Whisper 25.10.2005 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 i z tego co widzę parapety z konglomeratu (czyżby botticino ???). Parapety z konglomeratu, ale co to za kolor to tylko Luśka jedna wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.10.2005 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Jak znam moje szczęście, to kolor "babowy" będzie w części widocznej, a kolor "facetowy" w części zabudowanej szafą wnękową ...szafą wnękową i to z plecami Taki już nasz los, ale nie damy się choćby nawet za plecami szafy Pozdrawiam Spoko... wybrany przeze mnie pistacjowy (czytaj: wściekłozielony) króluje już niepodzielnie na wszystkich ścianach w przedsionku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 25.10.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Ciemno oliwkowy kolor jest super. Sprawdź w słoiku z oliwkami! W lodówce mam czarne oliwki. Hmmm... whisperku, jesteś WIELKI dla pocieszenia dodam że kolor pistacjowy z czasem lekko zżółknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Biedny Whisper ma wciąż doła Wczoraj kupiłem farbę do przedsionka, konsultując zakup telefonicznie. Kolor nazywa się "pistacjowy", ale jest zaje.... zielony Trochę razi w oczy, ale co mi tam Dziś rano odwiozłem Luśkę tam gdzie ona wie, ale nie pozwala mówić, żeby image'u nie stracić , a potem wróciłem do domu - nie chciało mi się podjechać 5 kilometrów dalej na budowę. A wracałem... 2 i pół godziny. Niech żyje wjazd do Warszawy w godzinach porannych Jeśli to jest to o czym mysle to jej nei zadroszczę JUŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.10.2005 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Ciemno oliwkowy kolor jest super. Sprawdź w słoiku z oliwkami! W lodówce mam czarne oliwki. Hmmm... whisperku, jesteś WIELKI dla pocieszenia dodam że kolor pistacjowy z czasem lekko zżółknie Jestem wielki, łysy i wredny. Nic nowego nie powiedziałaś A tym żółtknięciem się nie przejmuję. Temu pistacjowemu kolorowi juz nic nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 A gdzie te pistacje mozna zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.10.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Whisper zielony jest cudny choćby nie wiem jaki miał odcień bo koi skołatane nerwy i wycisza A co ty za przykład dajesz dołami Panie Prezesum A jak zamieszkasz to sobie odbijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.10.2005 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Andrzejko, jak zamieszkam, to sobie napalę w kominku, flaszkę whiskacza postawię przy plastikowym krzesełku (innych mebli na razie bedzie brak) i będę kontemplował. Kurde, netu nie będę miał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Andrzejko, jak zamieszkam, to sobie napalę w kominku, flaszkę whiskacza postawię przy plastikowym krzesełku (innych mebli na razie bedzie brak) i będę kontemplował. Z tym whiskaczem w tej depresji to uwazaj Kurde, netu nie będę miał... TZN ze Dziennik bedzie zaniedbany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.10.2005 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Andrzejko, jak zamieszkam, to sobie napalę w kominku, flaszkę whiskacza postawię przy plastikowym krzesełku (innych mebli na razie bedzie brak) i będę kontemplował. Z tym whiskaczem w tej depresji to uwazaj W depresji to tylko z ginem trzeba uważać, bo on nastrój pogłębia. Whiskacz jedynie znieczula. Kurde, netu nie będę miał... TZN ze Dziennik bedzie zaniedbany ?? Jacuś, biedulku jeden, na żywo Ci będę opowiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.10.2005 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Jeśli to jest to o czym mysle to jej nei zadroszczę JUŻ To właśnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.10.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Andrzejko, jak zamieszkam, to sobie napalę w kominku, flaszkę whiskacza postawię przy plastikowym krzesełku (innych mebli na razie bedzie brak) i będę kontemplował. Kurde, netu nie będę miał... I o to właśnie chodzi Ale net będzie chyba w niedługim czasie Jajcek nażywo będzie miał relacje a my to co Jak juz bedzie wygoda to znami się nie podzielisz wieściami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Jeśli to jest to o czym mysle to jej nei zadroszczę JUŻ To właśnie to. Siem zawiodłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.10.2005 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 OK, OK, z pracy będę Wam pisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.10.2005 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Jeśli to jest to o czym mysle to jej nei zadroszczę JUŻ To właśnie to. Siem zawiodłam Straciła w Twoich oczach, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Andrzejko, jak zamieszkam, to sobie napalę w kominku, flaszkę whiskacza postawię przy plastikowym krzesełku (innych mebli na razie bedzie brak) i będę kontemplował. Kurde, netu nie będę miał... I o to właśnie chodzi Ale net będzie chyba w niedługim czasie Jajcek nażywo będzie miał relacje a my to co Jak juz bedzie wygoda to znami się nie podzielisz wieściami Zostaniemy zdegradowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 OK, OK, z pracy będę Wam pisał... Tia z pracy ??? Przecie on na zwolnieniu A przez te depresje to moze i zwolnienie sie przedluzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Jacuś, biedulku jeden, na żywo Ci będę opowiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.10.2005 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 OK, OK, z pracy będę Wam pisał... Tia z pracy ??? Przecie on na zwolnieniu A przez te depresje to moze i zwolnienie sie przedluzy Zwolnienie juz mi się skończyło, nawet w niedzielę w robocie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Zwolnienie juz mi się skończyło, nawet w niedzielę w robocie byłem Biedaczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts