facio 23.08.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Polak, Węgier dwa bratanki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 prezesie a czemu uwazasz ze masz za mala lazienke???? Tola ma wieksza czy jak? nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 23.08.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 zeznawaj jasniej, czemu nienawidzisz Toli łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.08.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 prezesie a czemu uwazasz ze masz za mala lazienke???? Tola ma wieksza czy jak? nie kumam Tola ma śliczną łazienkę z muszelkami i o ile dobrze pamiętam bardzo przestronną Czyzby Pan Prezes okazał ludzkie uczucie zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.08.2005 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ja mówię o łazience w nowym domu Toli. Duża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ja mówię o łazience w nowym domu Toli. Duża... ale kogo w zwiazku z tym nienawidzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 23.08.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 no łazienki chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.08.2005 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ja mówię o łazience w nowym domu Toli. Duża... ale kogo w zwiazku z tym nienawidzisz? Zaraz... kto ma nieprzyzwoicie dużą łazienkę Martki, Toli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 A jaka wielkośc łazienek jest nei przyzwoita ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.08.2005 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 A jaka wielkośc łazienek jest nei przyzwoita ??? Taka jak one mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.08.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No, ładne kwiatki, myślałam, że jak te łazienki wykończę, to Prezes jako pierwszy dostąpi zaszczytu kąpieli w kabinie o wymiarach 1.43 x 1.34....w końcu to Prezes... Ale w takiej sytuacji, to ja nie wiem proszę o natychmiastową zmianę uczuć wobec moich łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.08.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 prezesie a czemu uwazasz ze masz za mala lazienke???? Tola ma wieksza czy jak? nie kumam Tola ma śliczną łazienkę z muszelkami i o ile dobrze pamiętam bardzo przestronną Czyzby Pan Prezes okazał ludzkie uczucie zazdrości Andrzejko, ta z muszelkami, to łazienka w bloku, tyle, że na poddaszu. Te w budującym się domu, to na etapie...hm...nie prędko będą tak wyglądać. Whisper, nie stresuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.08.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Whisper - ja też mam małą łazienkę. Ale zawsze można podarować sobie odrobinę luksusu i odwiedzić znajomych z większą (no i oczywiście się trochę zasiedzieć ) Ale jak sobie pomyślę o myciu podłogi w dużej łazience ... E tam - wolę mniejszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.08.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Jutro jestem ja i jest Stasio. Coś z tego będzie... Mała rozpierducha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.08.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Co do śmieci, u nas też się tego nazbierało . Na razie składujemy w garażu. Sąsiad który nie płaci za ilość worków, a za przyjazd odbiorców śmieci (nie lubię słowa śmieciarze) zapropnował,żebyśmy mu parę worków zawsze podłożyli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.08.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Whisper - i jak było ze Stasiem?? Fajnie? Żeby życie miało smaczek - raz dziewczynka, raz chłopaczek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.08.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Czekam na wyniki konfrontacji Mam nadzieję że obejdzie się bez rozlewu krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.08.2005 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Stasia dziś nie ma... Skubaniutki zrobił sobie wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.08.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Stasia dziś nie ma... Skubaniutki zrobił sobie wolne. Whisper - ja blisko granicy mieszkam. Może dać ci numer telefonów do kolegów zza Buga. Może oni go przekonają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.08.2005 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Stasia dziś nie ma... Skubaniutki zrobił sobie wolne. Whisper - ja blisko granicy mieszkam. Może dać ci numer telefonów do kolegów zza Buga. Może oni go przekonają??? Nie, wystraszy się na amen i do pracy przestanie przychodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts