Kamil1967 15.10.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Inwestor powinien być zorganizowany, przewidujący, obowiązkowy... A ja to tylko piękny, mądry skromny jestem. I tak trzymaj Swoją drogą dziwią mnie wasze kanały wentylacyjne pod sufitem. Wiem dlaczego tak je zamontowaliście, ale nigdzie więcej nie spotkałem takiego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.10.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Moim zdaniem kolor jest ok Domek jest taki ceiepły i przyjazny teraz A co do odcieni to żeby się wypowiedzieć jednostajnie nie potrafiłabym, bo zamieściliście dwa zdjęcia i na dwóch kolor jest inny Trochę spokojniejszy w trakcie prac a na drugim zdjęciu juz znacznie żywszy Coś mi się wydaje, że zmienny bardzo jest tak jak światło w ciągu dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.10.2005 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Moim zdaniem kolor jest ok Domek jest taki ceiepły i przyjazny teraz A co do odcieni to żeby się wypowiedzieć jednostajnie nie potrafiłabym, bo zamieściliście dwa zdjęcia i na dwóch kolor jest inny Trochę spokojniejszy w trakcie prac a na drugim zdjęciu juz znacznie żywszy Coś mi się wydaje, że zmienny bardzo jest tak jak światło w ciągu dnia Sam jestem ciekaw jak to "na żywo" wygląda. Luśka pojechała rozliczyć się z Brygadami Rewolucyjnymi, więc zrobi zdjęcie. Niestety nie wzięła aparatu i zdjęcie będzie z telefonu, więc kolor zapewne wyjdzie jeszcze inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Whisper dziś na drodze do naszej działki się rozglądałam i zauważyłam nie mało takich domów jak wasz. To znaczy, taka elewacje, taki kolor. No chyba, nie wszyscy się pomylili. Musi się ten kolor podobać. I widzisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 15.10.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Whisper, kolor jest całkowicie ok, mój szwagier miał cos podobnego. Na początku był zarówiasty, a potem przyblakł i jest normalny, czyli taki nierzucający się w oczy. A może człowiek przyzwyczajony do poprzedniego koloru, a raczej jego braku tak odbiera jasne barwy Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 15.10.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 kolor po wyschnięciu trochę zbladnie. Gwarantuję. a tak w ogóle, to fajny kolor wyszedł. W zależności od nasłonecznienia bedzie bardziej lub mniej słoneczny. Cieplutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 15.10.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 nie zbladnie, tylko zblednie... W każdym razie będzie spokojniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.10.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 A jak pięknie prezentowałyby się na tle żółtych ścian (które kiedyś będą kremowe) drewniane okiennice... Ach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.10.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Whisper, widzę że dzień adopcji zbliża się wielkimi krokami Zielony, piękny ogród wokół żółciutkiego domku...poezja. I tak będzie. Pozdrawiam Luśkę, jak już skończy wybierać blaty i terakoty, niech zacznie myśleć o świerkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.10.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 A jak pięknie prezentowałyby się na tle żółtych ścian (które kiedyś będą kremowe) drewniane okiennice... Ach! Tiaaa i slomiany dach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.10.2005 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Słomiany, powiadasz? Tylko, gdzie ta słoma mogła się podziać, skoro tu jej nie ma?... http://www.studioatrium.pl/res/290/big_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.10.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Whisperku, czyżby to był taki kolor co to do niego wszelakiej maści robactwo leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.10.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 przecież jest tylko 6 kolorów, pięć nie pasujących wykreśliłem i został "nie taki całkiem żółty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.10.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Witaj prezesku!!! Dawno nie gościłem w Twoim Dzienniku. Sporo przybyło!!! Kolorek też fajny - taki nie całkiem żółty . Nie wiem, czy wszystkie ekipy k-g (vel frędzle) są tacy nieterminowi? Ja ma już 2 tygodnie poślizgu, bo kończa poprzednią robotę. Nawet nie bardzo się mogę wkurzyć i opierniczyć - bo to mój dobry kolega. ale już jutro wchodzą w dom. Moze coś z tego będzie. Pisałeś, że za tobą pierwsza nocka w domku. Ja już nocuję od miesiąca . Chyba bardziej się przyzwyczaiłem do materaca niż do łóżka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.10.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Hej Whisperki co u was Nic nie piszecie co się dzieje u was Haaaaaaaalo Domagamy się wieści jakowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.10.2005 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Zaraz coś umieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.10.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 No nareszcie Whisper przeciez to już prawdziwe salony u was Widze że kolorek się spodobał bo w środku chyba też podobny jest Z zewnątrz dom wygląda ideales a i w środku coraz lepiej się prezentuje A ty ostatnio chyba coś bardzo zapracowany, mało cię tu widać Jak tak spojżałam na tą waszą whisperówkę w pełnej krasie to pomyśłałam sobie, o rany przeciez niedawno było tam pole wilczomlecza a co jest teraz I wróciłam do początku waszego dziennika Jednak tempo niezłe narzuciliście Gratulki To kiedy przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 21.10.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Hej Whisper nie martw się kolorem. Na mój skopany gust to wyszedł niezbyt ale..... 3-4 tygodnie wcześniej koło nas facet pomalował domek i efekt był taki sam (zbyt ostry - jak dla mnie) ale teraz jest już ok chyba zbladł Nie wiem czy kolorek dokładnie ma ten sam numer ale patrząc na zdjęcie to uderzające podobieństwo... Poza tym.... przyzwyczaisz się.... jak do tego karo w kuchni na czym w końcu stanęło? wracając do koloru elewacji.... już mi się podoba... pisałem, że będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 21.10.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Whisper Chyba przemalowaliście domek To co było na pierwszym zdjęciu a to co widać na ostatnim to nie może być to samo. A poważnie kolor ciepły, pogodny i pasuje do otoczenia. Z niecierpliwością czekam na wykończenie waszego "bunkra" kominkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.10.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Na tym pierwszym zdjęciu, kolor elewacji wydawał się troche jakby za cyteynowy...Ale to drugie pokazuje, że kolor elewacji jest piękny. Albo przez tydzień kolor zblakł.....albo to zależy od pory dnia. Ogólnie dom bardzo ładnie wykończony. Kiedy przeprowadzka????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts