rafibor 02.11.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witaj Whisper, jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzisiejszy dzień jako luźniejszy - w pracy - spędziłem na czytaniu dziennika budowy Whisperówki. Muszę powedzieć że to naprawdę ciekawa lektura pisana świetnym językiem. Gratuluję cierpliwości i wytrwałości mam nadzieję, że mnie też jej nie braknie, na razie kończę formalności związane z działką. PozdrawiamRafibor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.11.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Rafibor - fajnie , że się budujesz. Dlaczego masz mieć lepiej niż my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.11.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Rafibor - fajnie , że się budujesz. Dlaczego masz mieć lepiej niż my Fizyk, jesteś o-krop-ny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafibor 03.11.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Rafibor - fajnie , że się budujesz. Dlaczego masz mieć lepiej niż my bo chyba czegoś nauczę się na Waszych błedach Fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 03.11.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Whisperki, a ja teraz z innej beczki - czy tę gigantyczną stertę ziemi już jakoś rozwieźliście czy też planujecie zostawić ją na tor saneczkowy/alpinarium ? Chętnie podpatrzyłabym jakieś rozwiązania ciekawe w zakresie kształtowania powierzchni ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 03.11.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Whisperki, a ja teraz z innej beczki - czy tę gigantyczną stertę ziemi już jakoś rozwieźliście czy też planujecie zostawić ją na tor saneczkowy/alpinarium ? Chętnie podpatrzyłabym jakieś rozwiązania ciekawe w zakresie kształtowania powierzchni ziemi. Abrombko droga, górki ziemi jeszcze mamy - ta z tyłu domu będzie do przerzucenia na przód żeby wyrównać poziom na działce. A na górkę gliny z przodu nie mamy jeszcze pomysłu - będziemy coś z nią kombinowali na wiosnę. A tak w ogóle to fajnie, że zafundowaliście sobie interek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.11.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Rafibor - fajnie , że się budujesz. Dlaczego masz mieć lepiej niż my bo chyba czegoś nauczę się na Waszych błedach Fizyk Służymy pomocą Luśka - czy Whisper doszedł już do siebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.11.2005 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Rafibor - fajnie , że się budujesz. Dlaczego masz mieć lepiej niż my bo chyba czegoś nauczę się na Waszych błedach Fizyk Służymy pomocą Luśka - czy Whisper doszedł już do siebie?? Powoli dochodzę. Chyba trzeba będzie odpowiedni wpis w dzienniku zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 04.11.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Whisper. Net po gprs jakos dziala. Nie sadze jednak abym mial edge. Zdania doradcow ery sa podzielone ale sadzac po szybkosci sciagania to niemam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Whisper skoro już Ci lepeij to uzupełnij dziennik I dawaj zdjęcia bo bardzo jestem ciekawa jak Whisperówka teraz wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.11.2005 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Whisper. Net po gprs jakos dziala. Nie sadze jednak abym mial edge. Zdania doradcow ery sa podzielone ale sadzac po szybkosci sciagania to niemam. Buuu... szkoda że EDGEa nie ma . GPRS to jednak nie jest specjalna rewelacja. Martka coś mówiła, że ma namiar na jakiegoś faceta z Tarczyna, który zajmuje się interkiem, chyba radiówka. Jak dowiem się czegoś więcej, to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.11.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Whisper napisał: „Duży plus przeprowadzki (według Luśki) to fakt, że można pozbyć się miliona niepotrzebnych rzeczy.” I oto optymistyczna, mądra kobieta. Whisper czy ty zdajesz sobie sprawy jaki skarb masz w domu? A tobie można poradzić tylko tyle – czego nie da się uniknąć trzeba zaakceptować. Teraz to ty tylko tak gadasz, ale jak już zamieszkasz w swoim domku, usiądziesz z Luska przy kominku, to zobaczysz jaka duma będzie cię rozpierała. O tym myśl, a nie o pakowaniu i rozpakowywaniu.., bo ta cześć minie.., a ta druga.., ej szkoda gadać..., Spieszyć się do niej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 05.11.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 O rrrany... Jeszcze niedawno grupa "Wiosna 2005 " była najświeższą, a już szykuje się następny sezon Ze swoin doświadczeniem i dorobkiem śmiało możesz kandydować na honorowego Prezesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.11.2005 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 O rrrany... Jeszcze niedawno grupa "Wiosna 2005 " była najświeższą, a już szykuje się następny sezon Ze swoin doświadczeniem i dorobkiem śmiało możesz kandydować na honorowego Prezesa. Ja już tytuł Prezesa mam gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 05.11.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Kamil1967 napisał: Cytat: O rrrany... Jeszcze niedawno grupa "Wiosna 2005 " była najświeższą, a już szykuje się następny sezon Ze swoin doświadczeniem i dorobkiem śmiało możesz kandydować na honorowego Prezesa. Ja już tytuł Prezesa mam gdzie indziej A w czym to przeszkadza Zawsze co Prezes to Prezes p.s. Tak nieśmiało .... wpisz coś nowego w dzienniku . Czekam i czekam a ty nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.11.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 [ p.s. Tak nieśmiało .... wpisz coś nowego w dzienniku . Czekam i czekam a ty nic WŁAŚNIE!!!!- zakumała Żaba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.11.2005 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Wieczorem, jak wrócę do domu. Obiecuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.11.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Lazienka Luski, pieeeekna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 pięknie Whisperki pieknie Szczere Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.11.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Bardzo ladne kolorki na scianach macie. Lazienka Luski jest sliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts