kasztanka 17.08.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 hehehe podoba mi sie COPYRIGHT BY KASZTANKA !!!!! Za każdym razem będę to przy "skunksie" umieszczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.08.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Koledzy sie z niego śmieli A on jak się ugadywał to czemu kolegów nie pytał jak taki przejmujący się nimi Mówisz jak nie chcesz brachu prywatnie to oficjalnie cię przydybiemy Niezły pomysł z tym telefonem na dyżurną linię Ale biedny ty jesteś tak z zaczęta robotą zostałeś Coś krąża jakieś złe fale przy twoim ZE Jak nie papiery to to Ale znajdziesz i na to sposób W końcu za coś jesteś tym prezesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.08.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 A prądem go , prądem...( znaczy się Stasia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 A prądem go , prądem...( znaczy się Edzia) Chyba Stasia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 A prądem go , prądem...( znaczy się Edzia) Stasia... Edzio niczemu nie winien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Wot szybka ta nasza alfreda. My dwa komantarza pisali, a ona szybko Edzia na Stasia przemianowawszy... Wot, bestia jaka sprytna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 O widzę, że u Whispera iskrzy. Pamiętaj - elektryka prąd nie tyka, jak p..lnie - to porządnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Właśnie sobie uświadomiłem że mój elektryk to też Stasio!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Właśnie sobie uświadomiłem że mój elektryk to też Stasio!!! Umowę masz? Pokwitowania na zaliczki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Whisper - zaproponuj gościowi, że się z nim rozliczysz - jak inny elektryk zrobi skrzynkę. Wtedy pan Staś zapłaci tamtemu elektrykowi za czas spędzony na sprawdzaniu - który kabel do czego jest.Jeśli chodzi o punkty - to ja będę płacić mniej więcej 35 zł/ za punkt. Punkt to każde gniazdo i punkt oświetleniowy (ale nie żarówka - może być kilka żarówek zapalanych tym samym włącznikiem - jest to jeden punkcik). Punkt oświetleniowy liczy się razem z wyłącznikiem.Co do tablicy - to rozliczać się będę oddzielnie. Mam nadzieję, że dojdę do porozumienia. Mój Stasio ma się zmieścić w pewnej kwocie i już. Więcej nie zapłacę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 O widzę, że u Whispera iskrzy. Pamiętaj - elektryka prąd nie tyka, jak p..lnie - to porządnie . A ja znam tak ładniej - a jak tyknie no to bryknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.08.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Hmmm... a jakieś zbliżenie? I się zastanwiam, do czego jest główny kabel podłączony. Jakieś zaciski, czy od razu do FRa. No i potem z FR-a jak to do S-ek podłaczyć. Kablami czy też jakaś listwa? Bo ta listwa ktora jest w skrzynce to chyba na "zero"? A może na "zero" i "żółto-zielony? Mamy gdzieś wątek "Jak samodzielnie zmontować rozdzielnicę"? Jak Łyba wróci do domu to Ci wszystko wyjaśni. Obiecanki cacanki . Sorki,ale Łyba tego tematu jeszcze nie przerabiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Jak tam Whisper - dzisiaj lepszy humor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.08.2005 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Jak tam Whisper - dzisiaj lepszy humor?? Lepszy. Już wczoraj trochę odżyłem. Pies skunksa (copyright by Kasztanka) w mordę lizał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.08.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Jak tam Whisper - dzisiaj lepszy humor?? Lepszy. Już wczoraj trochę odżyłem. Pies skunksa (copyright by Kasztanka) w mordę lizał. szefie ile placiles za szambo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.08.2005 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Jak tam Whisper - dzisiaj lepszy humor?? Lepszy. Już wczoraj trochę odżyłem. Pies skunksa (copyright by Kasztanka) w mordę lizał. szefie ile placiles za szambo? 2350 z dwoma metrowymi kominkami. I z transportem, ale w sumie transport dzieliłem na pół z Jaskozem, więc pewnie z 50-100zł zaoszczędziliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.08.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 A będziecie robić do szamba tzw. szybkozłączkę czy wóz na teren działeczki zajeżdżać będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.08.2005 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 A będziecie robić do szamba tzw. szybkozłączkę czy wóz na teren działeczki zajeżdżać będzie? Chciałbym zrobić, ale do tego to chyba docelowe ogrodzenie muszę najpierw mieć (żeby tę szybkozłączkę w czymś zamontować). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.08.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 A będziecie robić do szamba tzw. szybkozłączkę czy wóz na teren działeczki zajeżdżać będzie? Chciałbym zrobić, ale do tego to chyba docelowe ogrodzenie muszę najpierw mieć (żeby tę szybkozłączkę w czymś zamontować). a jak to sie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.08.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 szefie ten Sałexpol ma calkiem fajna oferte!!!!! powiedz mi jeszcze co wchodzi w sklad tego szamba a za co trzeba doplacic dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts