Aga J.G 21.10.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Kolor napewno jest uzalezniony od tego jak pada światło, tak jest np. na zdjęciach mojej dachówki Myślę że w prominiach słońca wygląda inaczej niż np. w cieniu Whisperki piekniej Wam ta chatka z wpisu na wpis, kiedy szczęśliwa godzina zero Będziemy strzelać szampanami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.10.2005 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Kolor pewnie trochę zbladł, poza tym Aga słusznie mówi - zależy od pory dnia, aparat fotograficzny też za każdym razem robi co innego. Jest żółty, ale nie przeraźliwie. Na pewno nie tak jak na tym zdjęciu z 14go Co do kolorów w środku... Tam jest ŻÓŁTO. Luśka tłumaczy że to nie jest żółty tylko różne kolory - miodowy, brzoskwiniowy i takie tam. Niby ma rację, bo takie były na etykietach jak kupowaliśmy, ale... żółte wszystko jest. Nasza sypialnia trochę się odróżnia bo jest taka jakaś beżowo-czekoladowa (nie znam się na kolorach). Chcę przedsionek zrobić na jakiś NIEŻÓŁTOPODOBNYkolor. Pomóżcie coś wybrać! W przypływie rozpaczy już myślałem nad granatowym - nieważner że nie będzie pasował - ważne że będzie inny. Jednak Luśka postawiła weto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.10.2005 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 A kiedy będzie godzina zero to nie mam zielonego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.10.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 A kiedy będzie godzina zero to nie mam zielonego pojęcia Wiem! Przedsionek pomaluj na zielono! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.10.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Whisperówka wyglada prześlicznie. Ten koloro elewacji pięknie gra z kolorem dachu. Co do przedsionka, to może...czarny? Na pewno nie jest podobny do żółtego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.10.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Cudo domek Jestem pełna podziwu i zachwytu.....Stworzyliście coś bardzo pięknego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.10.2005 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Zielony, czarny... Już prędzej na zielony się zgodzi, ale że tam podłoga jest brązowa to czuję że znowu jakieś żółcie będzie chciała przeforsować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 to moze kawowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.10.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Albo pomarańczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.10.2005 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Albo pomarańczowy Ja Ci dam pomarańczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.10.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Chcę przedsionek zrobić na jakiś NIEŻÓŁTOPODOBNYkolor. Pomóżcie coś wybrać! W przypływie rozpaczy już myślałem nad granatowym - nieważner że nie będzie pasował - ważne że będzie inny. Jednak Luśka postawiła weto... zawsze możesz domalować jakieś gwiazdki najlepiej.........żółte albo posłuchaj głosu z Oławy..............zielony na wejściu ukoji Twój "żółtoból" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.10.2005 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Zielony nie jest głupi. Tylko czy się nie będzie gryzł z tymi brązami na podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.10.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Zielony z brązem wygląda bardzo dobrze. Szczególnie jak ta zieleń lekko wpada w odcień....no wiesz...lepiej głośno nie powiem....http://www.gifygg.com/gifs/gifs/331954tajemnica.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.10.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Zielony z brązem wygląda bardzo dobrze. Szczególnie jak ta zieleń lekko wpada w odcień....no wiesz...lepiej głośno nie powiem....http://www.gifygg.com/gifs/gifs/331954tajemnica.gif yellow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.10.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Ladnie to wyglada. Te kolorki w srodku, cudne. A może wiatrolap zrobic, po prostu bialy? Albo waniliowy? Ja unikala bym tam mocnych kolorow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.10.2005 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Ladnie to wyglada. Te kolorki w srodku, cudne. A może wiatrolap zrobic, po prostu bialy? Albo waniliowy? Ja unikala bym tam mocnych kolorow... Zeljka, proszę Cię... waniliowe to mogą być lody... Facet nie zna pojęcia koloru waniliowego. Nie ma takiego i już. Może być żółty, niebieski, pomarańczowy, beżowy. Na upartego kawowy albo kakaowy (czyli po prostu brązowy). Ale nie ma koloru waniliowego. Już kiedyś Luśka tłumaczyła mi, że elewacja będzie bananowo-jakaś tam. A jaka wyszła? Żółta. Uprasza się komentujących o używanie nazewnictwa kolorów dla facetów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.10.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Whisper, jadłeś kiedyś lody waniliowe? Jak tak, to przypomnij sobie jaki to jest kolor i może taki zrób sobie w wiatrolapie... Albo taki jak śnieg.... Co ja tam będę nazywać kolory jak i tak każdy facet widzi to po swojemu... Jak to facet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.10.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 P.S. No co Ty! Jak może być kakaowy i kawowy to czemu nie waniliowy? Tego to mój babski rozum nie pojmuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.10.2005 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Whisper, jadłeś kiedyś lody waniliowe? Jak tak, to przypomnij sobie jaki to jest kolor i może taki zrób sobie w wiatrolapie... Albo taki jak śnieg.... Co ja tam będę nazywać kolory jak i tak każdy facet widzi to po swojemu... Jak to facet... Lody waniliowe? Żółte. Nie chcę Śnieg? Biały. Luśka nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.10.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 No jakikolwiek wybierzecie kolor jestem pewna ze będzie ładnie, bo to co dotychczas pomalowaliście jest ładne...Nie wątpię w wasz gust. I bez naszych komentarzy sobie poradzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts