selimm 22.07.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Chciałem tylko powiedzieć ze bedzie miała wolny wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.07.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Trzeba tez pomyśleć nad kominkiem Sonika ma całkiem fajny, widziałeś? tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.07.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Tak więc będzie chyba Zbigmet Madryt z przeszkleniem. Takie nawet fajne. Luśka wybierała. Ale ta Luśka ma fajnego Whispera... Mój wszystko chce wybierać sam i się ze mną kłóci. A potem i tak jest na moje, tyle, że nerwów się natracę... Kominek fajna rzecz. Ciekawa jestem okropnie co Luśka wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.07.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 whisperq to dobrze, że poleży, odgazuje, miesiąc to akurat tyle ile zalecane jest. A gdzie, moze na stryshq? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.07.2005 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Moze i na stryszku. To ze tynki pod spodem schną to mu chyba specjalnie przeszkadzać nie będzie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 28.07.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ten FS15 na ściany kupiłem bo tanio było, ale chyba z miesiąc to on sobie poleży.... ....i bardzo dobrze, bo styropian przed położeniem na ścianę, powinien właśnie z miesiąc się przesezonować. Coby potem na ścianie wymiarów nie zmieniać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.07.2005 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 No dobra.. czyli trzeba będzie 40 metrów sześcienych FS15 (to jakieś 600 kg) wtarabanić na górę i ustawić. Tylko jak? Wiązary mam co 125cm, a paczka ma chyba standardowo 100cm. Sufitu przecież nie mam. Czuję że będę musiał improwizować z deskami A! Się przypomniało... on rozpakowany chyba powinien leżakować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.07.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Styropian rzeczywiście po bardzo atrakcyjnych cenach kupiłeś. Załatwiałeś w hurtowni czy bezpośrednio u producenta? W którym mieście kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 29.07.2005 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Whisper - co zrobiłes z Luśką - już tydzień jej nie ma. Nie wiem jak inni, ale ja tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.07.2005 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Olka - styropian zamawiałem gdzieś na Dolnym Śląsku, w hurtowniach "internetowych". Martka - Luśka cała i zdrowa, jutro zobaczysz na własne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.07.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Dziennik Whisperów powinien zawierać ostrzeżenie: w czasie czytania nie spożywać żadnych posiłków i napojów, grozi zakrztuszeniem Przy tym kawałku mało nie zeszlam z tego świata. Ja wiem że Luśce nie było do śmiechu ale jak to sobie wyobrazilam ... Na miejscu zobaczyłem dużą ciężarówę z jeszcze większą przyczepą, kierowcę w wieku ok.55-60 lat i Luśkę czerwoną jak barszcz ukraiński. Prawie cała przyczepa była już wyładowana (temperatura ciut powyżej 30 stopni, 40 metrów sześciennych FS15). Powiedziałem "dzień dobry", podszedłem do styropianu, popatrzyłem i nieśmiało zauważyłem "Ale to nie taki styropian... Bo miał być frezowany..." Gdyby spojrzenie mogło zabijać... A kocurek śliczny szkoda że go musieliście oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 31.07.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Rany .... czytam Wasze dzienniki i ja już też chcę.... BUDOWAĆ BUDOWAC BUDOWAĆ !!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.07.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Widać,że budowa idzie naprzód i dziennik też, tylko ten prąd....Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Na prąd jeszcze chwilkę poczekamy, warunki przesyłają pocztą więc jak je będę miał w łapce to wybiorę się do ZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 31.07.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Pan DarekB - to dobry wybór. Przy najmniej spokojnie będę palił w kominku do końca życia. Takie cóś na zmajstrował na nasze wyraźne życzenie: http://nurniegodom.republika.pl/images/0105.jpg A zadatek to tak jak już byś miał kominek - susz drewno do pierszego rozpalenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Whipser no no kominek to już prawei wykończeniówka - gratulki Czekam na fotki Tych wszystkich nowości w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Whipser no no kominek to już prawei wykończeniówka - gratulki Czekam na fotki Tych wszystkich nowości w domku Biorąc pod uwagę ile mnie teraz rzeczy zaczynają kosztować, to chyba rzeczywiście zaczyna sie wykończeniówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Dośwaidczenie mówią że to najtrudniejszy kasowo okres w budowaniu zaczynasz to potwierdzań czyli już jesteś doświadczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.08.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Co ja czytam, kuminek już kupiony Jesienne chłody już wam niegroźne No i jak dalej zakupy przez internet będziesz czynil czy zniechęciło to cię zupełnie Swoja droga to ktoś po prostu coś przegapił i nie przewidział, ze Prezes jest stanowczy i jak żąda frezowanego to ma być taki i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 AAAAAAAAA zapomniałam, ty to jednak jesteś gość nie zapominasz nawet o małych państewkach i ich swiętach O niektórych to nawet nie słyszałam a może słyszałam ale zapomniałam Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts