jamles 22.10.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 coś mi się wydaje, że zrobisz drugi wiatrołap dla siebie i pomalujesz na "facetowy" kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 22.10.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 coś mi się wydaje, że zrobisz drugi wiatrołap dla siebie i pomalujesz na "facetowy" kolor A może pół w "facetowy" a pół w "babowy" Pozdrawiam i łączę się "w jesiennym przesileniu budowlanym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.10.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Whisper! Super,świetnie, wspaniale wygląda Wasz domek! Nie zaglądałam do Twojego dziennika już jakiś czas,a tu tyle się działo... Chyba zaczynam się bać naszej budowy Kolorek tynku rewelacyjny- zwłaszcza , jak już nie jest taki żarówiasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.10.2005 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 coś mi się wydaje, że zrobisz drugi wiatrołap dla siebie i pomalujesz na "facetowy" kolor A może pół w "facetowy" a pół w "babowy" Pozdrawiam i łączę się "w jesiennym przesileniu budowlanym" Jak znam moje szczęście, to kolor "babowy" będzie w części widocznej, a kolor "facetowy" w części zabudowanej szafą wnękową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 23.10.2005 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Do brązów pasuje niebieski........... ( nie jest żółty ) Taki delikatny ocień i będzie bardzo miło i ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.10.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Whisperku mi to wyglada na depresje wykonczeniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 23.10.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Zielony, czarny... Już prędzej na zielony się zgodzi, ale że tam podłoga jest brązowa to czuję że znowu jakieś żółcie będzie chciała przeforsować A może jakaś kawa z mlekiem lub jakiś beż? Powinno być ok Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 "Za jakiś czas zamieszkam na skraju lasu w gminie Lesznowola" O to niedaleko nas...Fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 23.10.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 "Za jakiś czas zamieszkam na skraju lasu w gminie Lesznowola" O to niedaleko nas...Fajnie! Niedaleko, tzn? Ja działkę mam w Koloni Warszawskiej (niedaleko Antoninowa). Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Bozecin. Ale dosyć o naszych działkach, bo to Whispera komentarze, a ja tu tak zaczęłam prywatnie sobie gadać. Whisper przepraszam i już kończę na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.10.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Jak znam moje szczęście, to kolor "babowy" będzie w części widocznej, a kolor "facetowy" w części zabudowanej szafą wnękową ...szafą wnękową i to z plecami Taki już nasz los, ale nie damy się choćby nawet za plecami szafy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Przypadkiem znalazlam kolor scian o jaki mi chodzilo piszac - waniliowyhttp://www.paradyz.com.pl/images/gallery/big/00170.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 24.10.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witaj Whisper!!! Właśnie przebrnąłem przez Twój "Dziennik Budowy" i jestem w szoku , jak bardzo podobne mamy domy. Kończę budowę d09 Muratora. Mam czerwony dach, lekko żółte ściany zewnętrzne pokryte tynkiem silikatowym, białą stolarkę,(podbitka będzie biała) identyczne drzwi z iluminatorem , ogrzewanie el akumulacyjne kablami, 20 cm styropianu (pozdrowienia dla Jeziera ), reku i Tarnava i z tego co widzę parapety z konglomeratu (czyżby botticino ???). Bardzo ładnie wyglądają u Ciebie białe obróbki i rynny. Na początku też takie miały być, ale żona moja, jedyna kochana, nie była do końca przekonana . Cóż .... Tempo prac podobne więc i Święta w nowym domu. Pozdrawiam i powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 24.10.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Ja w sprawie koloru przedsionka. Zgłaszam oliwkowy. Choć nazwa kojarzy się z pupą niemowlaka jest jak najbardziej facetowy - niedaleko mu do khaki, stąd już rzut beretem do moro. I safari. Same męskie sprawy. I, co chyba nie jest bez znaczenia, świetnie współpracuje z żółtością wszelaką. I brązem. Ciemno oliwkowy kolor jest super. Sprawdź w słoiku z oliwkami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.10.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Ja w sprawie koloru przedsionka. Zgłaszam oliwkowy. Choć nazwa kojarzy się z pupą niemowlaka jest jak najbardziej facetowy - niedaleko mu do khaki, stąd już rzut beretem do moro. I safari. Same męskie sprawy. I, co chyba nie jest bez znaczenia, świetnie współpracuje z żółtością wszelaką. I brązem. Ciemno oliwkowy kolor jest super. Sprawdź w słoiku z oliwkami! No rzeczywiscie calkowicie meski i bezproblemowy do odroznienia i nazwania przez meszczyzne Nio chiba ze ja jestem calkowitym daltonista Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 http://www.paradyz.com.pl/images/gallery/big/00137.jpgoliwka ale jaka - taka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 http://www.paradyz.com.pl/images/gallery/big/00182.jpgczy taka? oj, te kolory..,tyle ich jest.., i to dobrze, tylko jak przyjdzie nam cos wybierac.., to metlik w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Biedny Whisper przez te kolory nawet nie ma czasu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.10.2005 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Biedny Whisper ma wciąż doła Wczoraj kupiłem farbę do przedsionka, konsultując zakup telefonicznie. Kolor nazywa się "pistacjowy", ale jest zaje.... zielony Trochę razi w oczy, ale co mi tam Dziś rano odwiozłem Luśkę tam gdzie ona wie, ale nie pozwala mówić, żeby image'u nie stracić , a potem wróciłem do domu - nie chciało mi się podjechać 5 kilometrów dalej na budowę. A wracałem... 2 i pół godziny. Niech żyje wjazd do Warszawy w godzinach porannych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.10.2005 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Ciemno oliwkowy kolor jest super. Sprawdź w słoiku z oliwkami! W lodówce mam czarne oliwki. Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts