Whisper 11.09.2005 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 A Frędzle oszczędzają na wkrętach czy ja źle widzę, albo jeszcze dokręcą. To jest zdjęcie ze "złapaną" płytą, potem dokręcili "na gęsto" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.09.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 A Frędzle oszczędzają na wkrętach czy ja źle widzę, albo jeszcze dokręcą. To jest zdjęcie ze "złapaną" płytą, potem dokręcili "na gęsto" aaaaaaa, akurat mieli przerwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.09.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Whish czy ta ekipa, aby na pewno jeno od płyt jest? Przecież podłogi masz wylane, a na wylane podłogi to się taki fajny stojak pod płyty sufitowe przywozi i robótka śmirga. A nie stawia niewykwalifikowanego łosia, który może płytę upuścić. PS. Nawet Nida gips ma takie rozwiązania dla instalatorów. Narzędź duży jest, ale na ten przykład b. trudno przed czymś takim nadążyć z rozwieszaniem drucików, taką posuwistość ma robótka. Autopsja (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.09.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 A do czego ta żyłeczka na czwartej płycie od góry?Czy dobrze mniemam, że do gładzi ściennej? Znaczy, żeby ścian po ociepleniu równa była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.09.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Whisperki - Wy to chyba w przyszłym miesiącu już się przprowadzacie, co? Tempo expresowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 13.09.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 No widzicie jak to jest? Albo wszystko się wlecze strasznie długo, albo dzieje sietak szybko, że w głowie się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.09.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 I znowu praca na waszej budowie nabrała tempa pieknie to wszystko wygląda To kiedy ta parapetówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.09.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Whispuś coś mi się wydaje, że ostatnio to nie wiesz jak się nazywasz. Co mi tam, pójdę dalej. Ostatnio to nawet nie wiadomo co za święto. Nie żebym się skarżył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.09.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Whispuś coś mi się wydaje, że ostatnio to nie wiesz jak się nazywasz. Co mi tam, pójdę dalej. Ostatnio to nawet nie wiadomo co za święto. Nie żebym się skarżył... Kroyena święte słowa pada na nos i nawet Rw zanidbał Niech on juz kończy ten urlop bo jakiś taki malo wypoczynkowy ma A może Whisper w tym roku wziął urlop roboczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 13.09.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Gratulacje z powodu zabójczego tempa Troszkę zazdroszczę, że już tak blisko macie do końcówki. U nas wykończeniówka dopiero za rok Jak myślę o czym zapomniałam lub zapomnę podczas budowy, to mnie ciarki po plecach przechodzą. Jak czytałam o tym Twoim kranie na zewnątrz, to już wiem że muszę sobie kranik wypuścić, bo jak na razie to go nie ma Ciekawe ile jeszcze takich rzeczy zapomnieliśmy. Pozdrawiam Anula75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.09.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 No to gratuluję jasności w domku Nie ma to jak światełko, szczególnie, że wieczory coraz dłuższe i ciemnośc szybko następuje A tak to juz można poszaleć w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.09.2005 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 No to ja hurtem: kroyena: - trzy łosie radzą sobie z tymi płytami zdecydowanie lepiej niż ja sam, nawet gdybym miał stojak pod płyty. I tak juz sam nie wiem w co ręce wsadzić. - tak, żyłka po to żeby było równo. Czasem myślę że to taka żyłka, która może mi pęknąć jak będę za dużo ganiał.... - nazywam się... czekaj... nie podpowiadaj, przecież wiedziałem... Maluszek: - taki był zamiar, tylko jest drobiazg taki maleńki - wykończyć tę chałupę musimy. Takie drobiazgi - ościeżnice, drzwi wewnętrzne, malowanie ścian, coś na podłogę, coś do kuchni, łazienki... Martka: - juz chyba wolę jak mi się w głowie kręci - taki fajny zastrzyk adrenaliny i świadomość że musisz coś przywieźć z hurtowni na "za pół godziny", a w hurtowni tego nie ma..." Aga J.G.: - o rany... parapety . Chyba dobrze by było obsadzić jak będzie robiona elewacja... - urlop mam rzeczywiście dość ciekawy, a najgorszy będzie teraz powrót do pracy na weekend, zwłaszcza że mam ten Festiwal Nauki i zupełnie nie wiem co w związku z tym Anula75: - ile by się nie zrobiło, to i tak zostaje zawsze mnóstwo rzeczy o których się zapomniało andrzejka: - na razie w świetle stuwatowej żarówki szaleją Rewolucjoniści, bo nocują w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 14.09.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 I jest transza... I jest od kogo pożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.09.2005 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 I jest transza... I jest od kogo pożyczyć Ale zobacz, tylko ktoś wspomni o tym że juz ma kasę, to po najdalej dwóch minutach są chętni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 14.09.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Bo trzeba uważać, gdzie sie wspomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 14.09.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 I jest transza... no to gratulki , jakoś bezboleśnie tym razem . Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 14.09.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Tak sobie na spokojnie przeglądałem fotki z ostatnich dni i mocno się zastanawiałęm po co Ci 2 bramy garażowe. Dopiero po chwili rorientowałęm się, że to 2 zlane zdjęcia . Ale efekt wyszedł zadziwiający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.09.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Whisper ciekawy urlop to dobry urlop Jakos pójdzie z tym Festiwalem - Mandaryna spiewa czemu Tobie ma nie pójścić Oczywiście Gratulki tej transzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.09.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Aguś wstydu nie masz, Whisperkowi lepiej idzie budowanie niż Mandarynie śpiewanie. na pewno se chłopak poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.09.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Aguś wstydu nie masz, Whisperkowi lepiej idzie budowanie niż Mandarynie śpiewanie. na pewno se chłopak poradzi. Po 1 Festiwal Nauki nie jest z budowania Po 2 nie mam watpliwości że sobie poradzi W końcu zna sie na lotnictwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts