Aga J.G 05.08.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 czarna łazienka bardzo mi się podoba A może Ty mieszkasz w Trójkacie Bermudzkim to by tłumaczyło niknięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.08.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 a ja z rozpędu dałem 2x10 Ale styropian na elewacji daje się zawsze w jednej warstwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 05.08.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 U mnie się opóźniły wylewki z powodu awarii wodociągów Pecha coś ma ta ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 05.08.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Ale styropian na elewacji daje się zawsze w jednej warstwie... Ale to chyba nie elewacja (ta samoróbka), tylko ściana wewnętrzna wspólna dla garażu i domu? Tak mi się wydawało podczas lektury Dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.08.2005 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 a ja z rozpędu dałem 2x10 Ale styropian na elewacji daje się zawsze w jednej warstwie... E tam, taka elewacja Ściana i to wewnętzrna A na serio, to w jednej warstwie daje się przy frezowanym, przy gładkim chyba jednak lepiej dać dwie, z przesunięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 06.08.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 A na serio, to w jednej warstwie daje się przy frezowanym, przy gładkim chyba jednak lepiej dać dwie, z przesunięciem No właśnie-nie. Zawsze jedna warstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.08.2005 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 A na serio, to w jednej warstwie daje się przy frezowanym, przy gładkim chyba jednak lepiej dać dwie, z przesunięciem No właśnie-nie. Zawsze jedna warstwa. No właśnie nie. Mogą być dwie (np. http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=31665&highlight=ocieplenie+ile+warstw ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 06.08.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Jak uważasz .Pytałem w kilku firmach zajmujących się tylko ociepleniami.Odpowiedź była ta sama-jedna warstwa.Patrz też http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=52152&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 06.08.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Interesuje mnie Twoje ogrzewanie podłogowe. Myślę też nad takim rozwiązaniem. Możesz troszkę więcej szczegółów? I jeszcze strop. Myśląc o ogrzewaniu elektr. oprócz płyt GK chcę dać 30 cm wełny i deski na ewentualność awaryjnego schowka. Czy to dobry pomysł? Ile cm styropianu dajesz na ściany? Jestem co prawda na etapie projektu ale dla mnie główny problem to sposób ogrzewania. Dzięki z góry za jakąkolwiek odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.08.2005 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Pattaya, to że mogą być dwie warstwy nie zmienia faktu, że będę miał jedną facio: ogrzewanie podłogowe elektryczne, pięć pomieszczeń (dwie łazienki, pralnia, przedsionek, kuchnia), 45 m2 powierzchni pomieszczeń, z czego ok 30 grzane. 16 cm styropianu w podłodze, potem kable grzewcze Nexansa (uzupełnione sterownikami Microline OCC2). Na to pójdzie jakieś 7-8 cm betonu. Sufit - karton-gips + 30 cm wełny. Na to pójdą dość rzadko ułożone deski - tyle żeby można było przejść, coś postawić itd. Na ściany zewnętrzne 20cm FS15 frez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.08.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Ma się ten Ruski z elektrykiem Nie ma co Słowny gość z niego Można by jakiś kawał na motywach autentycznych wymyślic jak to Ruski z Polakiem u Whisperów prąd doprowadzali Hm tylko brakuje mi tu do kompletu Niemca Nie błąkał się tam jakiś Byłby komplet Polak, Rusak i Niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Z Niemców to najchętniej bym widział u siebie Abiego Agi J.G. Nie to żebym Niemców nie lubił, ale psy to ja uwielbiam, zwłaszcza duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Mogę pożyczyć mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Proszę jakie wyczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Proszę jakie wyczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Za parę minut będzie dzisiejszy odcinek Dziennika, tylko zdjęcia obrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 to poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.08.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Cosik długo trwa ta obróbka zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.08.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Jak dla mnie to wszystko bardzo profesjonalnie wygląda. Jak już dojdziesz do większej wprawy, to zapraszamy do nas. W przerwie na kawkę ułożysz ze dwa pokoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Jak dla mnie to wszystko bardzo profesjonalnie wygląda. Jak już dojdziesz do większej wprawy, to zapraszamy do nas. W przerwie na kawkę ułożysz ze dwa pokoje... W przerwie na kawkę to ja kawkę będę spożywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts