alfreda 18.08.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Ale ogólnie wóz z g....m za płotem będzie. Na prywatne tereny nie będzie wjeżdżał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.08.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Ale ogólnie wóz z g....m za płotem będzie. Na prywatne tereny nie będzie wjeżdżał? no wyobrazam sobie ale jak w plocie dziura z miejscem wciaganie g---wien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.08.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Dokładnie! Odprowadzenie ścieków podprowadzone jest do granicy ogrodzenia. Tam wbudowany jest otwór na gwint , zamykany. Szambowóż podłącza się do tego ustrojstwa nie ingerując w prywatność mieszkańców, oczekiwane zapachy nie wydzielają woni na zewnątrz....Podobno same plusy. Tylko ciekawa jestem jak to się sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.08.2005 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 szefie ten Sałexpol ma calkiem fajna oferte!!!!! powiedz mi jeszcze co wchodzi w sklad tego szamba a za co trzeba doplacic dzieki z gory W skład szamba wchodzi: szambo. Dodatki (tak jak do pizzy): - kominki (0,5m 50 zł, 1m 100zł). Z pokrywką, ale ta pokrywk a betonowa i taka... nędzna mocno. - transport (cena pewnie zależna od miejsca) Gratis: - opuszczenie HDSem do dołu Promocje ważne tylko w lokalu. Promocji nie można ze sobą łączyć. Drugie szambo taniej, zaoszczędzisz na transporcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Dokładnie! Odprowadzenie ścieków podprowadzone jest do granicy ogrodzenia. Tam wbudowany jest otwór na gwint , zamykany. Szambowóż podłącza się do tego ustrojstwa nie ingerując w prywatność mieszkańców, oczekiwane zapachy nie wydzielają woni na zewnątrz....Podobno same plusy. Tylko ciekawa jestem jak to się sprawdza? i ile kosztuje .......... ale ja bede miala szambo blisko wjazdu wiec czy 2m blizej podjedzie to mi rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.08.2005 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Ale ogólnie wóz z g....m za płotem będzie. Na prywatne tereny nie będzie wjeżdżał? no wyobrazam sobie ale jak w plocie dziura z miejscem wciaganie g---wien? Bedzie taka rura, zatkana zatyczką czy jak się ta szybkozłączka nazywa. Przyjedzie pan szambelan, nos zatka, zatyczkę odetka, swoją rurę wsadzi przez moją rurę aż jego rura wejdzie do mojego szamba, a potem zassa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.08.2005 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Dokładnie! Odprowadzenie ścieków podprowadzone jest do granicy ogrodzenia. Tam wbudowany jest otwór na gwint , zamykany. Szambowóż podłącza się do tego ustrojstwa nie ingerując w prywatność mieszkańców, oczekiwane zapachy nie wydzielają woni na zewnątrz....Podobno same plusy. Tylko ciekawa jestem jak to się sprawdza? i ile kosztuje .......... ale ja bede miala szambo blisko wjazdu wiec czy 2m blizej podjedzie to mi rybka Ja też mam raptem ze 3,5 metra od ogrodzenia, ale jak masz złączkę w ogrodzeniu, to mogą przyjechać i zassać nawet jak nikogo w domu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.08.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Dokładnie! Odprowadzenie ścieków podprowadzone jest do granicy ogrodzenia. Tam wbudowany jest otwór na gwint , zamykany. Szambowóż podłącza się do tego ustrojstwa nie ingerując w prywatność mieszkańców, oczekiwane zapachy nie wydzielają woni na zewnątrz....Podobno same plusy. Tylko ciekawa jestem jak to się sprawdza? i ile kosztuje .......... ale ja bede miala szambo blisko wjazdu wiec czy 2m blizej podjedzie to mi rybka Ja też mam raptem ze 3,5 metra od ogrodzenia, ale jak masz złączkę w ogrodzeniu, to mogą przyjechać i zassać nawet jak nikogo w domu nie ma. i myslisz ze sa natyle rozwinieci ze przysla fv do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.08.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 szefie ten Sałexpol ma calkiem fajna oferte!!!!! powiedz mi jeszcze co wchodzi w sklad tego szamba a za co trzeba doplacic dzieki z gory W skład szamba wchodzi: szambo. Dodatki (tak jak do pizzy): - kominki (0,5m 50 zł, 1m 100zł). Z pokrywką, ale ta pokrywk a betonowa i taka... nędzna mocno. - transport (cena pewnie zależna od miejsca) Gratis: - opuszczenie HDSem do dołu Promocje ważne tylko w lokalu. Promocji nie można ze sobą łączyć. Drugie szambo taniej, zaoszczędzisz na transporcie. a pokrywa? jest polaczona na stale z szambem czy trza dokupic? jaka roznica jest w porownaniu do tego szamba? http://szambo.probud.pl/images/index_49.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.08.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 http://www.probud.pl/szambo10.htm#wyrob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Pierwsza "rysa na szkle" u Prezesa ZF, no z tym kumplem elektrykiem. Niezły kolega, a mówią, że tylko w wojsku kolegów nie ma. Nie masz następnego kumpla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.08.2005 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 i myslisz ze sa natyle rozwinieci ze przysla fv do domu? A myślisz że ja im zapłacę jeśli nie dostanę faktury? a pokrywa? jest polaczona na stale z szambem czy trza dokupic? jaka roznica jest w porownaniu do tego szamba? Wygląda podobnie. Zamiast tych "ruchomych kwadracików" są zamontowane (na miejscu robią to na piankę) kominki. Jak znajdę zdjęcia to zaraz wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.08.2005 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 O, tu jest komora i pokrywa http://www.whisperjet.neostrada.pl/sza0.jpg A tu kominek dostawiony http://www.whisperjet.neostrada.pl/sza1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 18.08.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 I te kominy tak wystają z ziemi?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 I te kominy tak wystają z ziemi?! Chyba niezbyt dużo, co najmniej z 50 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 18.08.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 50cm to nie jest dużo?Takie kominy do kolan. Dwa. Zamiast krzaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.08.2005 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Po pierwsze, to są METROWE kominki. Po drugie, one siedzą w ziemi. Po trzecie, może byś się kiedyś ruszyła i przyjechał obejrzeć nasze szambo, co Martka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 50cm to nie jest dużo? Takie kominy do kolan. Dwa. Zamiast krzaczków Krzaczkami można obsadzic nie będa widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.08.2005 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 50cm to nie jest dużo? Takie kominy do kolan. Dwa. Zamiast krzaczków Krzaczkami można obsadzic nie będa widoczne NIE WIDAĆ ICH! Wcale a wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 18.08.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 NIE WIDAĆ ICH! Wcale a wcale Uff, a juz sie bałam, że bede miała dwa wystające kominki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts