Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

Oj, nie mogę, Whisper porównany z Mandaryną! :lol: :lol: :lol:

Styropnianiku się zapomniało? No tak, w końcu szczytowanie to sprawa marginalna.... :wink:

Gratulacje z okazji transzowo - prądowej!!! No i tempo faktycznie zawrotne. Szkoda tylko, że przy każdym ruchu czytam "kupiłem", "zapłaciłem" itd. To mnie jakoś zniechęca... :(

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Whisper ty sięnie przejmuj, to psychologiczna zagrywa. 8)

Po prostu jak ktoś w czasie niedokonanym pisze to potem jest w dzienniku ciekawiej.

No bo dajmu nato naklikałeś:

dziś kupię pięć worków kleju

A potem dasz pościka, że na ten przykład w najbliższej hurtowni były jeno 3 bo reszta zabookowana, no to pojechałeś dalej i tak 5 worek kupiłeś w sąsiednim powiecie. I od razu jest ciekawiej i normalniej. A tak każdy zgrzyta zębami, te Whispry to mają dobrze, mówisz masz, a my się tak z temi hurtownimi męczymy. A skuś Whisperku, a skuś. :roll: :roll: :lol: 8)

PS1. Nie żebym wam budowę ociotowywał, ale sam przyznasz, że coś w tem jest. :roll:

PS2. Na dodatek ta cholera Whisper to jeszcze se walnął 20 cm styropu, a tu podwyżki energi zapowiadają. Prorok czy co? :o :lol: 8)

Whisper ty sięnie przejmuj, to psychologiczna zagrywa. 8)

Po prostu jak ktoś w czasie niedokonanym pisze to potem jest w dzienniku ciekawiej.

No bo dajmu nato naklikałeś:

dziś kupię pięć worków kleju

A potem dasz pościka, że na ten przykład w najbliższej hurtowni były jeno 3 bo reszta zabookowana, no to pojechałeś dalej i tak 5 worek kupiłeś w sąsiednim powiecie. I od razu jest ciekawiej i normalniej. A tak każdy zgrzyta zębami, te Whispry to mają dobrze, mówisz masz, a my się tak z temi hurtownimi męczymy. A skuś Whisperku, a skuś. :roll: :roll: :lol: 8)

PS1. Nie żebym wam budowę ociotowywał, ale sam przyznasz, że coś w tem jest. :roll:

PS2. Na dodatek ta cholera Whisper to jeszcze se walnął 20 cm styropu, a tu podwyżki energi zapowiadają. Prorok czy co? :o :lol: 8)

Kroyena, Ty prorok, czy co? :o

Pojechałem do jednej hurtowni, mieli tylko klej do siatki po 23 złotee. Pojechałem do drugiej, mieli do styropianu po 17. Ale mi się kojarzyło że w trzeciej kupowałem po 13, więc podjechałem do tej trzeciej, kupiłem klej, a on był po...18. Hmmm. :-?

A co do styropku, to po pierwsze Whisper jest przewidujący, a po drugie lubi jak mu ludzie tłumaczą że styropian działa tylko do grubości 10 cm :D

Ty to masz władcze zapędy:

Król

Prezes...

Dobrze, że w sobotę Łoś się trafił dla równowagi... :)

O przepraszam, to nie ja mam. Ja jestem tylko piękny, inteligentny i skromny. Królem Wilczomlecza nazwały mnie Jagna z Agą J.G. , a Prezesem bodajże kasztanka.

Widocznie mam w sobie coś władczego :roll: Tylko ta skromność mi przeszkadza - z tyloma tytułami chyba nie wypada być skromnym.

Aha! Jeszcze jestem fotogeniczny.

O Łąskawco skromnośćtwa wielce zasadna jest. Comitetum Electum trza było osnowić, a gawiedź śpiewałaby:

"Poznaj swoją twarz"

na plakatach (oczywiście :roll: ). Oczywiście 8) .

A może tak w ramach pokuty miast głowę popiołem byście Krulu posypali latyfundium wasze wapnem, gdyż ziele krulewskie rośnie w ziemi która na Kwasy cierpi.

Znaczy ten, teges od Odry do Buga. :roll: :lol: