Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol: :lol: :lol: :lol:

Koledzy sie z niego śmieli :lol: :lol: :lol: A on jak się ugadywał to czemu kolegów nie pytał jak taki przejmujący się nimi :roll: :wink:

Mówisz jak nie chcesz brachu prywatnie to oficjalnie cię przydybiemy :roll: Niezły pomysł z tym telefonem na dyżurną linię 8)

Ale biedny ty jesteś :( tak z zaczęta robotą zostałeś :( :-?

Coś krąża jakieś złe fale przy twoim ZE :-? :roll:

Jak nie papiery to to :-?

Ale znajdziesz i na to sposób :-?

W końcu za coś jesteś tym prezesem :roll: :wink:

Whisper - zaproponuj gościowi, że się z nim rozliczysz - jak inny elektryk zrobi skrzynkę. Wtedy pan Staś zapłaci tamtemu elektrykowi za czas spędzony na sprawdzaniu - który kabel do czego jest.

Jeśli chodzi o punkty - to ja będę płacić mniej więcej 35 zł/ za punkt. Punkt to każde gniazdo i punkt oświetleniowy (ale nie żarówka - może być kilka żarówek zapalanych tym samym włącznikiem - jest to jeden punkcik). Punkt oświetleniowy liczy się razem z wyłącznikiem.

Co do tablicy - to rozliczać się będę oddzielnie. Mam nadzieję, że dojdę do porozumienia. Mój Stasio ma się zmieścić w pewnej kwocie i już. Więcej nie zapłacę.

Hmmm... a jakieś zbliżenie? ;)

I się zastanwiam, do czego jest główny kabel podłączony. Jakieś zaciski, czy od razu do FRa. No i potem z FR-a jak to do S-ek podłaczyć. Kablami czy też jakaś listwa? Bo ta listwa ktora jest w skrzynce to chyba na "zero"? A może na "zero" i "żółto-zielony?

Mamy gdzieś wątek "Jak samodzielnie zmontować rozdzielnicę"? ;)

Jak Łyba wróci do domu to Ci wszystko wyjaśni.

Obiecanki cacanki :roll: :oops: . Sorki,ale Łyba tego tematu jeszcze nie przerabiał.

Jak tam Whisper - dzisiaj lepszy humor??

Lepszy. Już wczoraj trochę odżyłem.

Pies skunksa (copyright by Kasztanka) w mordę lizał.

szefie ile placiles za szambo?

2350 z dwoma metrowymi kominkami. I z transportem, ale w sumie transport dzieliłem na pół z Jaskozem, więc pewnie z 50-100zł zaoszczędziliśmy