Aga J.G 26.10.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Jeśli to jest to o czym mysle to jej nei zadroszczę JUŻ To właśnie to. Siem zawiodłam Straciła w Twoich oczach, prawda? W końcu czemu maiła miec lepiej od nas Pozdrów ją gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinfr 26.10.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 WitamWszystko extra opisane i przedstawione w tym dzienniku jak i w innych ale mi brakuje nazw i cen materiałów użytych do budowy ...Np. jaki to jest beton komórkowy bo bardzo mnie to interesuje ? czy to YTONG czy z innej firmy prod.BK i po ile za m2 tego BK oraz inne materiały jak papy , izolacje , wełny mineralne, bloczki po ile i jakie, nazwy i ceny okien, etc. itd. itp.Mysle ze byłoby to bardzo pomocne dla kogoś takiego jak ja i wielu innych osób, które np. szukają z jakiego materiału wybudowac sciany i ile kosztuje BK od różnych producentów... Dziekuje berdzo za ew. ceny i informacjePozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.10.2005 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Robinfr, beton komórkowy u mnie to Solbet (poprawka - Belix). Niestety nie da się spisywac wszystkich cen, marek i ilości - to syzyfowa praca, poza tym wszystko zależy od cen u danego dostawcy (w danej hurtowni). Jeden da Ci więcej upustu, inny mniej. Kiedy będziesz u tego samego kupował materiał wiosną cena będzie inna od ceny zakupu jesienią . I tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 26.10.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Whisper!? z tego co ja pamiętam to się budowałeś z Belixa? Ja mam skleroze czy TY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.10.2005 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Whisper!? z tego co ja pamiętam to się budowałeś z Belixa? Ja mam skleroze czy TY? Ja... :oops: Kurde, kiepsko juz ze mną. Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 27.10.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 W imieniu swoim oraz wszystkich ZIELONYCH OLIWEK świata, a także ich czarnych braci, składam Whisperowi życzenia wielu szczęśliwych wejść i wyjść do i z wścieklepistacjowego przedsionka. Pozdrawiamy, Frakcja Zielonooliwkowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.10.2005 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 On jest naprawdę wściekły, ten pistacjowy. Do Luśkowych żółci już się przyzwyczaiłem, ale jak wchodzę i widzę tę oczoje... (brzydkie słowo) zieleń, to aż mnie trzącha. Może zblednie? Może się przyzwyczaję? Za to żółty na domu jest coraz ładniejszy i podoba nam się że hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 28.10.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Jesli kupiles dobra farbe to tak szybko nie zblednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.10.2005 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Jesli kupiles dobra farbe to tak szybko nie zblednie. Jezier, wiesz jak pocieszyć... Jak tam interek przez komórkę? Bardzo mnie to interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.10.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Whisper a kiedy pokażesz jakąś fotę tej wściekłej pistacji publika ciekawa jest i mogłaby ocenić bo ty może lekko przewrażliwiony jesteś żółta elewacja też była lekko wściekła i jakoś spuściła z tonacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 28.10.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Internet moze niedlugo bedzie. Juz kompa naprawilem i zdobylem potrzebne oprogramowanie. Teraz tylko szukam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 29.10.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Witajcie Whispery! Teraz rozumiem, dleczego zupełnie nie macie czasu dla dalekich sasiadów - tempo wykończeniówki zaiste imponujące.Tylko nie do końca zrozumiałam, gdzie jest ten pistacjowy kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.10.2005 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Abrombo droga, ja nie mam czasu się wysmarkać, już nie mówiąc o wizytach Jeśli akurat nie pracuję to "wolny" czas spędzam w samochodzie w charakterze zaopatrzeniowca. Plik faktur na siedzeniu, zacięta mina, te rzeczy... Wstyd mi A pistacjowy w wejściu. Zaraz wrzucę zdjęcia do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.10.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 A pistacjowy w wejściu. Zaraz wrzucę zdjęcia do dziennika. No i gdzie te zdjecia ? Obiecacanki cacanki a ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.10.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 aaaaaaaaaaaaa może pojechał dopiero pstrykać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.10.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 aaaaaaaaaaaaa może pojechał dopiero pstrykać fotki No ta, a mialobyc zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.10.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 aaaaaaaaaaaaa może pojechał dopiero pstrykać fotki pojechał malować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.10.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 aaaaaaaaaaaaa może pojechał dopiero pstrykać fotki pojechał malować.... Hahahahaha Tylko moze mu oliwek zbraklo Whisperek jak to z tym jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.10.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 jak to oliwek chyba pistacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.10.2005 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Już się poprawiłem - Dziennik uzupełniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts