Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

Whisper a ja mam jedno takie niedyskretne pytanko które mnie strasznie męczy ( oczywiście możesz nie odpowiadać ) ta corcia to tak serio serio Twoja :)

Całkiem serio moja :)

To teraz moge juz napisać spokojnie że bardzo ładna dziewczynka :)

Bo moje dziewczyny twierdziły że podobna do tego Twojego kolegi :)

zycze sukcesów w szkole :)

Którego kolegi??? :o

A takiego jednego :wink: :)

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Whisper - moja wycena ma byc na poniedziałek.

Dziwny jakiś ten rzeczoznawca.

I mapie sie nie zna. Doszedł do wniosku, że Wasza działka jest bliżej w kierunku Piaseczna niż moja i że to koniec świata taki kawał jeździćdo pracy. Martwię sie tą wyceną.

Oj dziwny... A na ile Cię skasował?

400... Jak na porządnie wykonany operat, to kwota niewiarygodnie niska.

Że też ja praktyk nie odrobiłam i świadectwo ukończenie podyplowmówki z wyceny lezy w szufladzie.

Może jednak zmienię profesję?

Ja płaciłem (nie u niego) 800 za operat, a teraz rzeczoznawcy za wycenę chcieli 1000-1200.

Ważne, żeby dobrze wyliczył. Może nie tyle dobrze, co właściwie

- utopić je w coli (to mi się najbardziej podoba, bo nie musiałbym ich drażnić)

Ja tam nie wiem, ale myślę, że byłabym lekko rozdrażniona, gdyby ktoś próbował utopić mnie w Coli....

No dobra, nie chodzi o to żebym ja osę łapał i łepek pod wodę... to znaczy pod Colę i trzymać aż przestanie wierzgać. One same w założeniu miały popełnić samobójstwo. Wejść do butelki, nażłopać się, pójść pływać po pijaku i utonąć...

a my z Luśką udaliśmy się z wizytą roboczą do mpb1971 pooglądać jej chałupę i pogadac z Ocieplaczami Zewnętrznymi. Luśka już mpbową posiadłość widziała, za to ja musiałem zbierać szczękę z podłogi po tym, jak zobaczyłem ich salon. Wow...

:oops: :oops: :oops: miło poczytać, że się komuś podoba :lol:

Przy okazji popełniłem małe faux pas, wlazłem do dużej łazienki i powiedziałem - a to pewnie pomieszczenie gospodarcze? Na swoje usprawiedliwienie powiem że było już po 19tej i było ciemno, i nie zwróciłem uwagi na glazurę, ani na podwieszany sufit nad przyszłym prysznicem... Dałem plamę , nie ma co... :oops:

Whisper, nie przejmuj się, to taki zamierzony efekt designerski :wink: .

Miło było Was widzieć, zapraszamy częściej :lol:

Pod koniec dnia wpadła Martka i zastrzeliła mnie pytaniem "A macie już wybrany tynk?", po czym uświadomiła mi, że tynk zewnętrzny kosztuje i to niemało. Ja nie wiedzieć czemu broniłem się do tej pory przed tą myślą. A silikatowy kosztuje jeszcze więcej niż akrylowy. My chcieliśmy silikatowy, bo podobno tak się nie brudzi...

Oj muszę zaraz użyć funkcji "szukaj" - na pewno juz gdzieś o tym było ;)

Mój MPB znalazł w hurtowni Raszyńskiej tynk silikatowy Weber Terranowa ( Luśka dostała ode mnie próbnik ) w cenie 148 brutto za 30 kg, gdybyś znalazł lepszą ofertę to daj znać pls.

wprowadzasz się w ciągu najbliższych 2 miechów :roll:

ten były Stasiu to napewno elektryk :roll: , ciesz się, że prąd w poniedziałek,

bo przy czyszczeniu puszek mógłbyś zostać Byłym Whisperem :-? :cry: ,

ale nie, przecież sprawdziłbyś jak działają różnicówki :o :wink:

A Frędzle oszczędzają na wkrętach :roll: :o czy ja źle widzę, albo jeszcze

dokręcą.