Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

Kolor napewno jest uzalezniony od tego jak pada światło, tak jest np. na zdjęciach mojej dachówki :)

Myślę że w prominiach słońca wygląda inaczej niż np. w cieniu :)

Whisperki piekniej Wam ta chatka z wpisu na wpis, kiedy szczęśliwa godzina zero :)

Będziemy strzelać szampanami :)

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kolor pewnie trochę zbladł, poza tym Aga słusznie mówi - zależy od pory dnia, aparat fotograficzny też za każdym razem robi co innego. Jest żółty, ale nie przeraźliwie. Na pewno nie tak jak na tym zdjęciu z 14go ;)

Co do kolorów w środku... Tam jest ŻÓŁTO. Luśka tłumaczy że to nie jest żółty tylko różne kolory - miodowy, brzoskwiniowy i takie tam. Niby ma rację, bo takie były na etykietach jak kupowaliśmy, ale... żółte wszystko jest. Nasza sypialnia trochę się odróżnia bo jest taka jakaś beżowo-czekoladowa (nie znam się na kolorach). Chcę przedsionek zrobić na jakiś NIEŻÓŁTOPODOBNYkolor. Pomóżcie coś wybrać! W przypływie rozpaczy już myślałem nad granatowym - nieważner że nie będzie pasował - ważne że będzie inny. Jednak Luśka postawiła weto... :-?

Chcę przedsionek zrobić na jakiś NIEŻÓŁTOPODOBNYkolor. Pomóżcie coś wybrać! W przypływie rozpaczy już myślałem nad granatowym - nieważner że nie będzie pasował - ważne że będzie inny. Jednak Luśka postawiła weto... :-?

zawsze możesz domalować jakieś gwiazdki najlepiej.........żółte :o 8) :wink:

albo posłuchaj głosu z Oławy..............zielony na wejściu ukoji Twój "żółtoból" :wink:

Ladnie to wyglada. Te kolorki w srodku, cudne. A może wiatrolap zrobic, po prostu bialy? Albo waniliowy? Ja unikala bym tam mocnych kolorow...

Zeljka, proszę Cię... waniliowe to mogą być lody... Facet nie zna pojęcia koloru waniliowego. Nie ma takiego i już. Może być żółty, niebieski, pomarańczowy, beżowy. Na upartego kawowy albo kakaowy (czyli po prostu brązowy). Ale nie ma koloru waniliowego. Już kiedyś Luśka tłumaczyła mi, że elewacja będzie bananowo-jakaś tam. A jaka wyszła? Żółta.

Uprasza się komentujących o używanie nazewnictwa kolorów dla facetów... ;)

Whisper, jadłeś kiedyś lody waniliowe? Jak tak, to przypomnij sobie jaki to jest kolor i może taki zrób sobie w wiatrolapie... Albo taki jak śnieg.... :wink:

Co ja tam będę nazywać kolory jak i tak każdy facet widzi to po swojemu...

Jak to facet... :wink:

Whisper, jadłeś kiedyś lody waniliowe? Jak tak, to przypomnij sobie jaki to jest kolor i może taki zrób sobie w wiatrolapie... Albo taki jak śnieg.... :wink:

Co ja tam będę nazywać kolory jak i tak każdy facet widzi to po swojemu...

Jak to facet... :wink:

Lody waniliowe? Żółte. Nie chcę :(

Śnieg? Biały. Luśka nie chce...