Grzegorz 40 12.01.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Mój hydraulik przedłożył mi ofertę Liczy następująco : -robocizna za "co" w miedzi : po 120 od kaloryfera i od pionu, - podłogówka za materiał z robocizną po 80 / m2. - instalacja wodna z rur stalowych , ocynk. punkty po 120.a poziomy liczy po 16 / metr bieżący. To chyba ceny z górnej półki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantra 13.01.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Według mnie to są rzeczywiście ceny z górnej półki. Na Twoim miejscu starałabym się albo stargować, albo poszukać nowego hudraulika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.01.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Dosyć dużo. Podłogówkę szczególnie wycenił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark1oc 19.01.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 jestem instalatorem[ladniej to brzmi] i umnie ceny sa takie punkt centralnego[grzejnik/wymiennik c.w.u]100zlpunkt wod.kan [np.ubikacja-2p.umywalka-3p i niezaleznie czyjest stelaz czy nie]30zl.podlogowka [material osobno klient decyduje]15zlzam2gaz instalacja punkt [kociol,kuchenka to 1 punkt,gazomierz tez 1punkt]180zlkociol jednofunkcyjny 2punktykociol 2funkcyjny 3punkty tak samo jak kociol weglowymaterial zalezy od klienta na jaki go stac np.kociol z dolnej polki[saunier duval]albo lepszy [vaillant]montaz wkladu kominowego 250zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz 40 29.05.2005 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 jestem instalatorem[ladniej to brzmi] i umnie ceny sa takie Jak dobrze zrozumiałem to zakładasz biały osprzęt i inne sprawy " kończące " instalacje. Mój hydraulik podał mi , że biały montaż zakłada w cenie połowy punktu . Już zbieram Grzegoprz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 ja mam tak:3 pętle podłogówki 5 grzejnikówumywalka wanna spłuczka WC, zlew w kuchni i zmywarka, dwa wyscia na zewnatrz to podlewania oczywiscie kociolek 2f Junkera 800 zł mi powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts