andrzejka 12.08.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Tak ich podeszłeś A ten elektryk to przypadkiem trafił do ciebie czy tak no...... ze świadomego wyboru nie tylko elektrycznego No i dobrze mu powiedziałeś Niech wiedzą, ze teraz społeczeństwo też nie głupie i wie gdzie szukac sprawiedliwości choć podobno jej nie ma ale .......... czasami chyba jeszcze da sie coś z niej wynaleźć No i każdy ma nad sobą jakiegoś bata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Tak ich podeszłeś A ten elektryk to przypadkiem trafił do ciebie czy tak no...... ze świadomego wyboru nie tylko elektrycznego On do mnie trafił, bo ja chciałem żeby ten co prąd wstawił w skrzynkę z tej skrzynki go tez wystawił I żeby papierologię odwalił. I żebym ja się nie musiał użerać i przejmować. A jak z nim rozmawiałem to powiedziałem mu wprost żeby im powiedział że ja nie odpuszczę. Chyba miałem dziki wyraz twarzy radującej się na samą myśl o wspaniałej rozróbie która może nastąpić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Tak ich podeszłeś A ten elektryk to przypadkiem trafił do ciebie czy tak no...... ze świadomego wyboru nie tylko elektrycznego On do mnie trafił, bo ja chciałem żeby ten co prąd wstawił w skrzynkę z tej skrzynki go tez wystawił I żeby papierologię odwalił. I żebym ja się nie musiał użerać i przejmować. A jak z nim rozmawiałem to powiedziałem mu wprost żeby im powiedział że ja nie odpuszczę. Chyba miałem dziki wyraz twarzy radującej się na samą myśl o wspaniałej rozróbie która może nastąpić... I wielka szkoda , że Luśka tego wyrazu twarzy nie uwieczniła na fotografi Można by trochę poćwiczyc i może bysię kiedyś przydała taka dzikość A z tym elektrykiem to utwierdziłeś mnie że dobrze myślę, bo tez już tak zapowiedziałam swojemu doprawadzającemu do skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.08.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 No nieee, no. I to wszystko sami??!!! Whisper, o pracę to Ty się martwić nie musisz. W razie co (czego nie życzę, oczywiście) to zakładacie z Luśką firmę do wykończeniówki i wwiiiooo! Zamówienia się będą sypały jak nic. Kto by nie chciał takiego Pana od Ocieplenia, co odchorowuje każdy milimetr szczelinki? A widok przez drzwi po prostu zawodowy! Wygląda jak obrazek. A powiedz, jak ktoś blisko podejdzie to ma tak śmiesznie gębę wykrzywioną jak w bombce, czy nie? Cyknij fotkę z gębą, bardzo jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Whisper - fajne te drzwi A może wkleisz jeszcze zdjątko drzwi w pełnej krasie tzn. jak są zamknięte. A kiedy brama garażowa? Też będzie biała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Whisper - fajne te drzwi A może wkleisz jeszcze zdjątko drzwi w pełnej krasie tzn. jak są zamknięte. A kiedy brama garażowa? Też będzie biała? Brama też będzie biała. A zdjęcie drzwi w pełnej krasie może jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Dom z tą bielą wygląda cudnie Podziwiam Was za odwagę tej bieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Dom z tą bielą wygląda cudnie Podziwiam Was za odwagę tej bieli Ot dyplomatka Powiedziała "w życiu bym białych drzwi nie dała" ale w jaki sposób To białe to mój pomysł. Jak będzie wyglądało beznadziejnie to będzie na mnie. Luśka już wcześniej się za te drzwi na mnie prawie obraziła. A może i nie prawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 E tam dyplomatka dom mi sie bardzo podoba i drzwi też tylko ja mam w mieszkniu białe okna i mam dośc mycia więc odrazu zapowiedziałam ze w domu żadnych białych drzwi okien itp. rzeczy. Wogóle rezygnuje z jasności I to w życiu bym nie dała nie bierze się z niepodobania tylko z lenistwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Whisper jaką masz moc przyłaczeniową (nawiązując jeszcze do podłogówki)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Whisper jaką masz moc przyłaczeniową (nawiązując jeszcze do podłogówki)? 20kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.08.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.08.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Ja też mam dosyć ELEMETNTÓW- w białym odcieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.08.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Nie mogę się doczekać, jak skomentuje to Whisper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.08.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Ładne drzwi. Ja bym się o micie nie martwiła, bo widzę, że obu Whisperow energia aż rozpiera. A jakiego koloru planujecie elewację? Wiecie już, czy mamy czekać i z niecierpliwością zaglądać do Waszego dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Nie mogę się doczekać, jak skomentuje to Whisper! Muszę chyba pozostawić to bez komentarza. A może lepiej się obrazić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Ładne drzwi. Ja bym się o micie nie martwiła, bo widzę, że obu Whisperow energia aż rozpiera. A jakiego koloru planujecie elewację? Wiecie już, czy mamy czekać i z niecierpliwością zaglądać do Waszego dziennika? Z tą rozpierającą energią to się duuużo mylisz. A co do koloru to Luśka mówi coś o bananowo-kremowo-jakimś tam. Dla mnie to są smaki, nie kolory Czyli wytłumaczę to po mojemu - taka żółtawa elewacja będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Też mam zamiar zgłosic 20 KW. Dzisiaj za Twoim przykładem oglądałem... łopaty... oczywiście firmy Fiskars tylko/aż (każdy wybiera właściwą opcje) 64 pln. No ale inwestycja przecież potrzebna ba... niezbędna na new działce i w dalszej kolejności na budowie... Czytałem jeszcze raz (któryś raz) Twój dziennik i znalazłem zapis, że do ZE o warunki przyłączenia musiałeś mieć wypis i wyrys z rejestru gruntów a ja mam we wniosku tylko napisane do wniosku, że wystarczy szkic sytuacyjny... Ciekawe co z tego wyjdzie... Co kraj to obyczaj ps. chciałbym wkleić zdjęcie działki do postu jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.08.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Nie mogę się doczekać, jak skomentuje to Whisper! Muszę chyba pozostawić to bez komentarza. A może lepiej się obrazić? Nieee:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Nie mogę się doczekać, jak skomentuje to Whisper! Muszę chyba pozostawić to bez komentarza. A może lepiej się obrazić? Nieee:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts