Pan_Kleks 08.02.2024 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego Witam, temat chyba powszechny: pęknięcie na połączeniu stropu z wylewka betonowa w której jest ogrzenie podłogowe. Macie jakieś sposoby na to? Próbowałem uniflot + taśma do spoinowania ale w sezonie grzewczym i tak pęka...[ATTACH=CONFIG]468072[/ATTACH]Tak, balustrady są tymczasowe ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calla 14.02.2024 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego (edytowane) Pewnie to głupie pytanie, ale czego używacie do łatania pęknięć tynku? Wcześniej miałem tylko płyty gipsowo-kartonowe, a teraz mamy dom z gipsu z lat 20. XX wieku i chcę naprawić kilka pęknięć przed malowaniem, a efekt jest przepiękny https://9apps.ooo/. Edytowane 16 Lutego przez calla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek85w 18.02.2024 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego Witam, Słyszałem i widziałem kiedyś , zastosowano tzw. taśmy węglowe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabi88 20.02.2024 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego Jak masz miejsce, żeby to obrobić, to przyklej na całej tej powierzchni cienką płytę Ultrament, jest na tyle mocne i jednocześnie elastyczne, że powinno dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts