Whisper 20.09.2005 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 O Łąskawco skromnośćtwa wielce zasadna jest. Comitetum Electum trza było osnowić, a gawiedź śpiewałaby: "Poznaj swoją twarz" na plakatach (oczywiście ). Oczywiście . A może tak w ramach pokuty miast głowę popiołem byście Krulu posypali latyfundium wasze wapnem, gdyż ziele krulewskie rośnie w ziemi która na Kwasy cierpi. Znaczy ten, teges od Odry do Buga. Gawiedź niech śpiewa, jam wyrozumiały i dobrotliwy. A wapnem terytorium nasze posypiem, ino góry każem przesunąć, albowiem widok z sali audiencyjnej psują i królewskie oko smucą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.09.2005 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Kroyena Ty chyba nigdy nie trzezwiejesz Ja tam mu tego zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.09.2005 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Czyżby powrót do korzeni Tych korzeni mam już trochę dość, chętnie bym sie odciął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.09.2005 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Whisper, masz zdolności terapeutyczne Lekarzu, ulecz się sam. Że też siebie nie idzie mi terapeucić... Oops, i stałem się stałym bywalcem.. No to chyba jakieś LLLUUUUUU by wyspadało uskutecznić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 20.09.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Czyżby powrót do korzeni Tych korzeni mam już trochę dość, chętnie bym sie odciął... O, od razu zrobiło mi się lepiej. A więc nie jedyna walczyłam z chwastami U nas lebioda padła dopiero po użyciu substancji chemicznych. Polecam gorąco, polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.09.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 No nieźle, żono budowniczego, substancje chemiczne na gorąco. To jest to. Zwłaszcza jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.09.2005 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 O, od razu zrobiło mi się lepiej. A więc nie jedyna walczyłam z chwastami U nas lebioda padła dopiero po użyciu substancji chemicznych. Polecam gorąco, polecam... Broni chemicznej używałem w zeszłym roku, ale to cholerstwo (wilczomlecz) jak karaluchy - nawet wybuch atomowy przetrzyma. Nic, przyjdzie pan spychacz to wtedy się badziewie wyciągnie. A może nawet sobie krzaczek zostawię? Tylko bedę musiał wybetonować mu jakąś nieckę, bo inaczej pod ziemią przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Widzę, że u Was wszystko idzie ładnie do przodu. Ani się nie obejrzę a Whisperowie będą mieszkać w swoim ładnym domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.09.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 A my przyjedziemy podziwiać efekt ich pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.09.2005 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 A my przyjedziemy podziwiać efekt ich pracy Przyjeżdżajcie , przyjeżdżajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.09.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 A my przyjedziemy podziwiać efekt ich pracy Przyjeżdżajcie , przyjeżdżajcie Napisz tylko kiedy ta parapetówka i juz jestem u Was Tylko proszę o nocleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.09.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Aha! Jeszcze jestem fotogeniczny. ....taaaaaaaa jest fotogeniczny bez względu na okoliczności i bez względu na pozę, jaką do zdjęcia przybiera http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/F1000004.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.09.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Poza faktycznie ciekawa Tolu to twoja trawka tak równiutko jest przycięta jak mniemam Ale czyżby to Whisper tak ją nożyczkami dopieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.09.2005 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Aha! Jeszcze jestem fotogeniczny. ....taaaaaaaa jest fotogeniczny bez względu na okoliczności i bez względu na pozę, jaką do zdjęcia przybiera Tolu, po tym błysku na głowie poznaję że to ja wyrównujący Ci trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.09.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Tak Andrzejko, bez Whispera mój trawnik to byłby dziki koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.09.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Teraz to się usmiałam Tola masz więcej takich atrakcji Whisper jak mniemam Twój trawnik będzie jeszcze ładniejszy niż Toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.09.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Teraz to się usmiałam Tola masz więcej takich atrakcji Whisper jak mniemam Twój trawnik będzie jeszcze ładniejszy niż Toli Aga, szalejący reporter ma coś jeszcze w zanadrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.09.2005 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Teraz to się usmiałam Tola masz więcej takich atrakcji Whisper jak mniemam Twój trawnik będzie jeszcze ładniejszy niż Toli Aga, szalejący reporter ma coś jeszcze w zanadrzu Nie wiem czy nie poprosić o autoryzację przed publikacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.09.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Teraz to się usmiałam Tola masz więcej takich atrakcji Whisper jak mniemam Twój trawnik będzie jeszcze ładniejszy niż Toli Aga, szalejący reporter ma coś jeszcze w zanadrzu To poczekma na nastepną okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.09.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Teraz to się usmiałam Tola masz więcej takich atrakcji Whisper jak mniemam Twój trawnik będzie jeszcze ładniejszy niż Toli Aga, szalejący reporter ma coś jeszcze w zanadrzu Nie wiem czy nie poprosić o autoryzację przed publikacją Ty się nie zastanawiaj Whisper, Ty proś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts