Whisper 13.08.2005 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Też mam zamiar zgłosic 20 KW. Dzisiaj za Twoim przykładem oglądałem... łopaty... oczywiście firmy Fiskars tylko/aż (każdy wybiera właściwą opcje) 64 pln. No ale inwestycja przecież potrzebna ba... niezbędna na new działce i w dalszej kolejności na budowie... Czytałem jeszcze raz (któryś raz) Twój dziennik i znalazłem zapis, że do ZE o warunki przyłączenia musiałeś mieć wypis i wyrys z rejestru gruntów a ja mam we wniosku tylko napisane do wniosku, że wystarczy szkic sytuacyjny... Ciekawe co z tego wyjdzie... Co kraj to obyczaj ps. chciałbym wkleić zdjęcie działki do postu jak to zrobić? Szpadelek Fiskarsa jest wart tych pieniędzy. Już dużo wcześniej wpadł mi w oko, ale myślałem, że to kupa kasy za szpadel, przecież inny mogę kupić za 10-15 złotych. A przecież szpadel to szpadel, nie? NIE! Wkleić zdjęcie do postu? Musisz wrzucić je na jakiś serwerek, a potem napisać http://tu.jest.moje/zdjecie.jpg Bez spacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 No to uwaga moje pierwsze zdjęcie na forum oczywiście DZIAŁKA Mam nadzieję, że nie gniewasz się, że w to w komentarzach do Twojego DB?? Zawsze mogłem przecież w samym Dzienniku no nie? http://foto.onet.pl/upload/35/68/_516780_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 No to uwaga moje pierwsze zdjęcie na forum oczywiście DZIAŁKA Mam nadzieję, że nie gniewasz się, że w to w komentarzach do Twojego DB?? Zawsze mogłem przecież w samym Dzienniku no nie? No, ładnie się udało i zrobić i wkleić To z której strony tego zdjęcia będzie ta podłogówka? A za wklejenie do Dziennika strzelam. Bez uprzedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.08.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A za wklejenie do Dziennika strzelam. Bez uprzedzenia nie musisz strzelac... odpowiednie sluzby czuwają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A za wklejenie do Dziennika strzelam. Bez uprzedzenia nie musisz strzelac... odpowiednie sluzby czuwają :D No fakt, przecież maksiu ma licencję na zabijanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A za wklejenie do Dziennika strzelam. Bez uprzedzenia nie musisz strzelac... odpowiednie sluzby czuwają :D No fakt, przecież maksiu ma licencję na zabijanie 007 naszych Dzienników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.08.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A za wklejenie do Dziennika strzelam. Bez uprzedzenia nie musisz strzelac... odpowiednie sluzby czuwają :D No fakt, przecież maksiu ma licencję na zabijanie zapomniales dodac ze bezlitosne zabijanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A za wklejenie do Dziennika strzelam. Bez uprzedzenia nie musisz strzelac... odpowiednie sluzby czuwają :D No fakt, przecież maksiu ma licencję na zabijanie 007 naszych Dzienników Spójrz Aga na jego adres mailowy. On tę siódemkę tam nawet ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Czyli strzeliłem gafę? Co do strzelania i zabijania to ostrożnie... w moim zawodzie, który wykonuje wymaga się umiejętności strzelania no i ten tego ... zabijania niby Rozumiem, że zdjątka to we własnym DB lub "new temat" Oczywiście PRZEPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A za wklejenie do Dziennika strzelam. Bez uprzedzenia nie musisz strzelac... odpowiednie sluzby czuwają :D No fakt, przecież maksiu ma licencję na zabijanie 007 naszych Dzienników Spójrz Aga na jego adres mailowy. On tę siódemkę tam nawet ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Czyli strzeliłem gafę? Co do strzelania i zabijania to ostrożnie... w moim zawodzie, który wykonuje wymaga się umiejętności strzelania no i ten tego ... zabijania niby Rozumiem, że zdjątka to we własnym DB lub "new temat" Facio nie jest tak źle mysleże za zdjęcie w komentarzach Whisper się nie obrazi ale za wklejenie zdjęcia do czyjego kolwiek dziennika to już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Facio nie jest tak źle mysleże za zdjęcie w komentarzach Whisper się nie obrazi ale za wklejenie zdjęcia do czyjego kolwiek dziennika to już tak Z wklejeniem do dziennkia żartowałem aż takiego syfu nie chciałem robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Czyli strzeliłem gafę? Co do strzelania i zabijania to ostrożnie... w moim zawodzie, który wykonuje wymaga się umiejętności strzelania no i ten tego ... zabijania niby Rozumiem, że zdjątka to we własnym DB lub "new temat" Oczywiście PRZEPRASZAM No co Ty... Strzelałbym za wpis w Dzienniku. A za ten w Komentarzach nawet palcem nie zamierzam grozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Z wklejeniem do dziennkia żartowałem aż takiego syfu nie chciałem robić... Przecież wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 ufff ulżyło mi Aż tak Zacnemu Forumowiczowi nie chciałbym się narazić, tym bardziej, że zamierzam tutaj (czytaj Forum) zagościć na dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Mmmm... od tej pory będę się wołał Prezes - Zacny Forumowicz. Albo na zmianę, bo ja skromny jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Mmmm... od tej pory będę się wołał Prezes - Zacny Forumowicz. Albo na zmianę, bo ja skromny jestem. Ej ej nie przesadzasz z tymi tytułami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Mmmm... od tej pory będę się wołał Prezes - Zacny Forumowicz. Albo na zmianę, bo ja skromny jestem. skromniutki Whisperek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Mmmm... od tej pory będę się wołał Prezes - Zacny Forumowicz. Albo na zmianę, bo ja skromny jestem. skromniutki Whisperek Jak się będzies ze mnie śmiał to Ci misia zabiorę! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Mmmm... od tej pory będę się wołał Prezes - Zacny Forumowicz. Albo na zmianę, bo ja skromny jestem. skromniutki Whisperek Jak się będzies ze mnie śmiał to Ci misia zabiorę! :lol: zero śmiechu OBIECUJĘ jakem facio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts