Wisniewski1719518612 23.02.2024 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) WitajcieMam takie pytanie związane z blokiem 4-piętrowym wybudowanym około 1985/1986 roku. Niestety nie znam się zbytnio na tym i nie wiem z czego te rury wodociągowe w tamtych czasach były robione. Natomiast pytam, bo chciałbym zdobyć wiedzę na ten temat. Jeżeli mamy do czynienia z tym, że bardzo delikatnie cieknie czysta woda po rurze, to proszę mi powiedzieć, jak poważne mogą być konsekwencje tego w momencie, gdyby przez jakiś czas nic z tym nie robić? Czy rura może zardzewieć w tym miejscu i np. w konsekwencji rozszczelnić się bardziej i woda będzie bardziej cieknąć? A w kolejnym kroku np. całkiem rura pęknąć? I proszę mi powiedzieć, ile lat taki proces może trwać zanim się coś złego stanie? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam Edytowane 23 Lutego przez Wisniewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts