Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

Miałem takie przeczucie, że was umowa rozbawi :D

andrzejka Będziemy brali kerdyt w BPH/PBK. Mam nadzieję że pójdzie gładko.

nurni, Aga J.G. Adres mailowy poszedł. Oczekuję waszych maili z niecierpliwością.

Jagna Oj śpiesz się śpiesz, bo już go dość skutecznie przytłumiłem, a jak wejdzie spychacz to... uuuuuch! 8) Chociaż pewnie i tak w końcu cholerstwo odbije... :-?

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A teraz z innej beczki. Moja Luśka skarciła mnie ostatnio za dane przy moim szanownym zdjęciu z boku przy każdym poście. Otóż jest tam:

Dostałem opieprz, że ta przyszłość brzmi zbyt odlegle i że mam złe nastawienie. W takim razie uroczyście oznajmiam, że zmieniam sobie ten napis na:

Ruda k/Tarczyna już za chwilę...

Teraz już chyba nie będziesz Luśka marudzić?

A i owszem - kopie się, a potem się zasypie. Kiedyś byłem świadkiem tego co zostaje po kibelku po kilku (chyba 5) latach braku "wsadu" :wink: Nawet smrodu nie było jak koparka to rozgarnęła. Robaczki gdzieś to chyba poroznosiły... A kibelek był uzywany przez jakieś 30-40 lat...

A teraz z innej beczki. Moja Luśka skarciła mnie ostatnio za dane przy moim szanownym zdjęciu z boku przy każdym poście. Otóż jest tam:

Dostałem opieprz, że ta przyszłość brzmi zbyt odlegle i że mam złe nastawienie. W takim razie uroczyście oznajmiam, że zmieniam sobie ten napis na:

Ruda k/Tarczyna już za chwilę...

Teraz już chyba nie będziesz Luśka marudzić?

Popieram Luśkę. Tak faktycznie o wiele lepiej brzmi... :p

Jagna, dzięki za wsparcie :)

Słonko, jest duuuuużo lepiej, a nawet trochę przegiąłeś w drugą stronę :wink:

Oooo... Wcale nie przegiąłem. Mogło być:

Ruda już! Jeszcze nie? Już? Jeszcze nie? No już? Jeszcze nie??? No to za chwilkę...

I to by dopiero było przegięcie :p

Gratulacje! Jak tak dalej pójdzie to makietka szybko wyląduje na kominku :lol:

Jeśli nadal szukasz umowy to mogę wysłac swoją, bazuje ona na trzech umowach od ludzi z muratora,

A propos przypilnuj Expandera bo niestety wielu naszych klientów się na nich strasznie skarży, Bank BPH jest ok w razie co to mogę dać namiary bezpośrednio, a gdyby CAK za długo rozpatrywał to może uda się coś pośpieszyć :)

Nulla, umowy już dostaliśmy od Agi J.G. i Nurniego i na nich się oprzemy. Tylko trzeba przerobić i wysłać facetowi, na co wciąż brak nam czasu :wink:

A z pilnowaniem Expandera, to jak to się robi, bo nie bardzo rozumiem? Oni chyba czekają aż analityk z BPH rozpatrzy, da znać i wtedy oni dają znać mi?

Oj byliśmy, byliśmy. Zaproponowali 3,8%, a Expander 2,8%....

...i jak będziesz podpisywał umowę to koniecznie sprawdź te 2,8%.

Mi chcieli "wcisnąć" umowę ze standardowym oprocentowaniem, czyli jak u Ciebie 3,8%.

Oczywiście przeczytajcie umowę w banku tyle razy żeby być pewnym, że wszystko jest OK. Nie zwracaj uwagi na czas (czasami potrafią popędzać) i czytaj, czytaj ..... a potem podpisz lub zgłoś poprawki. Wbrew pozorom im bardziej zależy. A najlepiej przy argumentacji podpieraj się innym bankiem w którym równolegle też załatwiasz kredyt. U mnie działało to jak dopalacz na te wszystkie paniusie. Coś na co trzeba było czekać parę dni (podobno) okazywało się, że może być na popołudnie. No cóż konkurencja.

Pozdrawiam