Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Whisper - ale jakby co to mogę Cię np. zaprosić na przekopanie mojej działeczki celem jej wyrównania :wink: Co Ty na to?

:lol: :lol: :lol: :lol: ...no i co? :lol:

Przecież widziałaś wczoraj jej działeczkę - równo tak, że nisko zawieszony jamnik jajkami nie zaczepi :D Co tam równać...

Ale ten fundamencik zmniejszyć - o, to by było wyzwanie!

Whisper - ale jakby co to mogę Cię np. zaprosić na przekopanie mojej działeczki celem jej wyrównania :wink: Co Ty na to?

:lol: :lol: :lol: :lol: ...no i co? :lol:

Przecież widziałaś wczoraj jej działeczkę - równo tak, że nisko zawieszony jamnik jajkami nie zaczepi :D Co tam równać...

Ale ten fundamencik zmniejszyć - o, to by było wyzwanie!

O widzisz zapomniałam o fundamenciku. To chociaż może pomożesz w jego zmiejszeniu - plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :wink:

O widzisz zapomniałam o fundamenciku. To chociaż może pomożesz w jego zmiejszeniu - plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :wink:

Mogę pomóc mentalnie. Wezmę sobie piwko, usiądę i będę na niego tak patrzył... i patrzył... i patrzył... Aż nie wytrzyma i sobie pójdzie.

Jak takie patrzenie z piwkiem ma go wypędzić to już jutro możesz przyjeżdżać. Piwko oczywiście będzie w ciągłej dostawie cobyś nie musiał tracić kontaktu wzrokowego z wyżej wymienionym fundamencikiem :wink:

hej prezesie!

a czy to oogrzewanie podlogowe to wodne jest czy elektryczne?

a skad wiesz jak to robic wszystko?

PODZIWIAM CIE !!!! WAS WLASCIWIE!!!!!!

musze mezowi Wasz dziennik pokazac!!!!!!

Elekstryczne. Do wody to ja bym się dotknąć bał... :wink:

A skąd wiem jak robić? Jak kłaść izolację i styropian to mniej więcej wiadomo - poczytałem sobie też trochę na forum. A jeśli chodzi o podłogówkę, to poczytałem trochę ze stron Devi, firm handlujących Nexansem... Jest trochę informacji - jak to teoretycznie powinno wyglądąć.

W każdym razie biorąc pod uwagę stopień "zażyłości" ze styropianem oraz pracę z elektryką powinienem zostać chyba prezydentem... :wink: