miodas007 17.02.2024 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2024 Nie wiem czy to dobry dział, ale pewnie niektórzy z Was mieli podobny problem.....Po roku od wykonania pojawiło się kilka problemów w wykonaniu podłóg oraz wykończeniu łazienek. Wykonawca nie bardzo chce je uznać.Pytanie czy rzeczoznawca budowlany to dobra osoba aby sprawdziła zasadność moich roszczeń? Chodzi mi o to że jak będą one po mojej myśli to żebym mógł to przedstawić w sądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 17.02.2024 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2024 Nie wiem czy to dobry dział, ale pewnie niektórzy z Was mieli podobny problem.....Po roku od wykonania pojawiło się kilka problemów w wykonaniu podłóg oraz wykończeniu łazienek. Wykonawca nie bardzo chce je uznać. Pytanie czy rzeczoznawca budowlany to dobra osoba aby sprawdziła zasadność moich roszczeń? Chodzi mi o to że jak będą one po mojej myśli to żebym mógł to przedstawić w sądzie. Może opisz tu na początek,? Zastanawiam się ajkie to problemy pojawiły sie po roku w szczególności w wykończeniu lazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hamish2 23.02.2024 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2024 (edytowane) Według innych wykonawców zainstalował odpływ wyżej o około 4 cale od poziomu gruntu, aby woda pozostała. Również na mocy umowy musi co roku przeprowadzać konserwację, która obejmuje oczywiście czyszczenie i upewnianie się, że woda przepływa bez zakłóceń 10.0.0.0.1 192.168.1.254 . Edytowane 27 Lutego 2024 przez hamish2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts