Jagna 01.10.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Dzisiaj poszukam chyba jakiejś używanej Amfibii na Allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Skuteczny bylby tez wojskowy woz bojowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.10.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Amfibia: http://www.samochody-specjalne.com.pl/archiwum/images/20012/Amfibia---2.gif Prawda, jaki zgrabny, damski samochodzik? I to kabriolet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.10.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Ja też siępiszę na tą amfibię i jeszcze jakiś pług by się przydał na zimę Ponad 200 m drogi do odsnieżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Ja w takim razie tez pisze sie na amfibie..... sasiedzi padna z zazdrosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.10.2005 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Dziewczyny, ale to kabrio jest... Na głowę się leje, 7 stopni ciepła... Ja dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.10.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Dziewczyny, ale to kabrio jest... Na głowę się leje, 7 stopni ciepła... Ja dziękuję. To może takahttp://www.gamahobby.com/img/55/5511073.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.10.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 ach te opisy drogi do domu, jakbym o sobie czytała Dodam jeszcze, że po takich manewrach wnętrze auta przestaje byc przyjazne. na naszej drodze /powiatowej/ w czasie ulewy zbiera sie kałuża, więc czynność otwierania bramy wyzwala adrenalinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.10.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Wygląda dość... hmmm.... rozłożyście. Wdzięk i gracja pieca hutniczego. Mam nadzieję że po obłożeniu kamieniem będzie wyglądał jak kominek a nie Wilczy Szaniec. ps. Whisper - wydziałeś Citroena C6 - cacko, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.10.2005 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Wygląda dość... hmmm.... rozłożyście. Wdzięk i gracja pieca hutniczego. Mam nadzieję że po obłożeniu kamieniem będzie wyglądał jak kominek a nie Wilczy Szaniec. ps. Whisper - wydziałeś Citroena C6 - cacko, co? Miodzio... Jakbym tak kiedyś wygrał w totka... Eeech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Whisper, a czemu sie twoja Luska juz nie odzywa? Kominek duzy, czekam na wykonczenie, bo na razie jest... szary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.10.2005 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Zeljka, Luśka czytuje ale faktycznie odzywać się nie odzywa. I sam czekam na wykończenie, mam nadzieję że się optycznie zmniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 No, nie musi się zmniejszyć, wystarczy, że zrobi się piękniejszy, bo takie betonowe cudo nie przyciąga oka. No, ale taki etap tez musi być. A jakie materiały macie na myśli do wykończenia kominka? I jakie kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 04.10.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Nie martw się Whisper, u nas też jak skończyli stan surowy kominka to salon omijałam szerokim łukiem, bo oczka od razu dziwnie łzawiły. Ale jak już kamień na kominku był i ściany pomalowane to jakoś tak pięknie się wtopił w otoczenie. ps: Czy ten kominek budowali ci panowie poleceni od DarkaB? Jeśli ci sami to wiem dlacego taki duży wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.10.2005 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Zeljka - kolorami rządzi Luśka. Ma dziś podjechac do kamieniarzy i podjąć ostateczną decyzję. Moira - tak, robili ci od Darka B, ale jest duży, bo taki sobie wymyśliliśmy. To znaczy Luśka wymyśliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 04.10.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Whisper, kominek fajnisty, i fotką można się pobawić w jakimś graficznym programie, coby potestować jak by wyglądał z taką a jak z inną okładziną. Tyle, że to czasożerne. Nie wiem czemu, ale mi się jakoś kształt kojarzy z takim kaflowym piecem, w zielonobutelkowym wykończeniu. Wiesz, taki dostojny, rozłożysty Z drugiej strony, jakbyś obłożył go czymś przypominającym surową cegłę, to wyglądałby interesująco, zwłaszcza w połączeniu z drewnem naturalnym (jakaś półeczka albo co?). No nic, tak se tylko dywaguję... pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.10.2005 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Ten kształt chcemy trochę "uwspólcześnić" bo faktycznie wygląda jak piec na węgiel Najprawdopodobniej dominujący będzie piaskowiec przypominający drewno, do tego wstawki z granitu, ale tu jeszcze nie do końca wiemy jaki ten granit będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.10.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Whisper gratulki popełnienia 1 nocy w nowym domku I tak sam tą noc popełniłeś Wykańaczaj wykańaczaj i pokazuj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Oj, oj zazdroszczę Wam tego! Już w domku spali, a glazura się robi... Czekamy na nowe zdjęcia z tej roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Czekam na zdjęcia z niecierpliowścią Zadroszczę tego zaganiania Trzymajcie sie cieplutko na finiszu zawsze jest sprint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts