Przemo329 13.01.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Poradźcie Czy ktoś z Was potrafi coś powiedzieć na temat ogrzewania domu peletami, porównania kosztów z innymi paliwami oraz ile ten granulat kosztuje. Może jakieś namiary na producentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZIBON 02.02.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 WITAM JEZELI MYSLISZ O OGRZEWANIU DOMU PELETAMI TA ROZUMIE ZE MASZ DO TGO PIEC NP.TAKI JAK JA LING 15 FIRMY WIADROS .PIEC JEST REWELACYJNY LECZ JA WNIM PALE EKO GROSZKIEM . PODAM CI PRZYKŁAD JA PIERWSZJ ZIMY SPLIŁEM OD PAZDZIERNIKA DO KOŃCA STYCZNIA 1800KG EKO GROSZKU PODAJE CI DOKŁDNĄ WAGE DLATEGO ZE KUPUJE GO W WORKACH ,NORMALNIE SPALAŁEM OK.4TON WĘGLA WIĘC CHYBA NIC DODAC POPROSTU DZIAŁANIE JAK OLEJOWY ZERO DYMU W KOMINIE I PRAKTYCZNIE MINIMUM OBSŁUGI POLECAM SUPER EKONOMICZNY PIEC PODAJE CI MÓJ ADRES JAK BY CO TO PYTAJ.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 19.02.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Poradźcie Czy ktoś z Was potrafi coś powiedzieć na temat ogrzewania domu peletami, porównania kosztów z innymi paliwami oraz ile ten granulat kosztuje. Może jakieś namiary na producentów? Napisz jaki masz dom i jakie zapotrzebowanie cieplne. Bo moim zdaniem to dobre rozwiązanie dla dużych domów z dużym zapotrzebowaniem na ciepło - wygodne i automatyczne .... = Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 19.02.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Wejdż na 'WYMIANĘ DOŚWIACZEŃ" i szukaj postów ATOMIKA on ma piecyk na pelety i największe doświadczenia z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 20.02.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Ostatnio w Poznaniu widziałem ofertę na pelety - 580 zł/tonę .... wydaje mi się że to trochę drogo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts