Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

Witaj Whisper,

jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzisiejszy dzień jako luźniejszy - w pracy - spędziłem na czytaniu dziennika budowy Whisperówki. Muszę powedzieć że to naprawdę ciekawa lektura pisana świetnym językiem. Gratuluję cierpliwości i wytrwałości mam nadzieję, że mnie też jej nie braknie, na razie kończę formalności związane z działką.

Pozdrawiam

Rafibor

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Whisperki, a ja teraz z innej beczki - czy tę gigantyczną stertę ziemi już jakoś rozwieźliście czy też planujecie zostawić ją na tor saneczkowy/alpinarium ? Chętnie podpatrzyłabym jakieś rozwiązania ciekawe w zakresie kształtowania powierzchni ziemi.

Abrombko droga, górki ziemi jeszcze mamy - ta z tyłu domu będzie do przerzucenia na przód żeby wyrównać poziom na działce. A na górkę gliny z przodu nie mamy jeszcze pomysłu - będziemy coś z nią kombinowali na wiosnę.

A tak w ogóle to fajnie, że zafundowaliście sobie interek :)

Rafibor - fajnie , że się budujesz. Dlaczego masz mieć lepiej niż my :wink: :lol: :wink:

bo chyba czegoś nauczę się na Waszych błedach Fizyk :lol: :D :D :wink:

Służymy pomocą :D :lol: :wink:

Luśka - czy Whisper doszedł już do siebie??

Powoli dochodzę. Chyba trzeba będzie odpowiedni wpis w dzienniku zrobić ;)

Whisper. Net po gprs jakos dziala. Nie sadze jednak abym mial edge. Zdania doradcow ery sa podzielone ale sadzac po szybkosci sciagania to niemam.

Buuu... szkoda że EDGEa nie ma :(. GPRS to jednak nie jest specjalna rewelacja. Martka coś mówiła, że ma namiar na jakiegoś faceta z Tarczyna, który zajmuje się interkiem, chyba radiówka. Jak dowiem się czegoś więcej, to dam znać.

Whisper napisał: „Duży plus przeprowadzki (według Luśki) to fakt, że można pozbyć się miliona niepotrzebnych rzeczy.”

I oto optymistyczna, mądra kobieta. :p Whisper czy ty zdajesz sobie sprawy jaki skarb masz w domu?

A tobie można poradzić tylko tyle – czego nie da się uniknąć trzeba zaakceptować.

Teraz to ty tylko tak gadasz, ale jak już zamieszkasz w swoim domku, usiądziesz z Luska przy kominku, to zobaczysz jaka duma będzie cię rozpierała. O tym myśl, a nie o pakowaniu i rozpakowywaniu.., bo ta cześć minie.., a ta druga.., ej szkoda gadać..., Spieszyć się do niej...

:wink:

Kamil1967 napisał:

Cytat:

O rrrany... Jeszcze niedawno grupa "Wiosna 2005 " była najświeższą, a już szykuje się następny sezon

Ze swoin doświadczeniem i dorobkiem śmiało możesz kandydować na honorowego Prezesa.

Ja już tytuł Prezesa mam gdzie indziej

A w czym to przeszkadza :wink:

Zawsze co Prezes to Prezes

:lol:

p.s. Tak nieśmiało .... wpisz coś nowego w dzienniku . Czekam i czekam a ty nic :cry: