ajupa 21.01.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Cieszę się, że Tobie też się podoba! Już nie mogę się doczekać rozpoczęcia budowy, chociaż jeszcze tyle spraw do załatwienia... Pa! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.01.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Nie bój, nie bój. Zaczął się wyrażać bo mu się ścianka kolankowa z czym innym skojarzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 21.01.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 No patrz, nie pomyślałam... Muszę to dziś przetestować... Ciekawy wieczór się szykuje... ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.01.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Hehe, Kroyena, jesteś niemożliwy Ciekawe z czym mężowi Ajupy skojarzy się rekuperator... Ajupa, spytaj, co? Domek śliczny. Rozumiem tę miłość od pierwszego wejrzenia.... Ech, sprawy papierowe się ciągną, ale jak widać nie próżnujecie. Daj szybko znać jak tam rozmowy z ekipą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 21.01.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Widzę, że to nie tylko wieczór będzie ciekawy, ale i cały weekend - muszę przecież wzbogacić słownik mojego męża o te trudne terminy budowlane i sama jestem ciekawa do czego nas to doprowadzi... Fajnie, że domek Ci się podoba! W poniedziałek napiszę jak to z tymi ekipami było... Pa! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.01.2005 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Ajupa widze że mamy podobny problem z mężami ale mój juz się troche wdrożył Jeszcze niedawno nie wiedział co to chudziak i glazura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 24.01.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Mój mężulek też już został przeszkolony i robi postępy. Oj, ciekawy był ten weekend... ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.01.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Aga, a jak ty mu ten chydziak tłumaczyłaś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.01.2005 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Kroyena lepiej nie pytaj Powiem tylko uczy się pilnie i są postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.01.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Chyba słusznie wybraliście kandydata nr 2 I rozumiem Twoje rozterki, że Ci przykro z powodu kandydata nr 1.... Tak to jest jak człowiek dobre serce ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 27.01.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 No ajupa ... to teraz zbieraj siły ... i pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 27.01.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Tak, tak, ziarnko do ziarnka - tylko kiedy uzbiera się ta miarka ?!? Pozdrawiam ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.01.2005 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Ajupa trzymam kciuki za ten 18.04 życze pięknej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocado 27.01.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Hej Ajupa Jedną nogą mieszkać będę w Wiązownej, więc kłaniam się po sąsiedzku Podejrzewam, że dokumenty o pozwolenie na budowę będziesz składać w Otwocku. Jest tam jedna pani urzędniczka, która zawsze ma na wszystko czas, a gotowe pozwolenie potrafi dać po ostatecznym ustawowym terminie... Będę Cię musiała w porę ostrzec, bo kwiecień jest fajowy na rozpoczynanie budowy, szkoda żeby się przeciągnęło. A poza tym, to stwierdzam, że bardzo ładny dom wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 28.01.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Aga - trzymaj kciuki barrdzo mocno - dzięki! avocado - dzięki za cenne rady! Mam przykre doświadczenia z Sądem w Otwocku i właśnie się zastanawiałam czy Starostwo również nie pracuje na podobnych zasadach. Czy tam pracuje tylko ta jedna pani, czy są też inne osoby? - jeśli tak, to kogo mam się wystrzegać? Dzięki za pomoc i cieszę się, że mój domek Ci się podoba. Pozdrawiam ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2005 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Ajupa trzymam trzymam bardzo mocno za Twoje Pozwolenie za to żeby była piekna i cieplutka wiosna i tak ogólnie żeby było dobrze Będzie dobrze bo musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Ajupa dużo cierpliwości życzę ale przede wszystkim to żebyś dostała ten wyrok do końca tygodnia. Pozdrawiam i bądz dzielna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.01.2005 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Trzymam kciuki za ten wyrok bardzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 01.02.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Dzięki! - Mam nadzieję, że wszystko będzie OK. Pa! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.02.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Ajupa zazdroszczę ci tego zapału i chęci działania. Jak tak dalej to szybko domek będzie stał. I tego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts