Czarna8888 09.02.2024 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego Witam. W zeszłym roku założyłam w całym domu klimatyzację Gree z funkcją grzania , czy mogę starać się o jakieś dofinansowanie od państwa ? Cała inwestycja kosztowała mnie 20 tysięcy złotych. Piec tzw.śmieciuch nadal stoi w kotłowni ,przepalam w nim aby mieć ciepłą wodę. Może ktoś wie coś w tym temacie,byłabym wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasuchel 11.02.2024 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego Mój kuzyn montował i dostał dotacje jak na pompę ciepła. Ale warunkiem była likwidacja pieca na paliwo stałe.Więcej szczegółów nie znam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikolausricky 14.03.2024 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca Mój kuzyn zainstalował pompę ciepła i dofinansował ją. Warunkiem była jednak likwidacja pieca na paliwo stałe. Jeśli chodzi o konkrety to nie mam zielonego pojęcia. gorilla tag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 27.09.2024 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września dofinansowanie na klimy w postaci "pompy ciepła" już się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts