Aga J.G 09.10.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Dwa różne wzory bardzo mi się podobaja tym bardzie że są one w miejscach gdzie będą sprzęty a nie blat Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.10.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Aguś, dobrze wiemy, że możemy tu sobie dyskutować do rana a i tak przyjdzie Luśka, popatrzy i zarządzi jak będzie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.10.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Te koła, które widzimy, to chyba dlatego, że te brązowe płytki nie są kwadratami, tylko są zaokrąglone na rogach. Fajny pomysł z zaznaczeniem/podkreśleniem miejsca na zlew i kuchenkę, ale może rzeczywiście lepiej by wyglądało, gdyby kafle były nadal na prosto, tylko więcej tych brązowych nad zlewem i kuchenką. Słabo widać - za daleko, wklej jakieś zdjęcie z bliższej odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Oczywiście ż etak to w końcu Luśka będzie tam mieszkac a nie My Ale skoro prezes zarządzil głosowanie to trzeba gloś oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.10.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.10.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Wygląda dość... hmmm.... rozłożyście. Wdzięk i gracja pieca hutniczego. Mam nadzieję że po obłożeniu kamieniem będzie wyglądał jak kominek a nie Wilczy Szaniec. ps. Whisper - wydziałeś Citroena C6 - cacko, co? Miodzio... Jakbym tak kiedyś wygrał w totka... Eeech.. To moze na poczatek zacznij grac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janoush 09.10.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Jacek Wystraszony budową Ty, Jajcek, a czego Ty się boisz. Nie mów, że zaczynasz budowę... Dopiero co skończyłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.10.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Januszku ja jeszcze nic nie zaczynam bo sie boje Ale przymierzam sie do tego na przyszly rok, a jedyne co skonczylem to dwa lata temu urzadzac dwupokojowe mieszkanko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.10.2005 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Uwaga, zdjęcie w powiększeniu: http://www.whisperjet.neostrada.pl/plytkibig.jpg Wygląda to na zdjęciu gorzej niż w rzeczywistości Płytki są kwadratowe, ale wygladają na zaokrąglone przez... krzyżyki w rogach. Popatrzyliśmy dzis na to na żywo... według mnie zmieniliśmy za dużo na raz, ale może jak się to zafuguje to będzie lepiej wyglądało. Na przykład jakoś tak? http://www.whisperjet.neostrada.pl/plytkibig_corr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Whisper a jakie są Wasze decyzje i odczucia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.10.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Właśnie dokładnie o to samo miałam zapytać. Jak się Wam podoba, to sprawa oczywista, a jak nie macie przekonania to lepiej skuć i zrobić jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.10.2005 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Ja już sam nie wiem Luśka mówi że po zafugowaniu będzie lepiej. Niech fugują... Najwyżej się skuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 To czekamy na fugę A z płytakami to masz przeboje Jak zawsze trzymam za Was kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.10.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Jak meble wejdą to nam wszystkim gały wyjdą z wrażenia, podejrzewam. Będzie git. A co do oddanych płytek to kolejna dobra lekcja Whispera. Bo jak by mi pan powiedział, że to tak specjalnie i że pod ciepłą wodą zejdzie, to bym powiedziała: "Taaak? Ojej...hi hi...jaka ja głupia...hi hi...no to dziękuję bardzo..." i bym zabrała płytki do domu, położyła (no nie sama oczywiście, z pomocą glazurnika) a potem płakała przez pół roku. Dziękuję, kolego Whisper! Będę wiedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.10.2005 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Wiesz Jagnięcinko, pierwszy odruch to było właśnie zabrac płytki i pojechać, ale... wkurzony byłem. I smutny, bo mi się podobały... To pomyślałem - niech pokaże że się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.10.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 zastanawiasz się czy karo tam pasuje to ja facet Ci powiem mnie nie, ale przecież wiesz, że facet się nie zna , ale może będzie tak jak pisze Jagna, meble mogą to zmienić, ale nie mojej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.10.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ten od szuwaksu, to chyba Wielkiego Szu chciał naśladować, ale trafiła kosa na Klosa. Ten teges miało być Whispera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.10.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Jeżeli mogę wyrazić swoją opinię - to wydaje mi się, że albo za dużo wzorków , albo kolorków ..... Ja mam pomieszane wzory układania kafelków w kuchni - przy kuchence są właśnie ułożone w karo ...wygląda super, ale mam jednokolorowe - beżowe .... Może dlatego nie masz przekonania Może wystarczy zrobić te miejsca newralgiczne w jednym kolorze i w karo ( ten ciemniejszy kolor ) a resztę zostawić taką wymieszaną ... Tak tylko głośno myślę Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Whisper jak tam płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.10.2005 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Na razie nijak. Wczoraj bawili się przy ościeżnicach i malowaniu a dziś dostali wychodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts