Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

Też mam zamiar zgłosic 20 KW. Dzisiaj za Twoim przykładem oglądałem... łopaty... oczywiście firmy Fiskars :lol: tylko/aż (każdy wybiera właściwą opcje) :) 64 pln. No ale inwestycja przecież potrzebna ba... niezbędna na new działce :) i w dalszej kolejności na budowie... :wink:

Czytałem jeszcze raz (któryś raz) Twój dziennik i znalazłem zapis, że do ZE o warunki przyłączenia musiałeś mieć wypis i wyrys z rejestru gruntów a ja mam we wniosku tylko napisane do wniosku, że wystarczy szkic sytuacyjny... Ciekawe co z tego wyjdzie... Co kraj to obyczaj :-?

ps. chciałbym wkleić zdjęcie działki do postu jak to zrobić?

Szpadelek Fiskarsa jest wart tych pieniędzy. Już dużo wcześniej wpadł mi w oko, ale myślałem, że to kupa kasy za szpadel, przecież inny mogę kupić za 10-15 złotych. A przecież szpadel to szpadel, nie? NIE!

Wkleić zdjęcie do postu? Musisz wrzucić je na jakiś serwerek, a potem napisać

http://tu.jest.moje/zdjecie.jpg

Bez spacji!

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to uwaga moje pierwsze zdjęcie na forum :D oczywiście DZIAŁKA

Mam nadzieję, że nie gniewasz się, że w to w komentarzach do Twojego DB?? :lol: Zawsze mogłem przecież w samym Dzienniku no nie?

No, ładnie się udało i zrobić i wkleić :) To z której strony tego zdjęcia będzie ta podłogówka? ;)

A za wklejenie do Dziennika strzelam. Bez uprzedzenia :wink:

A za wklejenie do Dziennika strzelam. Bez uprzedzenia :wink:

nie musisz strzelac... odpowiednie sluzby czuwają :D :D :D

No fakt, przecież maksiu ma licencję na zabijanie :)

:lol: :lol: :lol:

007 naszych Dzienników :wink: :)

Spójrz Aga na jego adres mailowy. On tę siódemkę tam nawet ma :D

:lol: :lol: :lol:

Czyli strzeliłem gafę? :cry:

Co do strzelania i zabijania to ostrożnie... w moim zawodzie, który wykonuje wymaga się umiejętności strzelania no i ten tego ... zabijania niby 8)

Rozumiem, że zdjątka to we własnym DB lub "new temat" :-?

Facio nie jest tak źle mysleże za zdjęcie w komentarzach Whisper się nie obrazi ale za wklejenie zdjęcia do czyjego kolwiek dziennika to już tak 8)

Czyli strzeliłem gafę? :cry:

Co do strzelania i zabijania to ostrożnie... w moim zawodzie, który wykonuje wymaga się umiejętności strzelania no i ten tego ... zabijania niby 8)

Rozumiem, że zdjątka to we własnym DB lub "new temat" :-?

Oczywiście PRZEPRASZAM :oops:

No co Ty...

Strzelałbym za wpis w Dzienniku. A za ten w Komentarzach nawet palcem nie zamierzam grozić :wink: