Gość 26.07.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Widzę, że dzisiejszych solenizantek na forum jest dużo. A więc Aniu wszystkiego najlepszego z okazji imienin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.07.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Ajupa z facetami tak to jest że nas nie doceniają A szerszenie to chyba nie żarty Najlepiej może straż pożarną wezwać Wiem, że u nas strażacy pomagają w takich przypadkach Pozdrawiam Ps Napisz coś więcej o planowanych luksferach w sypialni Bardzo mi się podobają a nie mam pomysłu gdzie je wsadzić Może coś ściągnę No i oczywiście moć najszczerszych życzeń imieninowych http://www.e-kwiaty.pl/photo/rosas.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 26.07.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Dziękuję Aniu za życzenia i również z okazji Imienin chciałabym Ci życzyć, żebyś jak najszybciej mogła zamieszkać w Swoim Białym domku.Wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 27.07.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Bardzo, bardzo dziękuję za Wasze życzenia i oczywiście ten przepiękny bukiet! Mam nadzieję, że dla wszystkich Anulek ten dzień był tak przyjemny jak dla mnie. Wyobraźcie sobie, że nawet mój mężulek pamiętał, co ostatnio nie jest jego najmocniejszą stroną. Jeśli chodzi o luksfery, to postaram się zrobić zdjęcie jak już będą zamontowane. U mnie w łazienkach będą na tych ścianach co drzwi. Na dole będzie jeden otwór na 4 luksfery, a na górze 6 pojedynczych otworów. W sypialni będzie ścianka z 30 luksferów (3X10) wychodząca na klatkę schodową. Planuję pomalować te luksfery w sypialni farbami witrażowymi i mieć swój własny, oryginalny witraż. Muszą to być podobno jakieś dobre farby, żeby się nie ścierały. Luksfery pojawią się też w kuchni - na całej długości barku oddzielającego salon od kuchni oraz na dużym regale w salonie oświetlonym halogenami( prawdopodobnie zrobionym z płyt G-K) - po bokach, tak żeby światło halogenów przeświecało przez luksfery. Będzie pięknie...mam nadzieję. Pozdrowionka ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.07.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 No widzisz mąż stanął na wysokości zadania A na zdjęcia luksferów czekam A że pieknie będzie to nie ma wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ajupa, a gdzie te obiecane zdjęcia, na które z niecierpliwością czekamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 25.08.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Zdjęcia powoli się pojawiają - dzięki za wytrwałość!Pozdrawiamajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.08.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Ajupa moim zdanie ten styropian potrzebny jak nic U mnie tez będzie w nieogrzewanym garażu Mówisz, ze bramy podobne a na jaki kolor się decydujecie Super pomysł z tym wydrukowanym dziennikiem do sniadania Można spokojnie przeczytać i zawsze coś tam się może okazac że u siebie zapomnieliśmy Też tak sobie podrukuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.08.2005 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Ajupa u nas pomimo że garaż będzi elekko ogrzewany na suficie tez będzie styropian, nasz mistrz twierdzi że dzięki temu będzie cieplutko w pokoju nad garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 29.08.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Widzę, że zawsze można na Was liczyć - styropian będzie, bo ja bardzo lubię jak jest cieplutko. Pozdrawiam gorąco! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.08.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Widzę, że zawsze można na Was liczyć - styropian będzie, bo ja bardzo lubię jak jest cieplutko. Ja tez lubię ciepełko Wkurzające jest to czekanie a to na okna a to na bramę Dlaczego oni tak traktują klienta W dzisiejszych czasach Miłego oglądania kominków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.09.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ajupa już masz tynki brawo Ale pędzicie do przodu, i okna mają być Super a czy mozna liczyć na jakieś zdjęcia Dawno nic nie pisałaś czemu Nie znam się na wylewkach ale moim zdaniem na tarasie wcale nie musi byc Po kiego jak i tak będa płytki na posadzce na gruncie Pozdrówka http://members.lycos.co.uk/wwgo2/assets/images/sm-a__9_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2005 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ajupa proszę prosze cisza cisza i bach tynki okna wylewki Gratulki i jakie dalsze plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 20.09.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 A dalej?...w grudniu przeprowadzka! Co prawda właściwie na goły beton, ale nie mamy wyjścia, a poza tym tak bardzo chcemy już mieszkać sami. Zdjęć nie wklejam z powodu problemów technicznych - strona do przechowywania zdjęć już nie mieści ich więcej. Poradziłabym sobie z tym problemem, ale dostęp do komputera mam strasznie ograniczony (stąd również moje przerwy w pisaniu). Postaram się coś wymyślić i już niedługo coś powklejać. Pozdrawiam ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.09.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Cooooooooooooooooooooooooooooooooooooo W grudniu Ajupa Ale tempo Ja zastanawiałam się czy ciągnąć dalej czy na dachu zakończyć i wszyscy radzą żeby zimę budynek postał Ale ja wiem Co o tym myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2005 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ajupa ale Ci zadroszczę oczywiście tak szczerze Trzymam kciukasy żeby się udało Andrzejka My mamy zamiar ciągnąć budowę i wprowadzić się na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 27.09.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ja też jestem za ciągnięciem budowy, chociaż wiem, że jest sporo przeciwwskazań, ale czy wyobrażasz sobie takie czekanie całą zimę?!? Przecież to można osiwieć z tej bezczynności! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 28.09.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Hej ajupa Dawno do Twojego dziennika nie zaglądałam, ale ciekawość "jak tam rośnie mały bliźniak" zwyciężyła. Widzę, że prace postępują. Pytałaś kiedyś o taras i wylewki. My na tarasie na beton daliśmy taką wylewkę wyrównującą (było cholernie krzywo) i na to klej i płytki. Jeżeli masz prosty beton to nie dawaj wylewki, tylko klej i płytki. Na balkonie natomiast daliśmy na beton styropian (okleiliśmy właściwie cały balkon (od spodu, od góry, i wszelkie pionowe płaszczyzny) styropianem, a potem klej i płytki. Spragniona jestem nowych zdjęć, tak jak większość kibicujących, ale rozumiem - problemy techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 14.10.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Ale jestem ciekawa jak Wam idzie budowa. Zawsze jak wchodzę w "Dzienniki budowy", to najpierw szukam Twojego dziennika, a tu ciągle nic . My nadal jeszcze nie mamy projektu, ale zdecydowaliśmy się na jeszcze mniejszy - Dom w groszku (http://www.archon.pl). Jeszcze go nie kupiliśmy, ale to już chyba ten (co prawda przy każdym projekcie tak mówiłam, no ale... ) Pozdrowienia dla Julci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.10.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Ajupa alescie dali czadu cicho a tu nagle po miesiacu bum i tyle jest Bardzo fajowo na pewno miec te klucze a jeszcze fajniej będzie już zamieszkać Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts