Jagna 14.09.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Oj, nie mogę, Whisper porównany z Mandaryną! Styropnianiku się zapomniało? No tak, w końcu szczytowanie to sprawa marginalna.... Gratulacje z okazji transzowo - prądowej!!! No i tempo faktycznie zawrotne. Szkoda tylko, że przy każdym ruchu czytam "kupiłem", "zapłaciłem" itd. To mnie jakoś zniechęca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.09.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Uważam że Whisper w tym porównaniu wypada korzystniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.09.2005 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Ja już kiedyś na RW śpiewałem, nie zmuszajcie mnie żebym to powtórzył. Szkoda tylko, że przy każdym ruchu czytam "kupiłem", "zapłaciłem" itd. Jagna, specjalnie dla Ciebie: dziś kupię pięć worków kleju, a potem za to zapłacę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.09.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Whisper ty sięnie przejmuj, to psychologiczna zagrywa. Po prostu jak ktoś w czasie niedokonanym pisze to potem jest w dzienniku ciekawiej. No bo dajmu nato naklikałeś: dziś kupię pięć worków kleju A potem dasz pościka, że na ten przykład w najbliższej hurtowni były jeno 3 bo reszta zabookowana, no to pojechałeś dalej i tak 5 worek kupiłeś w sąsiednim powiecie. I od razu jest ciekawiej i normalniej. A tak każdy zgrzyta zębami, te Whispry to mają dobrze, mówisz masz, a my się tak z temi hurtownimi męczymy. A skuś Whisperku, a skuś. PS1. Nie żebym wam budowę ociotowywał, ale sam przyznasz, że coś w tem jest. PS2. Na dodatek ta cholera Whisper to jeszcze se walnął 20 cm styropu, a tu podwyżki energi zapowiadają. Prorok czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 15.09.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Gratuluję transzy, tym razem chyba bez większego bólu poszło!!! Teraz jak już macie nową porcję kupiszy znów wszystko popędzi do przodu Pozdrawiam Anula75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.09.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ogólnie grzebałem przy prądzie. Z tym to trzeba ostrożnie No chyba że na prądzie też się znasz tak jak na lotnictwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.09.2005 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Whisper ty sięnie przejmuj, to psychologiczna zagrywa. Po prostu jak ktoś w czasie niedokonanym pisze to potem jest w dzienniku ciekawiej. No bo dajmu nato naklikałeś: dziś kupię pięć worków kleju A potem dasz pościka, że na ten przykład w najbliższej hurtowni były jeno 3 bo reszta zabookowana, no to pojechałeś dalej i tak 5 worek kupiłeś w sąsiednim powiecie. I od razu jest ciekawiej i normalniej. A tak każdy zgrzyta zębami, te Whispry to mają dobrze, mówisz masz, a my się tak z temi hurtownimi męczymy. A skuś Whisperku, a skuś. PS1. Nie żebym wam budowę ociotowywał, ale sam przyznasz, że coś w tem jest. PS2. Na dodatek ta cholera Whisper to jeszcze se walnął 20 cm styropu, a tu podwyżki energi zapowiadają. Prorok czy co? Kroyena, Ty prorok, czy co? Pojechałem do jednej hurtowni, mieli tylko klej do siatki po 23 złotee. Pojechałem do drugiej, mieli do styropianu po 17. Ale mi się kojarzyło że w trzeciej kupowałem po 13, więc podjechałem do tej trzeciej, kupiłem klej, a on był po...18. Hmmm. A co do styropku, to po pierwsze Whisper jest przewidujący, a po drugie lubi jak mu ludzie tłumaczą że styropian działa tylko do grubości 10 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.09.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Co tam jeszcze masz do kupienia? Może bym coś naklikał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.09.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Bardzo telegraficzny skrót w dzienniku ale liczyy sie przekaz a nie forma A co do drewna to szukaj szukaj bo chłody coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.09.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 nic nie napisze, bo mi szczena opadła. kurcze, toż to przeciez już końcówka. Wprowadzka przed świetami? ps. Ty mnie nie strasz, ze styropian działa tylko do 10, bo u nas 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.09.2005 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Myślisz że oni mają na myśli, że powyżej 10cm to tak jakbyś nie dała nic? A wprowadzić mieliśmy się w październiku. No, w listopadzie. A jak będzie...? Grudzień chyba... być może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.09.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 No chyba nie ale ja i tak wierze, ze z 15 to będzie taki fajny termosik i cieplej niż z 10. Tak z innej beczki: czy dobrze widze, ze tez jesteście fanami Xantii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.09.2005 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 No pewnie Cytrynki są debeściarskie, a moja Księżniczka choć ostatnio podupadła na zdrowiu tez jest najukochańszym autkiem na świecie A Luśka jeszcze jakiś czas temu BXem powoziła. Funia, a z Ciebie przypadkiem cytrynowa klubowiczka nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.09.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Funia, a z Ciebie przypadkiem cytrynowa klubowiczka nie jest? no nie, ale chyba powinnam być Naszej cytrynce tez by się Pan doktor przydał, ale niestety wszystko idzie na budowę, więc do mechanika nie po drodze Za to jest kanał w garazu, więc jakby cos to Misiek ję będzie doglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 19.09.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Ty to masz władcze zapędy: Król Prezes... Dobrze, że w sobotę Łoś się trafił dla równowagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.09.2005 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Ty to masz władcze zapędy: Król Prezes... Dobrze, że w sobotę Łoś się trafił dla równowagi... O przepraszam, to nie ja mam. Ja jestem tylko piękny, inteligentny i skromny. Królem Wilczomlecza nazwały mnie Jagna z Agą J.G. , a Prezesem bodajże kasztanka. Widocznie mam w sobie coś władczego Tylko ta skromność mi przeszkadza - z tyloma tytułami chyba nie wypada być skromnym. Aha! Jeszcze jestem fotogeniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.09.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 O Łąskawco skromnośćtwa wielce zasadna jest. Comitetum Electum trza było osnowić, a gawiedź śpiewałaby: "Poznaj swoją twarz" na plakatach (oczywiście ). Oczywiście . A może tak w ramach pokuty miast głowę popiołem byście Krulu posypali latyfundium wasze wapnem, gdyż ziele krulewskie rośnie w ziemi która na Kwasy cierpi. Znaczy ten, teges od Odry do Buga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.09.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Kroyena Ty chyba nigdy nie trzezwiejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.09.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 możecie mnie znów nazywać Królem Wilczomlecza... Czyżby powrót do korzeni http://members.lycos.co.uk/wwgo2/assets/images/sm-b__23_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 20.09.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Whisper, masz zdolności terapeutyczne Jak chcę odreagować, to czytam Twój dziennik. A Whisperówka z bramą garażową wygląda konkretnie. A zwłaszcza w otoczeniu tych zaroślaków. pozdrawiam Gerion Oops, i stałem się stałym bywalcem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts