Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maksiu,

Jakiś czas temu zastanawialismy się w czym jesteś lepszy od Prezesa. I odpowiedziałam Ci tak:

I jeszcze mi się przypomniało, że zrobiłeś bardzo ładną podbitkę w swoim domku, a Prezes siejeszcze w tej kwestii nie wykazał.

Nawet jeśli On zrobi ładniejszą, w co wątpię, bo to początkujący majsterkowicz (just "toilet"), to Ty i tak byłeś pierwszy

Pamiętasz?

Zapomniałbym...

Oficjalne podziękowania dla Maksia za ociepleniową inspirację i instruktaż. Dzięki niemu wczoraj wiedziałem, że robię pistolety

doprawy odebrało mi mowę, Prezes chyba mnie lubi, najpierw dał mi medal, a teraz jeszcze publicznie mi dziękuje :oops: :oops: :oops:

Maksiu,

Jakiś czas temu zastanawialismy się w czym jesteś lepszy od Prezesa. I odpowiedziałam Ci tak:

I jeszcze mi się przypomniało, że zrobiłeś bardzo ładną podbitkę w swoim domku, a Prezes siejeszcze w tej kwestii nie wykazał.

Nawet jeśli On zrobi ładniejszą, w co wątpię, bo to początkujący majsterkowicz (just "toilet"), to Ty i tak byłeś pierwszy

Pamiętasz?

cofnąłem się pamięcią i faktycznie było tak jak napisałaś.. teraz załapałem skąd to określenie "pierwszy" :D :D :D

Matko, Whisper, jak Ci z tego styropianu pistolet wyszedł, to Ty za dużo wyciąłeś! :o :o :wink:

Maksiu, czego Ty go uczysz. Chłopak ma pracować, a nie pistoleciki sobie ze styropianu wycinać! :D :wink:

spokojnie Jagna... dobrze ciął... mam przynajmniej nadzieje, ze dobrze.. pokaze zdjecia to zobaczymy...

witam,

z góry zaznaczam , ze nie probuje najezdzac na czlowieka - tylko pytam bardziej technicznie

Pan Scroll raz, ze zamowil sobie 4O% materialow wiecej niz trzeba (mówil ze bierze wiecej zeby nie trzeba bylo dowozic)

dwa ze piony CO chcial rozkladac w zwyklej pvc fi 25

a cala reszte w fi 20

Nastepca Pana Scrolla przyszedl popatrzyl i .... pion w miedzi a ciepa w fi 25 bo inaczej bedzie dobrze ... ale przez pare lat - a u was jak macie zrobione?

A my mamy instalację w PVC. Pionów nie mamy wcale, bo to parterówka :)

U nas też zamówił sobie więcej, ale potem to co zostaje oddaje do hurtowni. Dla mnie rozwiązanie jest rozsądne, bo hydraulik jest po to żeby kładł rurki, a nie marnował mój i swój czas jeżdżąc po zakupy, bo mu za przeproszeniem nypla zabrakło ;)

Ja się nie znam, ale dla mnie ten styropian na ścianie wygląda SPOKO. Na izolacjach pio..pozio...też się nie znam (matko, na czym ja się znam?! :o ), więc się nie wypowiem, ale Luśka na czarnym tle prezentuje się wspaniale, więc maziajcie i klejcie, będzie dobrze.

Bardziej mnie interesuje kwestia nagłego zaginięcia dwóch robotników ze śpiewnym akcentem. Skoro zostało jedzenie, to nie uciekli, bo zabraliby ze sobą....Coś ich najwyraźniej porwało! Może coś ich zjadło! Może dostali się do czwartego wymiaru...?! A Wy tu tak spokojnie, nowych sobie sprowadzacie... 8)

Ja się nie znam, ale dla mnie ten styropian na ścianie wygląda SPOKO. Na izolacjach pio..pozio...też się nie znam (matko, na czym ja się znam?! :o ), więc się nie wypowiem, ale Luśka na czarnym tle prezentuje się wspaniale, więc maziajcie i klejcie, będzie dobrze.

Bardziej mnie interesuje kwestia nagłego zaginięcia dwóch robotników ze śpiewnym akcentem. Skoro zostało jedzenie, to nie uciekli, bo zabraliby ze sobą....Coś ich najwyraźniej porwało! Może coś ich zjadło! Może dostali się do czwartego wymiaru...?! A Wy tu tak spokojnie, nowych sobie sprowadzacie... 8)

Jaguś, zostało trochę chleba - fizyczni wciągnęli ponad bochenek i salceson. Zniknęła też ich siateczka z ciuchami, więc podejrzewam, że albo zmienili wymiar w pełni przygotowani, albo coś ich zeżarło razem z zapasowym ubraniem.