Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Ajupa - Komentarze :)))

Aga J.G

Recommended Posts

• Odpowiedzi 178
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hehe, Kroyena, jesteś niemożliwy :lol: Ciekawe z czym mężowi Ajupy skojarzy się rekuperator... Ajupa, spytaj, co? :wink: :D

Domek śliczny. Rozumiem tę miłość od pierwszego wejrzenia....

Ech, sprawy papierowe się ciągną, ale jak widać nie próżnujecie. Daj szybko znać jak tam rozmowy z ekipą!

Widzę, że to nie tylko wieczór będzie ciekawy, ale i cały weekend - muszę przecież wzbogacić słownik mojego męża o te trudne terminy budowlane i sama jestem ciekawa do czego nas to doprowadzi... :wink: :oops: :wink:

Fajnie, że domek Ci się podoba! W poniedziałek napiszę jak to z tymi ekipami było...

Pa! ajupa

Hej Ajupa :) Jedną nogą mieszkać będę w Wiązownej, więc kłaniam się po sąsiedzku :)

Podejrzewam, że dokumenty o pozwolenie na budowę będziesz składać w Otwocku. Jest tam jedna pani urzędniczka, która zawsze ma na wszystko czas, a gotowe pozwolenie potrafi dać po ostatecznym ustawowym terminie... Będę Cię musiała w porę ostrzec, bo kwiecień jest fajowy na rozpoczynanie budowy, szkoda żeby się przeciągnęło.

A poza tym, to stwierdzam, że bardzo ładny dom wybrałaś :)

Aga - trzymaj kciuki barrdzo mocno - dzięki! :D

avocado - dzięki za cenne rady! Mam przykre doświadczenia z Sądem w Otwocku i właśnie się zastanawiałam czy Starostwo również nie pracuje na podobnych zasadach. Czy tam pracuje tylko ta jedna pani, czy są też inne osoby? - jeśli tak, to kogo mam się wystrzegać? Dzięki za pomoc i cieszę się, że mój domek Ci się podoba. :D

Pozdrawiam

ajupa