Kub4 19.02.2024 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2024 Cześć. Chciałem zrobić siłownię w garażu. Garaż 35m2 połączony z domem.Brak ogrzewania.3 ściany bez kontaktu z domem, w tym jedna to w większości brama segmentowa.Ocieplenie ścian garażowych to 2cm styropianu. Planowałem dać ogrzewanie z grzejników na podczerwień. Czy waszym zdaniem jest sens robić dodatkowe ocieplanie? Jak tak to od zewnątrz czy wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiecegly 20.02.2024 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2024 Bedziesz to uzytkował godzine dziennie i chcesz to ogrzewać pół roku ? Do tego kilkanascie klocków na ocieplenie? Kup klimatyzator za 3k i podniesie temeprature w 30 minut a potem po prostu wyłączysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kub4 20.02.2024 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2024 Nie byłem pewien czy klimatyzator będzie tak efektywny i w zimie podniesie temperaturę z 0 do 20. Jeżeli faktycznie by tak było to brzmi jak całkiem dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts