Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Whisper - Dziennik Zaje..fajny. Domek też. Przeczytałem od wczoraj calość. I bierz to za wyróżnienie bo jest to drugi dziennik przeczytany przeze mnie. Pierwszy był Elli. Ja zapraszam do swojego dziennika/albumika. Zacząłem pisać sobie o budowie ale porzuciłęm ten zamysł. I jakość nie mogłem się zebrać. A teraz - to juz nie warto zaczynać, kiedy chce się budowę kończyć.

Domek macie fajny. Czy do każdego projektu Muratora dają taki domek do sklejania?

Whisper - Dziennik Zaje..fajny. Domek też. Przeczytałem od wczoraj calość. I bierz to za wyróżnienie bo jest to drugi dziennik przeczytany przeze mnie. Pierwszy był Elli. Ja zapraszam do swojego dziennika/albumika. Zacząłem pisać sobie o budowie ale porzuciłęm ten zamysł. I jakość nie mogłem się zebrać. A teraz - to juz nie warto zaczynać, kiedy chce się budowę kończyć.

Domek macie fajny. Czy do każdego projektu Muratora dają taki domek do sklejania?

Po pierwsze, to projekt indywidualny. Ale za to się nie obrażę.

Ale mój modelik jest jedyny. Niepowtarzalny. I od zera wykonany przeze mnie :evil: przy użyciu technicznego, ołówka, kredek, linijki, nożyczek i czego tam jeszcze.

Dobra, już mi przeszło :wink:

A co do dziennika - WARTO. Nawet na tym etapie. I dla siebie i dla innych. Ja teraz na przykład poluję na dzienniki opisujące mój etap robót - bo przynajmniej wiem co ja właściwie powinienem teraz zrobić :lol:

Wszystkiego Najlepszego dla Luśki od Whispera w związku z jej świętem :D

Zapinki zapisałem przydadzą się do mojej podłogówki.

No i stara zasada kupujesz tanio dwa razy kupujesz.

Hmmm kto to mi wczoraj pisał na przykladzie Fiskarsa... "A przecież szpadel to szpadel, nie? NIE! " analogicznie tacker to tacker, nie? NIE! :lol:

Możesz mi dać namiary na firmy w necie od tych kabli do podłogówki? Coś tam szukałem ale niezbyt jestem zadowolony... :-?

Wszystkiego najlepszego dla Luski, dużo zdrowia spełnienia marzeń i tego co w życiu najlepsze :)

http://www.inteligo.pl/infosite/_images/Obrazki/dk05.jpg

I mały prezencik :wink: :)

http://www.patio.com.pl/images/swieta1.jpg

A pozatym gratulki postępów na budowie :)

Widoki drzwi przecudne :wink: :)