Sonika 31.10.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 A tak w ogóle to już mam dość, chyba mówiłem... Nie jesteś sam... - to tak na pocieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.10.2005 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 A tak w ogóle to już mam dość, chyba mówiłem... Nie jesteś sam... - to tak na pocieszenie. Dzięki Sonika Muszę powiedzieć że podziwiam Cię za wytrwałość - gdyby u mnie to tyle trwało to bym chyba sie poddał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 31.10.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Whis, ale masz doła. Nos do góry. Styl trzymaj. Nie ma jakiego święta narodowego w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.10.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Whisper 3maj się. Dopadła Cię zwyczajna depresja wykończeniowa!!! Mam to samo od jakiegoś czasu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.10.2005 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Whis, ale masz doła. Nos do góry. Styl trzymaj. Nie ma jakiego święta narodowego w okolicy? Wszystkich Świętych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.10.2005 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 A tak a propos mojej depresji wykończeniowej, to jest szansa na poprawę. Jak już nie ma w domu glazurników to teoretycznie mógłbym sobie coś podziałać... Tylko czy będzie mi się chciało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.10.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Whis, ale masz doła. Nos do góry. Styl trzymaj. Nie ma jakiego święta narodowego w okolicy? Wszystkich Świętych? To jeszcze nie dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.10.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Kilka dni (a może tygodni ) nie zaglądałem do Twojego dziennika, a tu widze, że prawie cały dom gotowy ! Nieźle Ci idzie. Oby tak dalej.. Na prawdę super prezentuje się Whisperówka... Teraz rozumiem, czemu nie masz czasu na pisanie w RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.10.2005 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Kilka dni (a może tygodni ) nie zaglądałem do Twojego dziennika, a tu widze, że prawie cały dom gotowy ! Nieźle Ci idzie. Oby tak dalej.. Na prawdę super prezentuje się Whisperówka... Teraz rozumiem, czemu nie masz czasu na pisanie w RW... Sam do tego dojdziesz... nie będziesz miał czasu ani siły ani ochoty na nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.10.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Kilka dni (a może tygodni ) nie zaglądałem do Twojego dziennika, a tu widze, że prawie cały dom gotowy ! Nieźle Ci idzie. Oby tak dalej.. Na prawdę super prezentuje się Whisperówka... Teraz rozumiem, czemu nie masz czasu na pisanie w RW... Sam do tego dojdziesz... nie będziesz miał czasu ani siły ani ochoty na nic... Nie starsz że już tak na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.10.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 A tak w ogóle to już mam dość, chyba mówiłem... Nie jesteś sam... - to tak na pocieszenie. Dzięki Sonika Muszę powiedzieć że podziwiam Cię za wytrwałość - gdyby u mnie to tyle trwało to bym chyba sie poddał... Podołałbyś, podołał......, bo czy ma się inne wyjście? Jak się powiedziało A, to trzeba to jakoś pchać. Dobra jestem z teorii, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.10.2005 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Podołałbyś, podołał......, bo czy ma się inne wyjście? Jak się powiedziało A, to trzeba to jakoś pchać. Dobra jestem z teorii, prawda ? I w praktyce tez Ci wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.10.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Whisper - dobrze wisz, że nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej Ale my się nie poddamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.10.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Ja w ogóle nie życzę sobie takich uwag o zniechęceniu, o odechciewaniu się itd. Przecież zaraz zamieszkacie! Jesteście na ostatniej prostej! Co by było, jakby Was to dopadło przy fundamentach??? I to jeszcze Sonika i Whisper - takie śliczne domy macie.... Mnie się bardzo chce. Może dlatego, że głównie siedzę w domu i tylko jeżdżę fotki robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.10.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Podołałbyś, podołał......, bo czy ma się inne wyjście? Jak się powiedziało A, to trzeba to jakoś pchać. Dobra jestem z teorii, prawda ? I w praktyce tez Ci wychodzi W praktyce, to mi wychodzi (Jagna nie patrz)............bokiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.10.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 http://www.gifygg.com/gifs/gifs/264strach.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.10.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 W końcu większości budowlańcom udaje się skończyć budowę. Więc jest szansa, że nam też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.10.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 http://fool.exler.ru/sm/aaa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.10.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Fizyk, Ty też?! http://www.gifygg.com/gifs/gifs/202zemdlal.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.10.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Co ja mam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts