%5B1%5D.gifhttp://www.olkalybowa.republika.pl/fajerwerki/silverster__10_%5B1%5D.gifhttp://www.olkalybowa.republika.pl/fajerwerki/silverster__13_%5B1%5D.gifhttp://www.olkalybowa.republika.pl/fajerwerki/silverster__18_%5B1%5D.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Olka to chyba jesteś specjalistką od efektów specjalnych Super ci wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.07.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Olka to chyba jesteś specjalistką od efektów specjalnych Super ci wychodzą Dzięki, a tak Cię ściskamhttp://www.olkalybowa.republika.pl/garfild/44%5B1%5D.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.07.2005 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Olka, dzięki za fajerwerki Selim, przecież od paru dziewczynek mnie nie ubędzie, dlaczego Luśka miałaby byc wolna MPB, też chcę innego. Jak znajdziesz to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Whisper to gratulki I nie przesadzaj z tymi dziewczynami Bo Ciebie może nie ubędzie ale co będzie jak Luśka się odmelduje Już wiem co: Selim się nią zaopiekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Whispuś, ty się tak tym zdrowiem nie chwal, bo jak to przeczyta Twój Osobisty Doradca III Filaru to składkę podniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 22.07.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Whisper to gratulki I nie przesadzaj z tymi dziewczynami Bo Ciebie może nie ubędzie ale co będzie jak Luśka się odmelduje Już wiem co: Selim się nią zaopiekuje Aga, nim bym się (albo Whispera) odmeldowała z powodu panienek, to bym chyba o rewanżu najpierw pomyślała Tak btw Selimm, dobry z ciebie opienkun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.07.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Luśka ma dobrze w głowie poukładane Luśka, pogadamy o tym? W niedzielę? Koło 16-tej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Whisper to gratulki I nie przesadzaj z tymi dziewczynami Bo Ciebie może nie ubędzie ale co będzie jak Luśka się odmelduje Już wiem co: Selim się nią zaopiekuje Aga, nim bym się (albo Whispera) odmeldowała z powodu panienek, to bym chyba o rewanżu najpierw pomyślała Tak btw Selimm, dobry z ciebie opienkun? Rewanż oczywiście, bez rewanżu być nie może Widzę że się jakiś na niedzielę zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.07.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 W niedzielę nie będzie rewanżu, no chyba, że mamy na myśli rewanż grillkowy, o innym nie ma mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Ja mówiłam o piwku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 22.07.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witajcie , własnie jestem po lekturze Waszego dziennika i muszę powiedzieć, ze jestem pod wrażeniem. Domek prezentuje sie pięknie, a działeczka wspaniała. Piszę to bez wazeliny. Naprawde mi sie podoba. Chciałabym zapytać o zmianę pozwolenia na budowę, czy duzo było formalnosci z tym związanych, ile czasu Wam to zajęło i czy duzo kasy wydaliście na tę zmianę? Pytam bo wszak jeszcze nie zaczęłam budowy (pozwolenie juz jest), ale już wiem, ze 2 kominy będą mi niepotrzebne, zmiana ogrzewania itp itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 22.07.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam Szanownych Gospodarzy i wszystkich gości, przeczytałem gdzieś na forum, że zamierzacie ogrzewać dom prądem, co z kolei skusiło mnie żeby zajżeć do Waszego dziennika. W nim zaś zobaczyłem , że budowaliście z bk na klej. Mam działkę w Ruścu koło Nadarzyna (prawie po sąsiedzku) więc pomyślałem że to w zasięgu ekipy, która budowała u Was. Jakbyście mogli podesłać mi do nich kontakt to będę wdzięczny . Swoją drogą to Jezier mieszka blisko Was - to Wy tam macie jakieś "zagłębie prądowe" . Zamierzam budować w tej samej technologi i też ogrzewać prądem, więc pewnie będę śledził Wasze przygody z ZEWTem Konstancin... których to pomyślnemu zakończeniu dedykuję mój setny post na tym forum. trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.07.2005 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witajcie , własnie jestem po lekturze Waszego dziennika i muszę powiedzieć, ze jestem pod wrażeniem. Domek prezentuje sie pięknie, a działeczka wspaniała. Piszę to bez wazeliny. Naprawde mi sie podoba. Dziękujemy Chciałabym zapytać o zmianę pozwolenia na budowę, czy duzo było formalnosci z tym związanych, ile czasu Wam to zajęło i czy duzo kasy wydaliście na tę zmianę? Pytam bo wszak jeszcze nie zaczęłam budowy (pozwolenie juz jest), ale już wiem, ze 2 kominy będą mi niepotrzebne, zmiana ogrzewania itp itd. Kafelko, po prostu zrobiliśmy projekt zamienny zawierający planowane zmiany, złożyliśmy, po miesiącu odebraliśmy pozwolenie, dwa tygodnie na uprawomocnienie. Oprócz paru złotych dla architeklta za przestawienie kilku kresek na rysunku kosztów chyba nie było żadnych. Tyle że to upierdliwe... Załatw od razu - bedzie z głowy. A najpierw spytaj czy u Ciebie potraktują to jako istotne odstępstwo wymagające zmiany w pozwoleniu - to podobno zależy od urzędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts