Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wygląda dość... hmmm.... rozłożyście. Wdzięk i gracja pieca hutniczego. Mam nadzieję że po obłożeniu kamieniem będzie wyglądał jak kominek a nie Wilczy Szaniec.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps. Whisper - wydziałeś Citroena C6 - cacko, co? :o :o :o :o :o

Miodzio... Jakbym tak kiedyś wygrał w totka... Eeech.. :D

No, nie musi się zmniejszyć, wystarczy, że zrobi się piękniejszy, bo takie betonowe cudo nie przyciąga oka. No, ale taki etap tez musi być.

A jakie materiały macie na myśli do wykończenia kominka? I jakie kolory?

Nie martw się Whisper, u nas też jak skończyli stan surowy kominka to salon omijałam szerokim łukiem, bo oczka od razu dziwnie łzawiły. Ale jak już kamień na kominku był i ściany pomalowane to jakoś tak pięknie się wtopił w otoczenie.

ps: Czy ten kominek budowali ci panowie poleceni od DarkaB? Jeśli ci sami to wiem dlacego taki duży wyszedł :lol:

Whisper, kominek fajnisty, i fotką można się pobawić w jakimś graficznym programie, coby potestować jak by wyglądał z taką a jak z inną okładziną. Tyle, że to czasożerne. Nie wiem czemu, ale mi się jakoś kształt kojarzy z takim kaflowym piecem, w zielonobutelkowym wykończeniu. Wiesz, taki dostojny, rozłożysty ;-) Z drugiej strony, jakbyś obłożył go czymś przypominającym surową cegłę, to wyglądałby interesująco, zwłaszcza w połączeniu z drewnem naturalnym (jakaś półeczka albo co?). No nic, tak se tylko dywaguję...

pozdrawiam

Gerion