YaMarzena 02.08.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Kominek! Kurcze... fajnie masz... zdjecia! zdjęcia! Pozdrawiamy i dziękujemy za przemiły sobotni wieczór YaMarzena + Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.08.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 A gdzie zdjęcia tej pieknie wykonanej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.08.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Widze ze Prezes wziął do siebie uwagi i zabrał się za robote... pochwal sie dziełem.. zdjęcia, zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 02.08.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Maksiu - Ty i tak będziesz pierwszy. A Whisper jak widac szybko się uczy Daj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.08.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Maksiu - Ty i tak będziesz pierwszy. A Whisper jak widac szybko się uczy Daj fotki jak mam rozumiec ze będę pierwszy? sorry za głupie pytanie, ale ostatnio coś mi styki nie kontaktują, trzeba by isc na przegląd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.08.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Uczył się od samego Wszechmocnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 02.08.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Maksiu, Jakiś czas temu zastanawialismy się w czym jesteś lepszy od Prezesa. I odpowiedziałam Ci tak: I jeszcze mi się przypomniało, że zrobiłeś bardzo ładną podbitkę w swoim domku, a Prezes siejeszcze w tej kwestii nie wykazał. Nawet jeśli On zrobi ładniejszą, w co wątpię, bo to początkujący majsterkowicz (just "toilet"), to Ty i tak byłeś pierwszy Pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.08.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Zapomniałbym... Oficjalne podziękowania dla Maksia za ociepleniową inspirację i instruktaż. Dzięki niemu wczoraj wiedziałem, że robię pistolety doprawy odebrało mi mowę, Prezes chyba mnie lubi, najpierw dał mi medal, a teraz jeszcze publicznie mi dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 02.08.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Nawet prezesi czasem schodza na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.08.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Maksiu, Jakiś czas temu zastanawialismy się w czym jesteś lepszy od Prezesa. I odpowiedziałam Ci tak: I jeszcze mi się przypomniało, że zrobiłeś bardzo ładną podbitkę w swoim domku, a Prezes siejeszcze w tej kwestii nie wykazał. Nawet jeśli On zrobi ładniejszą, w co wątpię, bo to początkujący majsterkowicz (just "toilet"), to Ty i tak byłeś pierwszy Pamiętasz? cofnąłem się pamięcią i faktycznie było tak jak napisałaś.. teraz załapałem skąd to określenie "pierwszy" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.08.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Matko, Whisper, jak Ci z tego styropianu pistolet wyszedł, to Ty za dużo wyciąłeś! Maksiu, czego Ty go uczysz. Chłopak ma pracować, a nie pistoleciki sobie ze styropianu wycinać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.08.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Matko, Whisper, jak Ci z tego styropianu pistolet wyszedł, to Ty za dużo wyciąłeś! Maksiu, czego Ty go uczysz. Chłopak ma pracować, a nie pistoleciki sobie ze styropianu wycinać! spokojnie Jagna... dobrze ciął... mam przynajmniej nadzieje, ze dobrze.. pokaze zdjecia to zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roku 02.08.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 witam, z góry zaznaczam , ze nie probuje najezdzac na czlowieka - tylko pytam bardziej techniczniePan Scroll raz, ze zamowil sobie 4O% materialow wiecej niz trzeba (mówil ze bierze wiecej zeby nie trzeba bylo dowozic)dwa ze piony CO chcial rozkladac w zwyklej pvc fi 25 a cala reszte w fi 20 Nastepca Pana Scrolla przyszedl popatrzyl i .... pion w miedzi a ciepa w fi 25 bo inaczej bedzie dobrze ... ale przez pare lat - a u was jak macie zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.08.2005 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 A my mamy instalację w PVC. Pionów nie mamy wcale, bo to parterówka U nas też zamówił sobie więcej, ale potem to co zostaje oddaje do hurtowni. Dla mnie rozwiązanie jest rozsądne, bo hydraulik jest po to żeby kładł rurki, a nie marnował mój i swój czas jeżdżąc po zakupy, bo mu za przeproszeniem nypla zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 04.08.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Whisper, A jak robicie strop nad tą parterówką coby można było po nim chodzić - mi powoli przechodzi drewno, bo co fachowiec to inny pogląd i inna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.08.2005 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Whisper, A jak robicie strop nad tą parterówką coby można było po nim chodzić - mi powoli przechodzi drewno, bo co fachowiec to inny pogląd i inna cena Karton-gips + wełna + deski. Ja tam specjalnie łaził nie będę - to tylko taki "awaryjny" stryszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.08.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Prezesie - poprosze o zdjęcie całej sciany z przyklejonym styropianem, bo na tym co widze sa pewne drobne niedociągniecia, ktore mam nadzieje pozniej wyeliminowales...m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.08.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Ja się nie znam, ale dla mnie ten styropian na ścianie wygląda SPOKO. Na izolacjach pio..pozio...też się nie znam (matko, na czym ja się znam?! ), więc się nie wypowiem, ale Luśka na czarnym tle prezentuje się wspaniale, więc maziajcie i klejcie, będzie dobrze. Bardziej mnie interesuje kwestia nagłego zaginięcia dwóch robotników ze śpiewnym akcentem. Skoro zostało jedzenie, to nie uciekli, bo zabraliby ze sobą....Coś ich najwyraźniej porwało! Może coś ich zjadło! Może dostali się do czwartego wymiaru...?! A Wy tu tak spokojnie, nowych sobie sprowadzacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.08.2005 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Maksiu: - po pierwsze całej ściany jeszcze nie ma - po drugie ewentualne niedociągnięcia nie będą chyba wymagały eliminowania, bo w projekcie mam 5 cm ocieplenia, a ja z rozpędu dałem 2x10... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.08.2005 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Ja się nie znam, ale dla mnie ten styropian na ścianie wygląda SPOKO. Na izolacjach pio..pozio...też się nie znam (matko, na czym ja się znam?! ), więc się nie wypowiem, ale Luśka na czarnym tle prezentuje się wspaniale, więc maziajcie i klejcie, będzie dobrze. Bardziej mnie interesuje kwestia nagłego zaginięcia dwóch robotników ze śpiewnym akcentem. Skoro zostało jedzenie, to nie uciekli, bo zabraliby ze sobą....Coś ich najwyraźniej porwało! Może coś ich zjadło! Może dostali się do czwartego wymiaru...?! A Wy tu tak spokojnie, nowych sobie sprowadzacie... Jaguś, zostało trochę chleba - fizyczni wciągnęli ponad bochenek i salceson. Zniknęła też ich siateczka z ciuchami, więc podejrzewam, że albo zmienili wymiar w pełni przygotowani, albo coś ich zeżarło razem z zapasowym ubraniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts