Maluszek 07.08.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No kolego Whisper nieźle Wam wyszła ta podłoga Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Pieknei pięknie Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Widzisz Jagna, Maluszek nie jest interesowna, nie warunkuje zaproszenia ukłądaniem podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.08.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Widzisz Jagna, Maluszek nie jest interesowna, nie warunkuje zaproszenia ukłądaniem podłogi ...bo ona ma już wszystko ułożone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.08.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Whisper - ale jakby co to mogę Cię np. zaprosić na przekopanie mojej działeczki celem jej wyrównania Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.08.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Whisper - ale jakby co to mogę Cię np. zaprosić na przekopanie mojej działeczki celem jej wyrównania Co Ty na to? ...no i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Whisper - ale jakby co to mogę Cię np. zaprosić na przekopanie mojej działeczki celem jej wyrównania Co Ty na to? ...no i co? Przecież widziałaś wczoraj jej działeczkę - równo tak, że nisko zawieszony jamnik jajkami nie zaczepi Co tam równać... Ale ten fundamencik zmniejszyć - o, to by było wyzwanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.08.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Whisper - ale jakby co to mogę Cię np. zaprosić na przekopanie mojej działeczki celem jej wyrównania Co Ty na to? ...no i co? Przecież widziałaś wczoraj jej działeczkę - równo tak, że nisko zawieszony jamnik jajkami nie zaczepi Co tam równać... Ale ten fundamencik zmniejszyć - o, to by było wyzwanie! O widzisz zapomniałam o fundamenciku. To chociaż może pomożesz w jego zmiejszeniu - plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.08.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 tra la la! Whisper, już wiesz, że na każde następne spotkanko ze sprzętem budowlanym przyjeżdżasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 O widzisz zapomniałam o fundamenciku. To chociaż może pomożesz w jego zmiejszeniu - plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Mogę pomóc mentalnie. Wezmę sobie piwko, usiądę i będę na niego tak patrzył... i patrzył... i patrzył... Aż nie wytrzyma i sobie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 tra la la! Whisper, już wiesz, że na każde następne spotkanko ze sprzętem budowlanym przyjeżdżasz.... A co rozumiesz przez sprzęt budowlany, bo u mnie w bagażniku zwykle się dużo rzeczy wala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.08.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Może starczy to co w bagażniku. Jakby co to będziemy uprzedzać do jakiej roboty jesteś potrzebny. No i skończyło się rumakowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.08.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 O widzisz zapomniałam o fundamenciku. To chociaż może pomożesz w jego zmiejszeniu - plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Mogę pomóc mentalnie. Wezmę sobie piwko, usiądę i będę na niego tak patrzył... i patrzył... i patrzył... Aż nie wytrzyma i sobie pójdzie. Jak takie patrzenie z piwkiem ma go wypędzić to już jutro możesz przyjeżdżać. Piwko oczywiście będzie w ciągłej dostawie cobyś nie musiał tracić kontaktu wzrokowego z wyżej wymienionym fundamencikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Jutro ciąg dalszy układania podłogi. Nie dam rady jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Widzę że Whisper jako fachowiec rozchwytywany trzeba listę zrobić Tylko żeby Luska nie zapomniala się zapisać Miłego układania i postepów w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.08.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Poddałem się tuż przed trzecią nad ranem. Wróciłem do domu, i parę minut po trzeciej poszedłem spać - w końcu o szóstej trzeba wstać do pracy. szacuneczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.08.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 hej prezesie!a czy to oogrzewanie podlogowe to wodne jest czy elektryczne?a skad wiesz jak to robic wszystko? PODZIWIAM CIE !!!! WAS WLASCIWIE!!!!!! musze mezowi Wasz dziennik pokazac!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.08.2005 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 hej prezesie! a czy to oogrzewanie podlogowe to wodne jest czy elektryczne? a skad wiesz jak to robic wszystko? PODZIWIAM CIE !!!! WAS WLASCIWIE!!!!!! musze mezowi Wasz dziennik pokazac!!!!!! Elekstryczne. Do wody to ja bym się dotknąć bał... A skąd wiem jak robić? Jak kłaść izolację i styropian to mniej więcej wiadomo - poczytałem sobie też trochę na forum. A jeśli chodzi o podłogówkę, to poczytałem trochę ze stron Devi, firm handlujących Nexansem... Jest trochę informacji - jak to teoretycznie powinno wyglądąć. W każdym razie biorąc pod uwagę stopień "zażyłości" ze styropianem oraz pracę z elektryką powinienem zostać chyba prezydentem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.08.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Whis, aleć ze służbami nie współpracujesz i akcji z pod znaku "Widziałem orła cień" nie posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Whis, aleć ze służbami nie współpracujesz i akcji z pod znaku "Widziałem orła cień" nie posiadasz? Zlustrujcie mnie, to zobaczycie A akcji nie mam. Mam za to kredyt - może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts