fizyk 05.09.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Whisper o k..(rólu). Gratuluję i przybywam z pokłonem Sprawdzałeś kredyt w Kredyt Banku?? Jest niezłe oprocentowanie u Franka . Zresztą w ostatnim Muratorku było zestawienie % w różnych bankach. Ja wziąłem 100 000 kredytu na 25 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.09.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 OOOooooo . Nowa strona. Punkcik ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.09.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Whisper, Ty wcale nie musiałeś sie osobiście umawiać z panem Jarkiem. Wystarczyłoby, żebyś akurat przypadkiem tydzień temu siedział sobie na parkingu w Łomiankach, bo na tymże parkingu spotkaliśmy się z panem Jarkiem i mówił nam dokładnie to samo o ociepleniu, puszczeniu rur pod sufitem itp. Ależ jemu musi być nudno tak w koło Macieju wszystkim to samo tłumaczyć... Ale fajny jest, prawda? U nas też już zaklepany! A co do ptaszka mpb (bez żadnych podtekstów, żeby mi nie było! ), to ja mam inne wrażenia. Szkoda mi maleństwa okropnie, tyle leci i leci i dolecieć nie może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.09.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 nurni - u mnie są tylko 4 kratki (wszystkie z żaluzjami) i tak sprytnie umieszczone, że ich wcale nie widać. Jak nas w domu nie ma to raczej w kominku nie palimy. Wiem, pamiętam. U mnie nie ma takiej możliwości. Pytanie z innej beczki: Przełączasz GWC (na okres jesień, wiosna) na jakąś czerpnię zewnętrzną czy cały rok "jedziesz" na "rurze"? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.09.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 nurni - u mnie są tylko 4 kratki (wszystkie z żaluzjami) i tak sprytnie umieszczone, że ich wcale nie widać. Jak nas w domu nie ma to raczej w kominku nie palimy. Wiem, pamiętam. U mnie nie ma takiej możliwości. Pytanie z innej beczki: Przełączasz GWC (na okres jesień, wiosna) na jakąś czerpnię zewnętrzną czy cały rok "jedziesz" na "rurze"? Pozdrawiam Wiosną i jesienią korzystamy z czerpni zewnętrznej, zima i lato z GWC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 06.09.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 A co do ptaszka mpb (bez żadnych podtekstów, żeby mi nie było! ), to ja mam inne wrażenia. Szkoda mi maleństwa okropnie, tyle leci i leci i dolecieć nie może... ech... żeby już do końca wyjaśnić i nie pisać we Whisperowych komentarzach na temat mojego ptaszka... Jeśli ktoś pamięta jeszcze czasy, komunizmu, to zna zapewne okreslenie " niebieskiego ptaszka". I to właśnie jest taki sobie mały niebieski ptaszek Whisper, rzeczoznawca prowadzony przeze mnie za rękę obfotografował każdą wykończoną wnękę, gdyby nie moja obecność, połowę by ominął. A jak wyszło u Was ? ( Pewnie jutro się dowiem od Luśki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Brama cudna, domek wygląda fantastycznie Poprostu cud miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.09.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Domek wygląda już coraz bardziej "domowo", bo już pozamykany. SUPER brameczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.09.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 A czy do tej cudnej brameczki można gole strzelać? Piękna jest, naprawdę, gratuluję zakupu. I jaka duża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.09.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Pozwolicie towarzyszu ( to w nawiązaniu do wspomnie mbp o ptaszku z czasów komunizmu) prezesie że dołączę sie do zachwytów nad bramą Jak tak patrzę na whisperówkę to muszę przyznać że biała stolarka i wykończenia dachu są całkiem fajne A wydawało mi sie ze nigdy więcej białych okien A teraz kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.09.2005 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Dziękuję Wam, tow.andrzejko, za dobre słowa. Kolektyw czuje się zaszczycony;) Tola: bramka nie ma regulaminowej szerokości - bramki strzelone nie będą uznane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.09.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Pozwolicie towarzyszu ( to w nawiązaniu do wspomnie mbp o ptaszku z czasów komunizmu) prezesie że dołączę sie do zachwytów nad bramą Jak tak patrzę na whisperówkę to muszę przyznać że biała stolarka i wykończenia dachu są całkiem fajne A wydawało mi sie ze nigdy więcej białych okien A teraz kto wie Whisperówka rzeczywiście z białą strolarką prezentuje się pięknie ale ja po dzisiejszym myciu okien jednak się nie skuszę Będę podziwiać Luśkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.09.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Whisper a ja mam jedno takie niedyskretne pytanko które mnie strasznie męczy ( oczywiście możesz nie odpowiadać ) ta corcia to tak serio serio Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.09.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Powiadasz że ąż tak źle Ja na razie to myje przepisowo , wielkanoc, boże narodzenie Ale myślę, ze nikt tak wysoko do mnie nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.09.2005 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Whisper a ja mam jedno takie niedyskretne pytanko które mnie strasznie męczy ( oczywiście możesz nie odpowiadać ) ta corcia to tak serio serio Twoja Całkiem serio moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 07.09.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Whisper - moja wycena ma byc na poniedziałek.Dziwny jakiś ten rzeczoznawca.I mapie sie nie zna. Doszedł do wniosku, że Wasza działka jest bliżej w kierunku Piaseczna niż moja i że to koniec świata taki kawał jeździćdo pracy. Martwię sie tą wyceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.09.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Whisper a ja mam jedno takie niedyskretne pytanko które mnie strasznie męczy ( oczywiście możesz nie odpowiadać ) ta corcia to tak serio serio Twoja Całkiem serio moja To teraz moge juz napisać spokojnie że bardzo ładna dziewczynka Bo moje dziewczyny twierdziły że podobna do tego Twojego kolegi zycze sukcesów w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.09.2005 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Whisper - moja wycena ma byc na poniedziałek. Dziwny jakiś ten rzeczoznawca. I mapie sie nie zna. Doszedł do wniosku, że Wasza działka jest bliżej w kierunku Piaseczna niż moja i że to koniec świata taki kawał jeździćdo pracy. Martwię sie tą wyceną. Oj dziwny... A na ile Cię skasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.09.2005 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Whisper a ja mam jedno takie niedyskretne pytanko które mnie strasznie męczy ( oczywiście możesz nie odpowiadać ) ta corcia to tak serio serio Twoja Całkiem serio moja To teraz moge juz napisać spokojnie że bardzo ładna dziewczynka Bo moje dziewczyny twierdziły że podobna do tego Twojego kolegi zycze sukcesów w szkole Którego kolegi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 07.09.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Whisper - moja wycena ma byc na poniedziałek. Dziwny jakiś ten rzeczoznawca. I mapie sie nie zna. Doszedł do wniosku, że Wasza działka jest bliżej w kierunku Piaseczna niż moja i że to koniec świata taki kawał jeździćdo pracy. Martwię sie tą wyceną. Oj dziwny... A na ile Cię skasował? 400... Jak na porządnie wykonany operat, to kwota niewiarygodnie niska. Że też ja praktyk nie odrobiłam i świadectwo ukończenie podyplowmówki z wyceny lezy w szufladzie. Może jednak zmienię profesję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts