Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Ajupa - Komentarze :)))

Aga J.G

Recommended Posts

• Odpowiedzi 178
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Ajupa :p

Widzę, że przygotowania do budowy idą pelną parą- bloczki zamówione, stal, deski i kierownik budowy niebawem też się pojawią :wink: Życzę wam aby

upragnione pozwolenie na budowę
jak najszybciej bylo i nic tylko ruszać :p Cieszę się, że tak dobrze wam idzie :p

Mówisz wesele brata masz 2 kwietnia to suuuper. A czasami trzeba i za ciuchami polatać choć teraz przyjemniej latać za materialami budowlanymi :lol: :lol: :lol:

:wink:

Do czego to doszlo :roll:

Oj tak Aga z nami jak najbardziej oki, :p choć czasami ktoś niezarażony :wink: budowaniem :wink: :lol: patrząc z boku puka się w czolo :lol: po co babie ulotki z pustakami czy innymi materialami budowlanymi skoro i tak nic nie wie na ten temat :roll: A my wiemy i to dużo :wink: A chcemy wiedzieć jeszcze więcej co najlepsze i gdzie najtaniej :lol: :lol: :lol: :wink:

A jaka satysfakcja z takiej nietypowej wiedzy! :D Jak szukaliśmy ekipy, to wyglądało to tak, że ja zadawałam pytania, a Paweł siedział obok i nie bardzo wiedział o co warto zapytać. Nawet szef jednej ekipy przyznał, że "pani to widać zorientowana" - no pewnie, że tak! :wink: Najważniejsze, że zdobywanie tej wiedzy sprawia nam przyjemność, a nie jest tylko przykrym obowiązkiem. :p

ajupa

Gratulacje :D

ale zastanawia mnie kwestia Kierownika - czy nie mylicie go z inspektorem nadzoru?

Jakos mi sie dotad wydawało że kierownik to ten co ma psi obowiązek na budowie być i zawiadować ruchem, a nie "zaglądać w ważnych momentach". No i cena podejrzliwie niska.

Ja tam bym go dokładnieprześwietlił - niech się ywspowiada z poprzednich budów.

POWODZENIA