facio 30.08.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Mała dygresja: 30 sierpnia 2005 Dziś był dzień spotkań roboczych. Przez 15 minut 30 sierpnia odwaliłeś tyle spotkań i rozmów? (kartoniarze, kominkowiec i elektryk)..... jestem pełen podziwu hmmm to nie przystało nawet na Whispera 29 sierpnia 2005 Dziś był dzień spotkań roboczych. wystarczyło zwykłe przyznanie się do błędu, które zdaje się można robić czatując na kolejną stronkę w RW Młody wilk, cholera... raczej uważny czytelnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.08.2005 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Mała dygresja: 30 sierpnia 2005 Dziś był dzień spotkań roboczych. Przez 15 minut 30 sierpnia odwaliłeś tyle spotkań i rozmów? (kartoniarze, kominkowiec i elektryk)..... jestem pełen podziwu hmmm to nie przystało nawet na Whispera 29 sierpnia 2005 Dziś był dzień spotkań roboczych. wystarczyło zwykłe przyznanie się do błędu, które zdaje się można robić czatując na kolejną stronkę w RW Młody wilk, cholera... raczej uważny czytelnik Facio, nie przesadzaj... pokazałeś błąd, ja go poprawiłem. A nie mam czasu pisać postów "rzeczywiście, walnąłem się w dacie", bo mam 300 wątków do przejrzenia z dzisiejszego dnia, a dopiero niedawno do domu wróciłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.08.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Mała dygresja: 30 sierpnia 2005 Dziś był dzień spotkań roboczych. Przez 15 minut 30 sierpnia odwaliłeś tyle spotkań i rozmów? (kartoniarze, kominkowiec i elektryk)..... jestem pełen podziwu hmmm to nie przystało nawet na Whispera 29 sierpnia 2005 Dziś był dzień spotkań roboczych. wystarczyło zwykłe przyznanie się do błędu, które zdaje się można robić czatując na kolejną stronkę w RW Młody wilk, cholera... raczej uważny czytelnik Facio, nie przesadzaj... pokazałeś błąd, ja go poprawiłem. A nie mam czasu pisać postów "rzeczywiście, walnąłem się w dacie", bo mam 300 wątków do przejrzenia z dzisiejszego dnia, a dopiero niedawno do domu wróciłem... myslałem, że qumasz ten znaczek niejako z przymrużeniem oka tym razem ja przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.08.2005 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Facio, nie przesadzaj... pokazałeś błąd, ja go poprawiłem. A nie mam czasu pisać postów "rzeczywiście, walnąłem się w dacie", bo mam 300 wątków do przejrzenia z dzisiejszego dnia, a dopiero niedawno do domu wróciłem... myslałem, że qumasz ten znaczek niejako z przymrużeniem oka tym razem ja przepraszam Sorki, padnięty dziś jestem, dopiero kończę przeglądać co na forum było i na znaczki nie patrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.08.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 AgnesK, sam chciałbym się tego dowiedzieć. TOOOOLAAAAAAAA!!! Tak głośno wołasz, że aż ziemia się u mnie trzęsie.....a myślałam, że to sprawka kretów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.08.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Whisper, do łóżka! Tolu, a "jakbyco" to czy ja też po poradę zwrócić do Ciebie się mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.08.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 AgnesK, pytaj śmiało, zawsze ilekroć coś Cię dręczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.08.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Tolu, nie wiem czy byś nadążyła z otwieraniem postów. Dziękuję za gotowość, na pewno kiedyś się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Prezesie, czy dzis Prezes w lepszym nastroju???? Wyspany???? Bo jesli nie, to wspolczuje newdoor'owi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.08.2005 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Prezes był dziś w dobrym nastroju, choc nieco bojowym. Zagroziłem newdoorowi, że jeśli oferta będzie mało korzystna cenowo, to Luśka będzie negocjować. A co to znaczy to już wiedzą statek i Michał Dąbrowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 01.09.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Tu czepialska Z tymi negocjacjami to juz tak jest Ja codziennie negocjuję..... z roczną córką,a diabełek z niej niesamowity. Tak patrzę na Twoj już prawie skończony dom i na swój i nie chce mi się wierzyć, że zaczynalismy prawie w jednym czasie. Kurka, u mnie dopiero wieniec wylany , a Ty juz prawie mieszkasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 01.09.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Hej Whisper, a skąd wziąłeś takich fajnych pierwszoklasistów Szybko idziecie na przód w tych wszystkich pracach około wykończeniowych. Wygląda na to, że wespół z Martką prześcigniecie mnie we wprowadzaniu się p.s. a wieczorami patrzę na tę Waszą elektrykę niezły klops... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 01.09.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 dziś przeczytałam Twój dziennik i jestem pod wrażeniem systematycznego opisywania każdego dnia budowy Gratuluje Mam nadzieje że ja też kiedyś założe swój własny dziennik i będzie on tak pożądny jak Twój Czekam na dalszy ciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 tab, udało nam się jakoś z ekipą, poza tym mieliśmy jakiegoś dzikiego farta z umawianiem kolejnych ekipa - zawsze udawało się "na już" mpb, pierwszoklasiści sa ze szkoły, rzcz jasna . Ta z lewej to moja córa _Beti_, ja też czekam niecierpliwie na dalszy ciąg, zwłaszcza że mi się pieniądze kończą, rzeczoznawca z banku jest na urlopie, a ja jestem ciekaw co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 01.09.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 No to powodzenia dla Pierwszaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.09.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Wszystkiego dobrego dla Pierwszoklasistów i pomyśleć że rok temu prowadziłam córkę na jej święto, szybko ten czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 01.09.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 mpb, pierwszoklasiści sa ze szkoły, rzcz jasna . Ta z lewej to moja córa :Dl: że ze szkoły to wpadłam sama ( taka domyślna jestem ) a córy gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi_2004 01.09.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Udało mi się przez kilka godzin doczytać Dziennik Zamku Królestwa Wilczomleczu do Krycia dachu i jestemVERY VERY IMPRESSED !!! ( działka+Luśka+tempo budowy+styl Whispera, i Luśki też )Jutro reszta bo dzieci o kolacji przypominają... Whisper,zapożyczam od Ciebie sposób na negocjacje z właścicielem działki pod Grodziskiem, którą to chcemy kupić. Negocjacje zostały chwilowo zawieszone, jutro zadzwonię do gada i powiem za ile kupujemy od ręki, next week. W końcu chce sprzedać , czy nie ?!Myślę, że chce.Domek będziemy budować inny nieco wprawdzie, ale mamy ze sobą coś wspólnego - brzózki na działce ( która będzie nasza next week już, być może ) i rocznicę 14.08. Nie osiemnastą już, niestety. Pozdrowienia Dla Króla i Królowej WilczomleczaAggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Aggi, to chyba najlepszy sposób - "załatwiamy sprawę od ręki i już". Parę razy mi to wyszło na dobre. I dzięki za miłe słowa, mój Dziennik sie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.09.2005 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Whisper, pozwolisz że tu, ale ja muszę....mpb 1971...widząc Twego ptaszka , coś dziwnego się dzieje z moją twarzą nie sposób mieć zły dzień, pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts