Whisper 22.02.2005 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Miałem takie przeczucie, że was umowa rozbawi andrzejka Będziemy brali kerdyt w BPH/PBK. Mam nadzieję że pójdzie gładko. nurni, Aga J.G. Adres mailowy poszedł. Oczekuję waszych maili z niecierpliwością. Jagna Oj śpiesz się śpiesz, bo już go dość skutecznie przytłumiłem, a jak wejdzie spychacz to... uuuuuch! Chociaż pewnie i tak w końcu cholerstwo odbije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.02.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Mówisz BPH PBK A ze względu na koszt kredytu czy procedury i wymagania Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.02.2005 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Mówisz BPH PBK A ze względu na koszt kredytu czy procedury i wymagania Pozdrówka Oprocentowanie... 2.8 przez Expandera. No i mam u nich zdolność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.02.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Whisp ta umowa to wcale nie musi być taka pokrewiona. Może chodziło o to żebyś skupił swoje siły na tym punkcie, który się bez boju odpusci, a prawdziwe pułapeczku gdzie indziej. A to taka Stańczykowa "Teoria spisku" (oczywiscie ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.02.2005 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 A teraz z innej beczki. Moja Luśka skarciła mnie ostatnio za dane przy moim szanownym zdjęciu z boku przy każdym poście. Otóż jest tam: Skąd: Warszawa póki co... Ruda k/Tarczyna w przyszłości Dostałem opieprz, że ta przyszłość brzmi zbyt odlegle i że mam złe nastawienie. W takim razie uroczyście oznajmiam, że zmieniam sobie ten napis na:Ruda k/Tarczyna już za chwilę... Teraz już chyba nie będziesz Luśka marudzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 24.02.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Wszyscy już gratulowali działeczki, a jestem pod wrażeniem drewnianego przybytku a tak swoją drogą to co się robi z zawartością, jakiś zbornik czy cuś, no nie mówcie że kopie się dziurę w ziemi i potem zasypuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.02.2005 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 A i owszem - kopie się, a potem się zasypie. Kiedyś byłem świadkiem tego co zostaje po kibelku po kilku (chyba 5) latach braku "wsadu" Nawet smrodu nie było jak koparka to rozgarnęła. Robaczki gdzieś to chyba poroznosiły... A kibelek był uzywany przez jakieś 30-40 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.02.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 A teraz z innej beczki. Moja Luśka skarciła mnie ostatnio za dane przy moim szanownym zdjęciu z boku przy każdym poście. Otóż jest tam: Skąd: Warszawa póki co... Ruda k/Tarczyna w przyszłości Dostałem opieprz, że ta przyszłość brzmi zbyt odlegle i że mam złe nastawienie. W takim razie uroczyście oznajmiam, że zmieniam sobie ten napis na: Ruda k/Tarczyna już za chwilę... Teraz już chyba nie będziesz Luśka marudzić? Popieram Luśkę. Tak faktycznie o wiele lepiej brzmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 25.02.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Jagna, dzięki za wsparcie Słonko, jest duuuuużo lepiej, a nawet trochę przegiąłeś w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.02.2005 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Jagna, dzięki za wsparcie Słonko, jest duuuuużo lepiej, a nawet trochę przegiąłeś w drugą stronę Oooo... Wcale nie przegiąłem. Mogło być: Ruda już! Jeszcze nie? Już? Jeszcze nie? No już? Jeszcze nie??? No to za chwilkę... I to by dopiero było przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 28.02.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Gratulacje! Jak tak dalej pójdzie to makietka szybko wyląduje na kominku Jeśli nadal szukasz umowy to mogę wysłac swoją, bazuje ona na trzech umowach od ludzi z muratora, A propos przypilnuj Expandera bo niestety wielu naszych klientów się na nich strasznie skarży, Bank BPH jest ok w razie co to mogę dać namiary bezpośrednio, a gdyby CAK za długo rozpatrywał to może uda się coś pośpieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.03.2005 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Nulla, umowy już dostaliśmy od Agi J.G. i Nurniego i na nich się oprzemy. Tylko trzeba przerobić i wysłać facetowi, na co wciąż brak nam czasu A z pilnowaniem Expandera, to jak to się robi, bo nie bardzo rozumiem? Oni chyba czekają aż analityk z BPH rozpatrzy, da znać i wtedy oni dają znać mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.03.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 A dlaczego nie poszliście odrazu do banku BPH. Nie miałam doczynienia ani z Ekspanderem ani z BPH ale co bezpośrednio to bezpośrenio. Ekspander doliczy sobie napewno prowizyjkę za pośrednictwo ale moze są inne przywileje. Pozdrówka i cieeeeeeerpliwości dużo w oczekiwaniu na decyzję banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.03.2005 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Oj byliśmy, byliśmy. Zaproponowali 3,8%, a Expander 2,8%.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 01.03.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Oj byliśmy, byliśmy. Zaproponowali 3,8%, a Expander 2,8%.... ...i jak będziesz podpisywał umowę to koniecznie sprawdź te 2,8%. Mi chcieli "wcisnąć" umowę ze standardowym oprocentowaniem, czyli jak u Ciebie 3,8%. Oczywiście przeczytajcie umowę w banku tyle razy żeby być pewnym, że wszystko jest OK. Nie zwracaj uwagi na czas (czasami potrafią popędzać) i czytaj, czytaj ..... a potem podpisz lub zgłoś poprawki. Wbrew pozorom im bardziej zależy. A najlepiej przy argumentacji podpieraj się innym bankiem w którym równolegle też załatwiasz kredyt. U mnie działało to jak dopalacz na te wszystkie paniusie. Coś na co trzeba było czekać parę dni (podobno) okazywało się, że może być na popołudnie. No cóż konkurencja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 01.03.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Dzięki za zwrócenie uwagi Będziemy bardzo ostrożni. Ach te praktyki bankowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 02.03.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Poproście koniecznie aby Wam powiedzieli który oddział BPH i niech pokażą potwierdzenie z banku przyjęcia Waszych dokumentów, i niech potwierdzą na piśmie termin spotkania w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.03.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Whisper czy przypadkiem nie będziecie niedługo potrzebować drugiego komputera w domu Luśka pozdrawiam i nie daj się. Wszak mamy równouprawnienie również w sprawach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 04.03.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Whisper. Powinieneś konkretniej sprecyzować ten opis pod zdjęciem. Ustalić jakąś datę. Np. Na razie Warszawa a już za 200 dni Ruda. I zmieniać codziennie 199, 198....100...10 itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.03.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Whisperku ja też dziekuje za bardzo miłe spotkanie Tobie i Luśce Czekamy na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts