KDWJ 25.02.2024 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2024 Planuję 25cm styropianu i zastanawiam się nad estetycznym sensem wysunięciem okien w warstwę izolacji na konsolach. Taki montaż to 30% więcej PLN za okna. Kwota niebagatelna a biorąc pod uwagę cenę rozwiązania odrzucam zupełnie aspekt oszczędności energii. Jest ktoś na forum kto nie wysunął a teraz narzeka, że ma "okienka strzelnicze"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_nygma 25.02.2024 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2024 Ja mam 20 cm styropianu i okna na równo z murem,nie mam zastrzeżeń do tego typu rozwiązania jeśli otwory okienne są duże , w garażu mam małe okienka i tam jest ciemniej ale to też efekt dużych ram w plastikowych oknach. Nie mam innych zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts