Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak więc będzie chyba Zbigmet Madryt z przeszkleniem. Takie nawet fajne. Luśka wybierała.

Ale ta Luśka ma fajnego Whispera... Mój wszystko chce wybierać sam i się ze mną kłóci. A potem i tak jest na moje, tyle, że nerwów się natracę... :roll:

Kominek fajna rzecz. Ciekawa jestem okropnie co Luśka wybierze :D

No dobra.. czyli trzeba będzie 40 metrów sześcienych FS15 (to jakieś 600 kg) wtarabanić na górę i ustawić. Tylko jak? Wiązary mam co 125cm, a paczka ma chyba standardowo 100cm. Sufitu przecież nie mam. Czuję że będę musiał improwizować z deskami :wink:

A! Się przypomniało... on rozpakowany chyba powinien leżakować?

Dziennik Whisperów powinien zawierać ostrzeżenie: w czasie czytania nie spożywać żadnych posiłków i napojów, grozi zakrztuszeniem :wink: Przy tym kawałku mało nie zeszlam z tego świata. Ja wiem że Luśce nie było do śmiechu ale jak to sobie wyobrazilam ... :lol:

Na miejscu zobaczyłem dużą ciężarówę z jeszcze większą przyczepą, kierowcę w wieku ok.55-60 lat i Luśkę czerwoną jak barszcz ukraiński. Prawie cała przyczepa była już wyładowana (temperatura ciut powyżej 30 stopni, 40 metrów sześciennych FS15). Powiedziałem "dzień dobry", podszedłem do styropianu, popatrzyłem i nieśmiało zauważyłem "Ale to nie taki styropian... Bo miał być frezowany..."

Gdyby spojrzenie mogło zabijać...

A kocurek śliczny szkoda że go musieliście oddać :(

Co ja czytam, kuminek już kupiony :p :wink: Jesienne chłody już wam niegroźne :wink:

No i jak dalej zakupy przez internet będziesz czynil czy zniechęciło to cię zupełnie :roll: :roll: :roll: :roll:

Swoja droga to ktoś po prostu coś przegapił i nie przewidział, ze Prezes jest stanowczy i jak żąda frezowanego to ma być taki i już.

8)