Aga J.G 19.03.2005 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Ajupa trzymam kciuki Zycze żeby budowanie szło sparwnie miło i bez niespodzienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 21.03.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 I wzajemnie! Odliczanie czas zacząć! Mam nadzieję, że wszystko ruszy zgodnie z planem. Powodzenia! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2005 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Ajupa odliczamy, odliczamy jeszce tylko świeta i czas się zabierać do roboty Prosze i znalazła się następna co woli bloczki od ciuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 21.03.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 No właśnie, aż trudno uwierzyć, że już tak niedługo zaczniemy realizować nasze marzenia... Stresik jest, ale i wielka radocha! Pa! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2005 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Ajupa u mnie jak narazie tylko radocha Chyba jakaś chora jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.03.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Hej Ajupa Widzę, że przygotowania do budowy idą pelną parą- bloczki zamówione, stal, deski i kierownik budowy niebawem też się pojawią Życzę wam abyupragnione pozwolenie na budowę jak najszybciej bylo i nic tylko ruszać Cieszę się, że tak dobrze wam idzie Mówisz wesele brata masz 2 kwietnia to suuuper. A czasami trzeba i za ciuchami polatać choć teraz przyjemniej latać za materialami budowlanymi Do czego to doszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2005 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Andrzejka dobrze że wszystkie tak mamy, można powiedzieć że wszystko z nami oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.03.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Oj tak Aga z nami jak najbardziej oki, choć czasami ktoś niezarażony budowaniem patrząc z boku puka się w czolo po co babie ulotki z pustakami czy innymi materialami budowlanymi skoro i tak nic nie wie na ten temat A my wiemy i to dużo A chcemy wiedzieć jeszcze więcej co najlepsze i gdzie najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2005 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Ale my wiemy i to się liczy, a nie jeden się zdziwi ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 22.03.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 A jaka satysfakcja z takiej nietypowej wiedzy! Jak szukaliśmy ekipy, to wyglądało to tak, że ja zadawałam pytania, a Paweł siedział obok i nie bardzo wiedział o co warto zapytać. Nawet szef jednej ekipy przyznał, że "pani to widać zorientowana" - no pewnie, że tak! Najważniejsze, że zdobywanie tej wiedzy sprawia nam przyjemność, a nie jest tylko przykrym obowiązkiem. ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2005 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Ajupa ze zdobywaniem tej wiedzy to czysta przyjemnośc, mam nadzieję że jej wykorzystywanie też takie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 prawdopodobnie pozwolenie na budowę otrzymamy... JUTRO!!! Ajupa ale to będzie świetny prezent na święta Wam również wszystkiego naj, naj, najwspanialszego http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka73429..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.03.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Ajupa, GRATULACJE! To się nazywa Króliczek Wielkanocny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.03.2005 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Ajupa Ogromne gratulki, widzę że start coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 24.03.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Chyba Wam tego pozwolenia zazdroszczę! Nieprawdopodobne ,jak sfera planów przybiera formę realizacji!! Nie dawno ktoś mi powiedział że zazdrości nam tego etapu tworzenia ( pomijając ta głupie trudności) i chyba coś w tym jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 25.03.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Sama sobie zazdroszczę tego pozwolenia Szkoda, że jeszcze parę dni będziemy musieli na nie poczekać, ale wiem, że mogę się już tym cieszyć! Dzięki za życzenia! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.04.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Gratuluję!!!! Nieźle w niecaly miesiąc pozwolenie Tak, najfajniejsze przed wami a najgorsze- czytaj papierologia- będzie zaraz za wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.04.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Gratulacje z okazji pozwolenia To jeden z momentów, gdzie myśli się - no, to kolejny etap za nami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2005 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Gratulki z okazji pozwolenia Teraz czas na etap kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 01.04.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Gratulacje ale zastanawia mnie kwestia Kierownika - czy nie mylicie go z inspektorem nadzoru? Jakos mi sie dotad wydawało że kierownik to ten co ma psi obowiązek na budowie być i zawiadować ruchem, a nie "zaglądać w ważnych momentach". No i cena podejrzliwie niska. Ja tam bym go dokładnieprześwietlił - niech się ywspowiada z poprzednich budów. POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts