Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Te koła, które widzimy, to chyba dlatego, że te brązowe płytki nie są kwadratami, tylko są zaokrąglone na rogach.

Fajny pomysł z zaznaczeniem/podkreśleniem miejsca na zlew i kuchenkę, ale może rzeczywiście lepiej by wyglądało, gdyby kafle były nadal na prosto, tylko więcej tych brązowych nad zlewem i kuchenką.

Słabo widać - za daleko, wklej jakieś zdjęcie z bliższej odległości.

Wygląda dość... hmmm.... rozłożyście. Wdzięk i gracja pieca hutniczego. Mam nadzieję że po obłożeniu kamieniem będzie wyglądał jak kominek a nie Wilczy Szaniec.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps. Whisper - wydziałeś Citroena C6 - cacko, co? :o :o :o :o :o

Miodzio... Jakbym tak kiedyś wygrał w totka... Eeech.. :D

To moze na poczatek zacznij grac :wink:

Uwaga, zdjęcie w powiększeniu:

http://www.whisperjet.neostrada.pl/plytkibig.jpg

Wygląda to na zdjęciu gorzej niż w rzeczywistości :lol: Płytki są kwadratowe, ale wygladają na zaokrąglone przez... krzyżyki w rogach.

Popatrzyliśmy dzis na to na żywo... według mnie zmieniliśmy za dużo na raz, ale może jak się to zafuguje to będzie lepiej wyglądało. Na przykład jakoś tak?

http://www.whisperjet.neostrada.pl/plytkibig_corr.jpg

Jak meble wejdą to nam wszystkim gały wyjdą z wrażenia, podejrzewam. Będzie git. A co do oddanych płytek to kolejna dobra lekcja Whispera. Bo jak by mi pan powiedział, że to tak specjalnie i że pod ciepłą wodą zejdzie, to bym powiedziała: "Taaak? Ojej...hi hi...jaka ja głupia...hi hi...no to dziękuję bardzo..." i bym zabrała płytki do domu, położyła (no nie sama oczywiście, z pomocą glazurnika) a potem płakała przez pół roku. Dziękuję, kolego Whisper! Będę wiedziała.

Jeżeli mogę wyrazić swoją opinię - to wydaje mi się, że albo za dużo wzorków , albo kolorków .....

Ja mam pomieszane wzory układania kafelków w kuchni - przy kuchence są właśnie ułożone w karo ...wygląda super, ale mam jednokolorowe - beżowe ....

Może dlatego nie masz przekonania :-?

Może wystarczy zrobić te miejsca newralgiczne w jednym kolorze i w karo ( ten ciemniejszy kolor ) a resztę zostawić taką wymieszaną ...

Tak tylko głośno myślę

Powodzenia