Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Whisper, Ty wcale nie musiałeś sie osobiście umawiać z panem Jarkiem. Wystarczyłoby, żebyś akurat przypadkiem tydzień temu siedział sobie na parkingu w Łomiankach, bo na tymże parkingu spotkaliśmy się z panem Jarkiem i mówił nam dokładnie to samo o ociepleniu, puszczeniu rur pod sufitem itp. Ależ jemu musi być nudno tak w koło Macieju wszystkim to samo tłumaczyć... :roll:

Ale fajny jest, prawda? U nas też już zaklepany! :p

A co do ptaszka mpb (bez żadnych podtekstów, żeby mi nie było! 8) ), to ja mam inne wrażenia. Szkoda mi maleństwa okropnie, tyle leci i leci i dolecieć nie może... :cry:

nurni - u mnie są tylko 4 kratki (wszystkie z żaluzjami) i tak sprytnie umieszczone, że ich wcale nie widać. Jak nas w domu nie ma to raczej w kominku nie palimy.

Wiem, pamiętam. U mnie nie ma takiej możliwości.

Pytanie z innej beczki:

Przełączasz GWC (na okres jesień, wiosna) na jakąś czerpnię zewnętrzną czy cały rok "jedziesz" na "rurze"?

Pozdrawiam

nurni - u mnie są tylko 4 kratki (wszystkie z żaluzjami) i tak sprytnie umieszczone, że ich wcale nie widać. Jak nas w domu nie ma to raczej w kominku nie palimy.

Wiem, pamiętam. U mnie nie ma takiej możliwości.

Pytanie z innej beczki:

Przełączasz GWC (na okres jesień, wiosna) na jakąś czerpnię zewnętrzną czy cały rok "jedziesz" na "rurze"?

Pozdrawiam

Wiosną i jesienią korzystamy z czerpni zewnętrznej, zima i lato z GWC.

A co do ptaszka mpb (bez żadnych podtekstów, żeby mi nie było! 8) ), to ja mam inne wrażenia. Szkoda mi maleństwa okropnie, tyle leci i leci i dolecieć nie może... :cry:

ech... :-? żeby już do końca wyjaśnić i nie pisać we Whisperowych komentarzach na temat mojego ptaszka... :wink: Jeśli ktoś pamięta jeszcze czasy, komunizmu, to zna zapewne okreslenie " niebieskiego ptaszka". I to właśnie jest taki sobie mały niebieski ptaszek :lol:

Whisper, rzeczoznawca prowadzony przeze mnie za rękę obfotografował każdą wykończoną wnękę, gdyby nie moja obecność, połowę by ominął. A jak wyszło u Was ? ( Pewnie jutro się dowiem od Luśki :lol: )

Pozwolicie towarzyszu ( to w nawiązaniu do wspomnie mbp o ptaszku z czasów komunizmu) :-? prezesie że dołączę sie do zachwytów nad bramą :p

Jak tak patrzę na whisperówkę to muszę przyznać że biała stolarka i wykończenia dachu są całkiem fajne 8) A wydawało mi sie ze nigdy więcej białych okien :-? :-? :-? A teraz kto wie :roll: :roll:

Pozwolicie towarzyszu ( to w nawiązaniu do wspomnie mbp o ptaszku z czasów komunizmu) :-? prezesie że dołączę sie do zachwytów nad bramą :p

Jak tak patrzę na whisperówkę to muszę przyznać że biała stolarka i wykończenia dachu są całkiem fajne 8) A wydawało mi sie ze nigdy więcej białych okien :-? :-? :-? A teraz kto wie :roll: :roll:

Whisperówka rzeczywiście z białą strolarką prezentuje się pięknie ale ja po dzisiejszym myciu okien :evil: jednak się nie skuszę :)

Będę podziwiać Luśkę :)

Whisper a ja mam jedno takie niedyskretne pytanko które mnie strasznie męczy ( oczywiście możesz nie odpowiadać ) ta corcia to tak serio serio Twoja :)

Całkiem serio moja :)

To teraz moge juz napisać spokojnie że bardzo ładna dziewczynka :)

Bo moje dziewczyny twierdziły że podobna do tego Twojego kolegi :)

zycze sukcesów w szkole :)

Whisper - moja wycena ma byc na poniedziałek.

Dziwny jakiś ten rzeczoznawca.

I mapie sie nie zna. Doszedł do wniosku, że Wasza działka jest bliżej w kierunku Piaseczna niż moja i że to koniec świata taki kawał jeździćdo pracy. Martwię sie tą wyceną.

Oj dziwny... A na ile Cię skasował?

Whisper a ja mam jedno takie niedyskretne pytanko które mnie strasznie męczy ( oczywiście możesz nie odpowiadać ) ta corcia to tak serio serio Twoja :)

Całkiem serio moja :)

To teraz moge juz napisać spokojnie że bardzo ładna dziewczynka :)

Bo moje dziewczyny twierdziły że podobna do tego Twojego kolegi :)

zycze sukcesów w szkole :)

Którego kolegi??? :o

Whisper - moja wycena ma byc na poniedziałek.

Dziwny jakiś ten rzeczoznawca.

I mapie sie nie zna. Doszedł do wniosku, że Wasza działka jest bliżej w kierunku Piaseczna niż moja i że to koniec świata taki kawał jeździćdo pracy. Martwię sie tą wyceną.

Oj dziwny... A na ile Cię skasował?

400... Jak na porządnie wykonany operat, to kwota niewiarygodnie niska.

Że też ja praktyk nie odrobiłam i świadectwo ukończenie podyplowmówki z wyceny lezy w szufladzie.

Może jednak zmienię profesję?