czerrwiec 09.02.2024 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego Witam, czy jesteście w stanie mi doradzić jak to ma być podłączone bo ubikacje zostały trochę pozmieniane, w oryginalnym projekcie ten "na dole" był po drugiej stronie i były zaplanowane dwa piony - a raczej wyprowadzenia ponad dach bo to parterówka. Pytanie czy najlepiej będzie to zrobić w ten sposób, że oba ustępy podłącze do pionu (czerwony kwadrat) czwórnikiem i wtedy ten pion do głównej nitki? Czy nie bawić się w to i dolny podłączyć bezpośrednio do głównej nitki? Oczywiście ją samą też mogę przesunąć jakby co. Z góry dzięki za radę. [ATTACH=CONFIG]468083[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerrwiec 09.02.2024 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego https://zapodaj.net/plik-epw1bs9FXU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerrwiec 09.02.2024 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego [ATTACH=CONFIG]468088[/ATTACH] Tak chciałem to rozwiązać, będzie git? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts