Aga J.G 07.09.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Whisper a ja mam jedno takie niedyskretne pytanko które mnie strasznie męczy ( oczywiście możesz nie odpowiadać ) ta corcia to tak serio serio Twoja Całkiem serio moja To teraz moge juz napisać spokojnie że bardzo ładna dziewczynka Bo moje dziewczyny twierdziły że podobna do tego Twojego kolegi zycze sukcesów w szkole Którego kolegi??? A takiego jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.09.2005 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Whisper - moja wycena ma byc na poniedziałek. Dziwny jakiś ten rzeczoznawca. I mapie sie nie zna. Doszedł do wniosku, że Wasza działka jest bliżej w kierunku Piaseczna niż moja i że to koniec świata taki kawał jeździćdo pracy. Martwię sie tą wyceną. Oj dziwny... A na ile Cię skasował? 400... Jak na porządnie wykonany operat, to kwota niewiarygodnie niska. Że też ja praktyk nie odrobiłam i świadectwo ukończenie podyplowmówki z wyceny lezy w szufladzie. Może jednak zmienię profesję? Ja płaciłem (nie u niego) 800 za operat, a teraz rzeczoznawcy za wycenę chcieli 1000-1200. Ważne, żeby dobrze wyliczył. Może nie tyle dobrze, co właściwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 07.09.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Whisper, oj nabiera ta wasza whisperówka kształtów, aż miło popatrzeć i poczytać. Podzielisz się namiarami na tego rewelacyjnego Pana Jarka od reku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.09.2005 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Whisper, oj nabiera ta wasza whisperówka kształtów, aż miło popatrzeć i poczytać. Podzielisz się namiarami na tego rewelacyjnego Pana Jarka od reku ? Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.09.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Whisper - coraz fajniej Wasza chałupka wygląda Pozdrów od nas p. Jarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Jak ja lubię słowo JUTRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.09.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 A jutro (oops dziś) trzeba wstać przed siódmą i zasuwać na budowę żeby przed ósmą Frędzli wpuścić. I znowu pięć godzin snu zaliczę... nie ma to jak być na urlopie. Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś do tak długiego snu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Urlop to fajna rzecz Wyspisz się w nowym domu, kiedys tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.09.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Wyśpi , wyśpi napewno ale musi przecież byc rano rześki i wypoczęty A te Frędzle to jakieś takie Nie dosyc że urlop to jeszcze niedziela przecież to pogwałcenie prawa do odpoczynku Ale czego się nie robi dla domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.09.2005 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Sobota andrzejko, sobota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.09.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Sobota andrzejko, sobota... No tak sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.09.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 - utopić je w coli (to mi się najbardziej podoba, bo nie musiałbym ich drażnić) Ja tam nie wiem, ale myślę, że byłabym lekko rozdrażniona, gdyby ktoś próbował utopić mnie w Coli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.09.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Jaguś, w żadnym wątku mnie nie zawodzisz Powtórzę: uwielbiam Cię czytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.09.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Jaguś, w żadnym wątku mnie nie zawodzisz Powtórzę: uwielbiam Cię czytać! To do mnie było? Naprawdę? Dzięęęęki! Bardzo mi miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.09.2005 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 - utopić je w coli (to mi się najbardziej podoba, bo nie musiałbym ich drażnić) Ja tam nie wiem, ale myślę, że byłabym lekko rozdrażniona, gdyby ktoś próbował utopić mnie w Coli.... No dobra, nie chodzi o to żebym ja osę łapał i łepek pod wodę... to znaczy pod Colę i trzymać aż przestanie wierzgać. One same w założeniu miały popełnić samobójstwo. Wejść do butelki, nażłopać się, pójść pływać po pijaku i utonąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 11.09.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 a my z Luśką udaliśmy się z wizytą roboczą do mpb1971 pooglądać jej chałupę i pogadac z Ocieplaczami Zewnętrznymi. Luśka już mpbową posiadłość widziała, za to ja musiałem zbierać szczękę z podłogi po tym, jak zobaczyłem ich salon. Wow... miło poczytać, że się komuś podoba Przy okazji popełniłem małe faux pas, wlazłem do dużej łazienki i powiedziałem - a to pewnie pomieszczenie gospodarcze? Na swoje usprawiedliwienie powiem że było już po 19tej i było ciemno, i nie zwróciłem uwagi na glazurę, ani na podwieszany sufit nad przyszłym prysznicem... Dałem plamę , nie ma co... Whisper, nie przejmuj się, to taki zamierzony efekt designerski . Miło było Was widzieć, zapraszamy częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 11.09.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Pod koniec dnia wpadła Martka i zastrzeliła mnie pytaniem "A macie już wybrany tynk?", po czym uświadomiła mi, że tynk zewnętrzny kosztuje i to niemało. Ja nie wiedzieć czemu broniłem się do tej pory przed tą myślą. A silikatowy kosztuje jeszcze więcej niż akrylowy. My chcieliśmy silikatowy, bo podobno tak się nie brudzi... Oj muszę zaraz użyć funkcji "szukaj" - na pewno juz gdzieś o tym było Mój MPB znalazł w hurtowni Raszyńskiej tynk silikatowy Weber Terranowa ( Luśka dostała ode mnie próbnik ) w cenie 148 brutto za 30 kg, gdybyś znalazł lepszą ofertę to daj znać pls. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.09.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Urlop to fajna rzecz Wyspisz się w nowym domu, kiedys tam między remontami a koszeniem trawy tudzież "fedrowaniem śniegu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.09.2005 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Urlop to fajna rzecz Wyspisz się w nowym domu, kiedys tam między remontami a koszeniem trawy tudzież "fedrowaniem śniegu" Czyli końcówka jesieni kiedy już leje a jeszcze nie śnieży? To juz niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.09.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 wprowadzasz się w ciągu najbliższych 2 miechów ten były Stasiu to napewno elektryk , ciesz się, że prąd w poniedziałek, bo przy czyszczeniu puszek mógłbyś zostać Byłym Whisperem , ale nie, przecież sprawdziłbyś jak działają różnicówki A Frędzle oszczędzają na wkrętach czy ja źle widzę, albo jeszcze dokręcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts