Czarna8888 09.02.2024 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2024 Witam. W zeszłym roku założyłam w całym domu klimatyzację Gree z funkcją grzania , czy mogę starać się o jakieś dofinansowanie od państwa ? Cała inwestycja kosztowała mnie 20 tysięcy złotych. Piec tzw.śmieciuch nadal stoi w kotłowni ,przepalam w nim aby mieć ciepłą wodę. Może ktoś wie coś w tym temacie,byłabym wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasuchel 11.02.2024 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2024 Mój kuzyn montował i dostał dotacje jak na pompę ciepła. Ale warunkiem była likwidacja pieca na paliwo stałe.Więcej szczegółów nie znam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikolausricky 14.03.2024 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2024 Mój kuzyn zainstalował pompę ciepła i dofinansował ją. Warunkiem była jednak likwidacja pieca na paliwo stałe. Jeśli chodzi o konkrety to nie mam zielonego pojęcia. gorilla tag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 27.09.2024 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2024 dofinansowanie na klimy w postaci "pompy ciepła" już się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paneinvestor 04.02.2025 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego (edytowane) Hey there. Replacing your old heating system with a Gree air conditioner sounds like a big investment! To find out about potential subsidies, I'd suggest checking the website of your local government (municipality) and also the national government's website focusing on energy efficiency or environmental programs. level devil Edytowane 4 Lutego przez paneinvestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts