Smiglyy 08.02.2024 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego Witam, mam pytanie odnoście ścian wewnętrznych garażu, otóż mam ściany w garażu wytynkowane tradycyjne i malniete szybko na kolor biały ale przy każdych razowym naprawach samochodu czy majsterkowaniu zawsze się gdzieś człowiek oprze dotnie brudna ręką z olejów itp i ściany brudne ,pytanie czy jest jakaś farba albo cos inne czym mogę wymalować te oto ściany chociaż by do polowy aby po ubrudzeniu bez problemu zetrzeć bo normalne farby to raczej się nie nadają? mile widziane propozycje lub zdjęcia jak to u was jest wykonane.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irtherm 09.02.2024 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego A o lamperii słyszał kiedykolwiek ?Nie brakuje tego typu produktów np: Noxan RD-Aquatop PU - farba do lamperii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smiglyy 14.02.2024 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego Ten podany przez ciebie to nawet do betonu nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 15.02.2024 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego farby olejne itp stosowano już powszechnie w latach 60tych i w głebokim PRLu. Technologia poszła do przodu ale głównie cenowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 20.02.2024 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego Zwykłą farba olejna i lamperia rozwiążą Twój problem na 10 lat. A za 10 lat wystarczy zrobić powtórkę z rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irtherm 21.02.2024 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego (edytowane) Ten podany przez ciebie to nawet do betonu nie jest Tak, nie ma betonu ?, tylko ze to jest farba uniwersalna moze być nakłądana do betonu, mebli,gipsu, tynku itp. Edytowane 21 Lutego przez irtherm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts