Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

Tak ich podeszłeś :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: A ten elektryk to przypadkiem trafił do ciebie czy tak no...... ze świadomego wyboru nie tylko elektrycznego :roll: :roll: :roll: :wink:

No i dobrze mu powiedziałeś 8) Niech wiedzą, ze teraz społeczeństwo też nie głupie i wie gdzie szukac sprawiedliwości 8) choć podobno jej nie ma ale .......... czasami chyba jeszcze da sie coś z niej wynaleźć :roll: :-? :wink:

No i każdy ma nad sobą jakiegoś bata :-? 8) :wink:

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak ich podeszłeś :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: A ten elektryk to przypadkiem trafił do ciebie czy tak no...... ze świadomego wyboru nie tylko elektrycznego :roll: :roll: :roll: :wink:

On do mnie trafił, bo ja chciałem żeby ten co prąd wstawił w skrzynkę z tej skrzynki go tez wystawił :lol: I żeby papierologię odwalił. I żebym ja się nie musiał użerać i przejmować. :)

A jak z nim rozmawiałem to powiedziałem mu wprost żeby im powiedział że ja nie odpuszczę. Chyba miałem dziki wyraz twarzy radującej się na samą myśl o wspaniałej rozróbie która może nastąpić... 8)

On do mnie trafił, bo ja chciałem żeby ten co prąd wstawił w skrzynkę z tej skrzynki go tez wystawił :lol: I żeby papierologię odwalił. I żebym ja się nie musiał użerać i przejmować. :)

A jak z nim rozmawiałem to powiedziałem mu wprost żeby im powiedział że ja nie odpuszczę. Chyba miałem dziki wyraz twarzy radującej się na samą myśl o wspaniałej rozróbie która może nastąpić... 8)

I wielka szkoda , że Luśka tego wyrazu twarzy nie uwieczniła na fotografi :( :( Można by trochę poćwiczyc i może bysię kiedyś przydała taka dzikość :lol: :lol: :lol: :wink:

A z tym elektrykiem to utwierdziłeś mnie że dobrze myślę, bo tez już tak zapowiedziałam swojemu doprawadzającemu do skrzynki 8)

No nieee, no. I to wszystko sami??!!! Whisper, o pracę to Ty się martwić nie musisz. W razie co (czego nie życzę, oczywiście) to zakładacie z Luśką firmę do wykończeniówki i wwiiiooo! Zamówienia się będą sypały jak nic. Kto by nie chciał takiego Pana od Ocieplenia, co odchorowuje każdy milimetr szczelinki?

A widok przez drzwi po prostu zawodowy! Wygląda jak obrazek. A powiedz, jak ktoś blisko podejdzie to ma tak śmiesznie gębę wykrzywioną jak w bombce, czy nie? Cyknij fotkę z gębą, bardzo jestem ciekawa :D

Dom z tą bielą wygląda cudnie :)

Podziwiam Was za odwagę tej bieli 8)

Ot dyplomatka :) Powiedziała "w życiu bym białych drzwi nie dała" ale w jaki sposób :lol:

To białe to mój pomysł. Jak będzie wyglądało beznadziejnie to będzie na mnie. Luśka już wcześniej się za te drzwi na mnie prawie obraziła. A może i nie prawie...

E tam dyplomatka dom mi sie bardzo podoba i drzwi też tylko ja mam w mieszkniu białe okna i mam dośc mycia więc odrazu zapowiedziałam ze w domu żadnych białych drzwi okien itp. rzeczy. Wogóle rezygnuje z jasności :)

I to w życiu bym nie dała nie bierze się z niepodobania tylko z lenistwa :oops: :oops: :oops:

Ładne drzwi. Ja bym się o micie nie martwiła, bo widzę, że obu Whisperow energia aż rozpiera. A jakiego koloru planujecie elewację? Wiecie już, czy mamy czekać i z niecierpliwością zaglądać do Waszego dziennika?

Ładne drzwi. Ja bym się o micie nie martwiła, bo widzę, że obu Whisperow energia aż rozpiera. A jakiego koloru planujecie elewację? Wiecie już, czy mamy czekać i z niecierpliwością zaglądać do Waszego dziennika?

Z tą rozpierającą energią to się duuużo mylisz.

A co do koloru to Luśka mówi coś o bananowo-kremowo-jakimś tam. Dla mnie to są smaki, nie kolory :-? Czyli wytłumaczę to po mojemu - taka żółtawa elewacja będzie.

Też mam zamiar zgłosic 20 KW. Dzisiaj za Twoim przykładem oglądałem... łopaty... oczywiście firmy Fiskars :lol: tylko/aż (każdy wybiera właściwą opcje) :) 64 pln. No ale inwestycja przecież potrzebna ba... niezbędna na new działce :) i w dalszej kolejności na budowie... :wink:

Czytałem jeszcze raz (któryś raz) Twój dziennik i znalazłem zapis, że do ZE o warunki przyłączenia musiałeś mieć wypis i wyrys z rejestru gruntów a ja mam we wniosku tylko napisane do wniosku, że wystarczy szkic sytuacyjny... Ciekawe co z tego wyjdzie... Co kraj to obyczaj :-?

ps. chciałbym wkleić zdjęcie działki do postu jak to zrobić?