Dmldml 07.02.2024 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego Witajcie, Na starą mozaikę pochodzącą z słusznie minionego czasu, chciałbym położyć panele podłogowe .Niestety, jak się domyślacie zdarzają się nierówności. Starałem się to wyrównać starym linoleum ale niestety czuć pod spodem charakterystyczne "stopnie/zręby" tam gdzie jest kilka warstw.Zastanawiam się jak mogę wyrównać tę podłogę tak, żeby nie zniszczyć mozaiki znajdującej się pod nią. Niestety cyklinowanie nie wchodzi w grę, ponieważ poprzednia ekipa wykuła kilka klapek i położyła tam kabel zalewając go. Myślałem, żeby na to linoleum wylać wylewkę samopoziomującą ale Internet podpowiedział, że nie jest to dobre rozwiązanie. Czy istnieją jakieś rozwiązania?Poniżej przedstawiam zdjęcia poglądowe. [ATTACH=CONFIG]468064[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.02.2024 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego Trochę nie rozumiem w czym problem, pod panele dajesz matę/piankę + panel jest sztywnijszy niż linoleum. Z cyklinowaniem też chyba troche wymyślony problem, chyba że ten przewód wystaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts