Aga J.G 23.04.2005 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Ajupa ogromne gratulki Ludzie ja Wy pędzicie ja to Was chyba nigdy nie dogonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 24.04.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Mam tylko nadzieję, że ta szybkość będzie szła w parze z jakością! Dzięki za gratulacje - przekażę chłopakom. Ja też uważam, że są świetni i chętni do pracy. Tak się cieszę! Co prawda na parapetówę jeszcze nie mogę zaprosić, ale na potańcówkę proszę bardzo - parkiet gotowy! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.04.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Ajupa aż cztery podkowy wykopane pod twoim domkiem Jak nic wielkie szczęście wróżą w waszym domku No i 3 grosiaki to też niezly pomysl Ajupa cieszę się , że się cieszysz Życzę oby tak dalej wam dobrze wszystko szlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2005 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Ajupa bardzo się cieszę że prace idą szybciutko no i te podkowy życze dużo szczęscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 25.04.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Dzięki! Wam też życzę szczęścia - nie tylko w budowie! Pozdrowionka ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2005 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Ajupa pieknie domek pnie się do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 02.05.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Cieszę się niezmiernie, że tak szybko nasza budowa idzie do przodu. Tak po cichu marzymy o przeprowadzce jeszcze w tym roku... Zobaczymy, jak tak dalej pójdzie, to czemu nie?! Pa! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2005 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Ajupa to trzymam kciuki żeby poszlo zgodnie z planem, czyli co Boże Narodzienie w nowym domu A że tak nieśmiało zapytam gdzie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 03.05.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Zdjęcia już sie pojawiły i będzie ich coraz więcej. Na razie uzupełniam nimi poprzednie posty, więc do stanu obecnego trochę jeszcze brakuje. Zapraszam do oglądania! Boże Narodzenie w nowym domu... - brzmi pięknie! Zobaczymy... ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Ajupa nareszcie się doczekałam Bardzo fajnie że dziennik ma obrazki czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macondo 04.05.2005 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Tempo prac na Waszej budowie wpędza nas w kompleksy !!! Błagam zwolinjcie ! U nas dopiero ściany lekko podrośnięte. Jak się dobrze rozejrzycie to za drzewami zobaczycie naszą kiełkującą chałupkę. Dzieli nas stare koryto Mieni. Pozdrawiamy bardzo serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 07.05.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Aga - jak tylko znajdę więcej wolnego czasu, to zdjęć będzie przybywać. Macondo - strasznie się cieszę na to nasze bliskie sąsiedztwo! Jutro planuję pojechać na działkę, to rozejrzę się za tą Waszą budową. Pozdrawiam ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.05.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Boże Narodzenie w nowym domu... - brzmi pięknie! Zobaczymy... ajupa Brzmi baaaaardzo pięknie Trzymam kciuki Fajnie ze zdjęciami się ogląda dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.05.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 No rzeczywiście tempo imponujące. Pisz często, fotek dawaj dużo. Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ajupa gartulki proszę o zdjęcia pieknego stropu Niech się nadal mury pna do góry A cena dachu będzie bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.05.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 No proszę, człowiek zostawi Cię samą na moment a tu takie zmiany! Pięknie to wszystko wygląda! Tempo imponujące! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 22.05.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Jak miło, że nasza budowa i tempo prac cieszą również Was. Trzymajcie kciuki za kolejne etapy! Dzięki! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.05.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Szybko wam idzie A tą ścianką kaolankową chyba nie ma sensu sie przejmowac będziesz miala za to na poddaszu wygodne pomieszczenia Ajupa dlaczego twoje zdjęcia poznikaly Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2005 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Ajupa bardzo szybko rosnie wasz doemk ogromne gratulki Czekam jak zawsze na zdjęcia Trzymam kciuki za dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 30.05.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Już się przestraszyłam, że wcięło mi zdjęcia, ale na szczęście poznikały tylko ikonki z minkami. Jeśli pogoda dopisze, to na koniec tygodnia... wiecha! Pa! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts