Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

Inwestor powinien być zorganizowany, przewidujący, obowiązkowy... A ja to tylko piękny, mądry skromny jestem.

I tak trzymaj :wink:

Swoją drogą dziwią mnie wasze kanały wentylacyjne pod sufitem. Wiem dlaczego tak je zamontowaliście, ale nigdzie więcej nie spotkałem takiego rozwiązania.

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moim zdaniem kolor jest ok 8)

Domek jest taki ceiepły i przyjazny teraz 8)

A co do odcieni to żeby się wypowiedzieć jednostajnie nie potrafiłabym, bo zamieściliście dwa zdjęcia i na dwóch kolor jest inny :-? Trochę spokojniejszy w trakcie prac a na drugim zdjęciu juz znacznie żywszy :-? 8)

Coś mi się wydaje, że zmienny bardzo jest tak jak światło w ciągu dnia :-?

Moim zdaniem kolor jest ok 8)

Domek jest taki ceiepły i przyjazny teraz 8)

A co do odcieni to żeby się wypowiedzieć jednostajnie nie potrafiłabym, bo zamieściliście dwa zdjęcia i na dwóch kolor jest inny :-? Trochę spokojniejszy w trakcie prac a na drugim zdjęciu juz znacznie żywszy :-? 8)

Coś mi się wydaje, że zmienny bardzo jest tak jak światło w ciągu dnia :-?

Sam jestem ciekaw jak to "na żywo" wygląda. Luśka pojechała rozliczyć się z Brygadami Rewolucyjnymi, więc zrobi zdjęcie. Niestety nie wzięła aparatu i zdjęcie będzie z telefonu, więc kolor zapewne wyjdzie jeszcze inny :lol:

Whisper dziś na drodze do naszej działki się rozglądałam i zauważyłam nie mało takich domów jak wasz. To znaczy, taka elewacje, taki kolor. No chyba, nie wszyscy się pomylili. Musi się ten kolor podobać. I widzisz! :p :wink:

Whisper, kolor jest całkowicie ok, mój szwagier miał cos podobnego. Na początku był zarówiasty, a potem przyblakł i jest normalny, czyli taki nierzucający się w oczy. A może człowiek przyzwyczajony do poprzedniego koloru, a raczej jego braku tak odbiera jasne barwy :wink:

Pozdrawiam

Piotr

Whisper, widzę że dzień adopcji zbliża się wielkimi krokami 8) :wink:

Zielony, piękny ogród wokół żółciutkiego domku...poezja. I tak będzie.

Pozdrawiam Luśkę, jak już skończy wybierać blaty i terakoty, niech zacznie myśleć o świerkach :wink:

Witaj prezesku!!! Dawno nie gościłem w Twoim Dzienniku. Sporo przybyło!!! Kolorek też fajny - taki nie całkiem żółty :wink: .

Nie wiem, czy wszystkie ekipy k-g (vel frędzle) są tacy nieterminowi? Ja ma już 2 tygodnie poślizgu, bo kończa poprzednią robotę. Nawet nie bardzo się mogę wkurzyć i opierniczyć - bo to mój dobry kolega. ale już jutro wchodzą w dom. Moze coś z tego będzie.

Pisałeś, że za tobą pierwsza nocka w domku. Ja już nocuję od miesiąca :D . Chyba bardziej się przyzwyczaiłem do materaca niż do łóżka :D .

No :-? nareszcie 8) :wink:

Whisper przeciez to już prawdziwe salony u was :o

Widze że kolorek się spodobał bo w środku chyba też podobny jest :roll: :roll:

Z zewnątrz dom wygląda ideales a i w środku coraz lepiej się prezentuje 8)

A ty ostatnio chyba coś bardzo zapracowany, mało cię tu widać :roll:

Jak tak spojżałam na tą waszą whisperówkę w pełnej krasie to pomyśłałam sobie, o rany przeciez niedawno było tam pole wilczomlecza a co jest teraz :o :roll: 8) I wróciłam do początku waszego dziennika 8)

Jednak tempo niezłe narzuciliście 8)

Gratulki 8)

To kiedy przeprowadzka :roll: :roll: :-? :wink:

Hej Whisper nie martw się kolorem.

Na mój skopany gust to wyszedł niezbyt ale..... 3-4 tygodnie wcześniej koło nas facet pomalował domek i efekt był taki sam (zbyt ostry - jak dla mnie) ale teraz jest już ok chyba zbladł :wink:

Nie wiem czy kolorek dokładnie ma ten sam numer ale patrząc na zdjęcie to uderzające podobieństwo...

Poza tym.... przyzwyczaisz się.... jak do tego karo w kuchni 8) na czym w końcu stanęło?

wracając do koloru elewacji....

już mi się podoba... pisałem, że będzie ok? 8) :wink: