Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Prezesie 8)

Taki światły człowiek a nie wie że pomarańcz może mieć masę odcieni :-? a wręcz być na granicy beżu, brązu, czerwieni, żółci i wielu innych barw :-? I jak tu mówić o tym samym kolorze :roll: :roll: :roll:

A tak poza tym to pomarańcz jest na topie :wink: :wink:

C

Jak mniemam dzięki zakupowi Luśki mozna się spodziewać fotoreportarzu z tobą w akcji ale już z akcesoriami łazienkowymi :lol: :lol: :lol: :wink:

Chociarz wcześńiejszy był bardzo , bardzo no tego ciekawy :wink: :wink: :wink:

Ja tez tam pomarańczowego koloru nie widzę.

Jak przyjdą fugi te kafle będą dopiero wyglądać(jak to zawsze). A ponieważ planujecie jasne mebelki, to wszystko w tym „zniknie” i nie będzie takie "narzucające" się(bo przeciez teraz jest to jedyni element w tej kuchni). Tylko reszta (mebelki i dodatki) musi już być prosta. Bez jakiś tam zbędnych dodatków. I będzie ładnie. Czemu nie?

Dzięki kochani za opinie nt. płytek w kuchni :D Fakt, nie są może najbardziej udane, zwłaszcza ich ułożenie, ale działamy pod presją czasu i kupujemy dużo przypadkowych rzeczy :-? Zresztą te płytki w rzeczywistości wyglądają o niebo lepiej niż na zdjęciu, zwłaszcza po wyjęciu krzyżyków. Tak więc zostaną póki co, bo gdyby mi pozwolono coś w nich zmienić, to zaczełabym teraz od wymiany płytek podłogowych :wink:

Whisper, tempo macie zawrotne.

A kolor domku?? no żółty, jaki ma być? A jaki miał być? :)

Fanisty robi się Wasz domeczek, u mnie dopiero dachówka leży, a u Was kafle kleją.

Ech życie :)

No tak ale Luśka mówiła coś o bananowo jakimś. Ale racja, żółty to żółty :lol:

Widzę, że Was też zaskoczył kolor elewacji :lol:

Mnie w moim bliźniaku też zaskoczył, bo miał być piaskowy (waniliowy), a wyszedł... trupi :(

Tak to jest, jak się wyśle sąsiada - ignoranta na zakupy... :-?

Jak widzisz, nie masz co wybrzydzać, bo wasz żółty, mimo, że jest inny, niż miał być, jest o niebo lepszy od mojego trupiego :wink:

Whisper, tempo macie zawrotne.

A kolor domku?? no żółty, jaki ma być? A jaki miał być? :)

Fanisty robi się Wasz domeczek, u mnie dopiero dachówka leży, a u Was kafle kleją.

Ech życie :)

No tak ale Luśka mówiła coś o bananowo jakimś. Ale racja, żółty to żółty :lol:

Whisper, żółty jest u mnie na monitorze, a może to jakaś odmiana bananowego ;) ten żółty.

Ale powaznie - jest ok.

Luska pisała, że kolor jest ostry. Nie jest ostry, po prosu bananowo-cytrynowy. Może jak na Polskę, nie jest kolorem codziennym (choć to tez już się zmienia), ale jak byłam u siostry we Włoszech to tam są dopiero kolory domów. :o Taka moda. :p Odchodzi się już od nudnych, zimnych kolorów. Wiec się cieszcie bo wy macie ciepły kolor. A tutaj tak brak słońca, ciepła, światła... Przyda się na dobry humor... A jak przyjdzie cokolik i reszta wykończenia to uznacie, że dobrze wszyło.... No i do tego ogród ładnie urządzony... Aj, tylko siedzieć przy kawie i cieszyć się życiem...

A jak tam kominek? Już coś macie na oku do wykończenia?

Hej Whisper nie martw się kolorem.

Na mój skopany gust to wyszedł niezbyt ale..... 3-4 tygodnie wcześniej koło nas facet pomalował domek i efekt był taki sam (zbyt ostry - jak dla mnie) ale teraz jest już ok chyba zbladł :wink:

Nie wiem czy kolorek dokładnie ma ten sam numer ale patrząc na zdjęcie to uderzające podobieństwo...

Poza tym.... przyzwyczaisz się.... jak do tego karo w kuchni 8) na czym w końcu stanęło?