Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Wszystko extra opisane i przedstawione w tym dzienniku jak i w innych ale mi brakuje nazw i cen materiałów użytych do budowy ...

Np. jaki to jest beton komórkowy bo bardzo mnie to interesuje ? czy to YTONG czy z innej firmy prod.BK i po ile za m2 tego BK oraz inne materiały jak papy , izolacje , wełny mineralne, bloczki po ile i jakie, nazwy i ceny okien, etc. itd. itp.

Mysle ze byłoby to bardzo pomocne dla kogoś takiego jak ja i wielu innych osób, które np. szukają z jakiego materiału wybudowac sciany i ile kosztuje BK od różnych producentów...

Dziekuje berdzo za ew. ceny i informacje

Pozdrawiam

Robert

Robinfr, beton komórkowy u mnie to Solbet (poprawka - Belix). Niestety nie da się spisywac wszystkich cen, marek i ilości - to syzyfowa praca, poza tym wszystko zależy od cen u danego dostawcy (w danej hurtowni). Jeden da Ci więcej upustu, inny mniej. Kiedy będziesz u tego samego kupował materiał wiosną cena będzie inna od ceny zakupu jesienią . I tak dalej...

On jest naprawdę wściekły, ten pistacjowy. Do Luśkowych żółci już się przyzwyczaiłem, ale jak wchodzę i widzę tę oczoje... (brzydkie słowo) zieleń, to aż mnie trzącha. Może zblednie? Może się przyzwyczaję?

Za to żółty na domu jest coraz ładniejszy i podoba nam się że hej!

Abrombo droga, ja nie mam czasu się wysmarkać, już nie mówiąc o wizytach :( Jeśli akurat nie pracuję to "wolny" czas spędzam w samochodzie w charakterze zaopatrzeniowca. Plik faktur na siedzeniu, zacięta mina, te rzeczy... Wstyd mi :oops:

A pistacjowy w wejściu. Zaraz wrzucę zdjęcia do dziennika.